Hola todos

yoelmati

New member
ביחיית רבאק, תעשו טובה ותרגיעו כבר

כמה אפשר לדבר על אותו עניין? מעוז, מבקשים ממך יפה, לא יפה, בקללות, בצעקות - לא יעזור כלום הה? חחחח... עזוב את הבן אדם בשקט, לא עשה לך כלום. גברת צפרדע - תעשי חיפוש בהיסטוריה, תראי לי הודעה אחת שבה מעוז מדבר בגסות או מקלל (בלי לקחת בחשבון דברים אחרים שמעלים לנו את הסעיף). את לעומת זאת, כל הודעה שלך, או כל הודעה שניה שלך, את מקללת כאילו אין מחר. אז תעשי טובה ושמרי על הפה שלך מידי פעם - ואני אומר את זה בלי כוונה לפגוע או משהו. זכותו של "אבן שושן הספרדי" להיות בפורום הזה כמו שזכותך, זכותי וכו' וכו'. לגבי צורת ההתבטאות שלו, את מוזמנת להעיר לו במסרים אישיים, חבל לשרשר כל הזמן הודעות חדשות ומושקעות ולהוריד את ההודעות על הניצחון של ריבר למטה...! כל הנאמר לעיל אין לו שום תוקף סמכותי, הוא לא בגדר המלצה ולא הוראה ממנהלי הפורום דרכי. זו רק בקשה אישית שלי, כי תכלס בימים שמחים כמו אתמול, היום ושאר הימים שיבואו השבוע - קצת מעצבן לקרוא את השטויות שלכם. אתם, בכל אופן, תמשיכו לעשות מה שבא לכם, מה עוד אפשר להגיד...

maozeitan

New member
אבל הוא יכול לפתוח ניקים חדשים ו...

אהה בעצם זה לא הוא... זה מישהו אחר עושה את זה...

maozeitan

New member
יואל אל תעכיר את היחסים ביני לבין הצפרדע

אני שוקל אולי להפגש איתה כשאני אגיע לארץ (אני אשלח לה לפני זה אי מייל) ואולי אחרי הנשיקה היא תהפוך לנסיכה (לך תדע) ובאותה הזדמנות להוכיח לה שאין לי קטן קטן קטן כמו שהיא טוענת.

כרוני

New member
רגע, שנייה, אני מביא את הפופקורן ../images/Emo71.gif

זהו. אני מוכן לתגובה של ZFARD להודעה הזאת.......

כרוני

New member
כל ההטפה הארוכה הזאת רק בשביל

שלא יורידו לך את השרשור של ריבר למטה? אין בעייה. חכה לשבוע הבא.....נגד מי אתם ? אולימפו? רוסאריו סנטרל? או איזו נמושה אחרת שתאכיל אתכם רביעיה....?

yoelmati

New member
מצידי השרשור על ריבר יישאר פה שבוע שלם

עד להפסד ביום ראשון (או שלא, בכל מקרה זה מול חימנסיה לה פלטה). ואם אתה כזה נחמד אז נפצה אותך בתמונות נחמדות כבר בתוך השרשור הזה, שלא תצטרך ללכת עד לשרשור על ריבר.

כרוני

New member
בטח הצפה....הרי בקצב הזה עד שהאפרוחים שלכם

יקחו תואר כלשהו, כבר יהיו לך נכדים....

למעלה