hola gente..אני חדשה פה..

Shir17

New member
היי מה קורה

אני כנראה אסע בסביבות אוקטובר פחות או יותר, זאת התוכנית לפחות...

Shir17

New member
לגבי מקומות

אין עדיין תכנון ספציפי ממש , אבל בגדול - באיירס, קורדובה, ברילוצ'ה, איגואסו, קארטרה אוסטרל... ככה בגדול ... כמובן שאחרי זה המשך לצ'ילה ואולי בוליביה/פרו/אקוודור , ולסיים את הטיול בקרנבל של ברזיל.

כרוני

New member
אני מבין שאת עוד בקושיות של פסח

איפשהו בין תם לזה שאינו יודע לשאול חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כרוני

New member
השאלה: "האם יש לי משהו לראות בקורדובה?"

היא או שאלת תם או שאלה של משהי שאינה יודעת לשאול..... זה הכל.

Shir17

New member
כן ,אבל...

זה עיר בעיקר לגברים אני חושב ... כאילו מה הבנות יבואו לשם בשביל הבחורות של קורדובה ??? בדיוק אותה סיבה שבד"כ הבנות הישראליות בכלל לא מתקרבות לקולומביה והגברים לא מפספסים אותה ...

כרוני

New member
לגמרי לא מקבל את מה שאתה אומר

הבנות בקורדובה זה רק הדובדבן על הקצפת דובדבן בגודל אבטיח....אבל יש קצפת. חצי שעה-שעה נסיעה מקורדובה בכל כיוון - יש מה לראות ומה לעשות....

yuval701

New member
צרות הדיבור הפורום ממש לא נעימה "מניאק"

קצת תרבות אנשים כותבים בטעיות קצת תרבות ולא יודע למי התכוונת

כרוני

New member
אמממ....

למען הסר ספק, ROSEDAL הוא חבר קרוב שלי ולא משהו שאני מכיר רק מהפורום..... והוא יודע טוב מאוד מדוע הוא מתהדר כרגע בתואר "מני@$ק".... לגביך, (ואגב, אני אשמח אם תזכיר לנו מי אתה) שלח מסר למעוז, אני חושב שתוכלו להיות חברים טובים.

yuval701

New member
לא הבנתי את חוש ההומור

אבל פה זה תרבות ארגנטינה ממה שאני מכיר לא מדברים כך אז אני חי נושם ארגנטינה מת על אסאדו או בשר טוב שותה עם יין טוב וכול יום שותה מטה, דלוק על ריבת חלב כמו כן על אלפחורס האוונה והאוונט איך לא מתעניין בכדור רגל. חי בסביבה דרום אמרקאית בעיקר ארגנטינאית טיילתי זמן ממושך בארגנטינה שסביר להניח במקומות שלא היית שם ,כולל משפחה ושורשים ואם לא הבנת זה מולדת הורי

כרוני

New member
לא מבין את ההקשר שעשית

בין ההומור שלי לקורות החיים שלך..... לגבי מה שאמרת: "נושם ארגנטינה, מת על אסאדו או בשר טוב, שותה מטה, דלוק על ריבת חלב כמו כן על אלפחורס, חולה על כדורגל וטיילתי זמן ממושך בארגנטינה במקומות שסביר להניח לא היית בהם" אני יכול להגיד: כנ"ל!!!!!

למעלה