hola gente..אני חדשה פה..

hola gente..אני חדשה פה..

היי שמי שירה אני בת 21 מת"א איזה כייף שיש פורום לאוהבי ארגנטינה איך לא שמעתי עליו עד עכשיו אין לי מושג אבל לא נורא..:) יש לי כמה שאלות..אממ..האם יש בארץ חנות שמוכרים בה מוצרים ארגנטינאים,אוכל ארגנטינאי כמו (אלפחורס,דולסה דה לצ'ה,מאטה,אמפנדס..)? ודבר נוסף אני לא מזמן השתחררתי מהצבא והחלום שלי זה לטוס לארגנטינה יש פה מישהו שגם מעוניין לנסוע? כרגע אין לי כסף ואני רוצה לטוס בסביבות אוגוסט,ספטמבר האם זה זמן טוב או שיהיה ממש קר? אני עדיין לא תכננתי את הנסיעה אני מתלבטת אם לנסוע עם שותף,לבד או טיול מאורגן מה אתם ממליצים? (סליחה על כל השאלות..) בכלל אני אשמח לקבל טיפים ולהכיר אותכם.. chau por ahora..

maozeitan

New member
כרוני הוא המומחה לענייני ארגנטינה !

עדיף להפנות אליו את כל השאלות ואגב את יודעת ספרדית? אם לא עדיף לעשות קורס קצר למוצ'ילרים !

אלון 58

New member
אוגוסט/ספטמבר זה חורף בארגנטינה...,

אבל מאחר וזו מדינה ענקית המשתרעת עד לקצה הדרומי של העולם כמעט,יש הבדלים בין הדרום לצפון ולמרכז,לפני כל נסיעה אפשר היום להתעניין כדי שהמידע יהיה רלבנטי,מה גם שחורף לא בהכרח דומה למה שאנו מכירים כאן או לשטויות שמלמדים את ילדינו בבתי-הספר כאן,כך שכל מקום ואזור יש לו את המאפיינים שלו,
בארגון טיול לשם.

כרוני

New member
ברוכה הבאה

סוף ספטמבר תחילת אוקטובר זה הזמן לנחות בארגנטינה.... משום שזאת תחילת עונת האביב שם. בגילך, הייתי ממליץ לסוע לבד או שותף כלשהו. טיפים? תשאלי !

yuval701

New member
טיול בארגנטינה

כמה שאני יודע בדרום ארגנטינה עדין לא פתוח ובנוסף מזג האוויר שם עדין גשום אני הייתי בתחילת מרץ שבוע לפני סגירת האתרים השאלה הגדולה כמה זמן יש לך ומה את מעדיפה לראות בקשר למוצרים ארגטינאים יש בת"א מספר מקומות אלפחורס ריבת חלב ומטה יש כמעט בכול סופר

Yali9

New member
באמת?

מטה בכל סופר - איפה ? והכלי ששותים אותו גם בסופרים?, אשמח אם תכוון אותי לאן בדיוק יש ללכת על מנת לרכוש את האמור.

כנסו..

אתה יכול לפרט באיזה מקומות בת"א? ובקשר לטיול..אז בחודשים האלה ממש קר? מתי הכי כדאי לנסוע? בגדול אני רוצה לנסוע גם לברזיל אבל בארגנטינה חשוב לי להיות בבאנוס איירס,רוסריו(יש לי שם חברה)ברילוצ'ה,איגאסו,פריטו מורנו אני בעיקר מתכננת להיות בבאנוס איירס גם כי יש לי שם חברים וגם כדי לפגוש שם מפורסמים מהטלנובלות הבעיה היא שזה לא מעניין כל אחד ולכן למצוא שותף זה קצת בעיה וטיול מאורגן יוצא מאוד יקר לבד אני קצת מפחדת לנסוע.. יש איזה אתר שאני יכולה למצוא שם רשימות על הוסטלים לא יקרים או מחירים של אוטובוסים אם אני רוצה להגיע מעיר אל עיר? שמעתי גם שיש את הסוכנות היהודית בבאנוס איירס מישהו אולי יודע אם קיימת אפשרות להתארח אצלם? אני אשמח אם יענו לי אנשים שכבר היו בארגנטינה ואולי יוכלו לעזור לי..

rosedal

New member
אני טס באוקטובר

בפעם השנייה. ותשאלי שאלות נשמח לענות!

yuval701

New member
במה שאני יכול לעזור

עבר זמן מאז שעשיתי טיול תרמילאים בברזיל וארגנטינה בברילוצה באותו תקופה אמור להיות שלג אני הייתי בברליצה בסוף מרס הגעתי מצילה דרך שבעת האגמים מקום מדהים וכמובן שלא היה הרבה תיירים ושלג לאיגאוס אני לא חושב שיש תאריך זה מזג אויר טרופי, אבל יכול להיות שיש פחות תיירות כך שזה טוב בשבילך רק שאת צריכה לברר היכן כדי לישון שאני הייתי היה זול יותר בברזיל בארגנטינה הפסו היה שווה לדולר כך שהיה יקרה מאוד פוריטו מורנו אני חושב שזה אמור להפתח באותה תקופה אולי חברי הפרום יעזור יותר בכול מקרה אני ממליץ לך להגיע ל"מטייל" בדיזגוף סנטר לקבל מידע לעבור הרצאות והכול בחינם כך היה בתקופתי ויש גם ריקושט לא בטוח הדבר נכון גם לגבי היכן להתאכסן זה משתנה עם הזמנים ויש ספר שנקרא לוניול פלנאט ממולץ איך לטיול קצר לא בטוח ששווה את הקניה לטיול כשלך ויש עוד מספר מקומות בארגנטינה כגון פיננסולה וולדס בקיצור אני די מקנא בך אז תהני תנסי להשיג כמה שיותר מידע עוזר לטיול רק שמגיעי לטיול כזה משנים תוכניות די מהר בקשר לבומיזה ומטה התכוונתי לג'רבה הסם הארגטנאי אין בכול סופר אבל אני מכיר מקום שנקרא "" מעדנית לארו" בחור פרסי שמחזיק הכול יש עוד מקומות אבל לא יש הכול הכתובת אלנבי 37 ת"א קרוב לפינת אלנבי ביאליק כך שאם אתם מגיעים לנחלת בנימין תכנסו אליו

yuval701

New member
בקשר לפחד

אומנם אני גבר ,אבל את כול הזמן מוצאת בן\בת זוג או קבוצה לטייל איתם אני בכול מקרה הגעתי לבד ותמיד טיילתי עם ארופאים כך יצא לי ונהנתי יותר מהחמולות הישראליות ואני לא רוצה לדבר אל החופים של ברזיל (סתם) רצוי שתבררי היכן יש אכסניות של ישראלים בעיקר בבואנס סיירס יעזור להתחלה או אם תגיעי קודם לברזיל אז לריו בעיקר בשכונת פלמנגו אם אני לא טועה וכאשר את מגיע לאסכניה כזאת תרשמי את עצמך זה לביטחון שהייתי שם ותקראי שם מידע של מטיילים שהוא לפניך.

אוקיי תודה רבה על העזרה

אני מקווה שגם בתק' שאני אהיה עדיין יהיו הרבה ישראלים כך שאם אני אחליט לנסוע לבד אני אוכל אולי להצטרף אליהם

yuval701

New member
יש תמיד ישראלים

יש תמיד ישראלים ולכן חושבים שישראל היא מדינה גדולה עם הרבה תושבים ושומעים אותם למרחקים

כרוני

New member
אני אשלח לך קובץ שהכנתי

למשהי אחרת בפורום שטסה לארגטינה (רבקה)... פשוט אין לי אותו פה במחשב.... ממליץ לך להתחיל לאסוף חומר ומידע כדי שתוכלי להגדיר מה את רוצה ואיך.... יש ערבי הסברה בריקושט אבל אני אישית חושב שזה מאוד רדוד והפרסונות המעבירות (לרוב) די חסרות הבנה....

כרוני

New member
אל תפחיד אותה עם מז"א

ישראלי טיפוסי...שאצלו החורף בדרום מתחיל ב-1/3 ...והכל סגור.....ונתקעים בסופות שלגים.... ועוד תאורים כהנה וכהנה שמקורם בהגזמה הישראלית הטיפוסית.

כרוני

New member
אתה פשוט #$&^#!@ (מצנזר ע"מ לא לפגוע בבאי

הפורום עדיני הנפש)....... אני מניח שאתה שולח לי תצלום של הכרטיס בשביל לזרות עוד קצת חומצה על הפצעים...... אם זה כך אזי....מזל טוב....קול חתן וקול כלה קול ששון וקול שמחה....... שלחתי לך תמספר......הפקס ממתין......@#PU.....

למעלה