Home Sweet Home

Maladict

New member
Home Sweet Home

ובכן אנשי היקרים אכן חזרתי. מה לא שמתם לב שהלכתי?! ממממממ...... לא נעים לא נעים, אם היה לי לב הוא היה נשבר עכשיו לרסיסים. ובכל זאת חזרתי אחרי כל המבחנים המפרכים שהיו לי אשמח אם מישהו יעדכן אותי במה שפיספסתי. and remmber kids: There are no turtles anywhere Ponder Stibbos

Athaclena

New member
אני שמתי לב...

במיוחד כי קראתי סוף סוף את MR. אתה בטוח שזה turtles ולא tortoises?

Maladict

New member
כולי בטחון מוחץ

זה turtles יש לי את הספר מול העיניים. נו איך MR נכון ספר ענק?! it is not writen.... ואגב אל תחשבי שיש לי תסביך זהות מינית, מלקידט זה מלדיקט. ומה את חושבת על החתימה החדשה שלי?

Athaclena

New member
Monstrous Regiment

ובאמת למה קוראים לו ככה? זה לא שם טוב כמו כמה מהספרים האחרים לדעתי. לא ממש קשור להם.

Maladict

New member
באמת?!../images/Emo2.gif

תגלי לי למה!!!!!!! או משישהו יגלה לי!!!!!!! אחרת אני אקשור את כולכם לכסא ואשמיע לכם את שיר הקיפוד ללא הפסקה (you can bugger a bear if you do it with care) ואגם אשסע בכם את רוני, לא סופרסטאר אלא רוני החלבן!!!!!!!!!!!!!!!! אפילו שזה נוגד את אמנת ז'נבה!!!! ומה אתם חושבים על החתימה החדשה שלי?

ויימס

New member
הסבר:

אני לא זוכרת למה, דביר אמר משהו כמו 'תתחתני איתי', ואני אמרתי 'אבל אני מאורסת למלדיקט'. אז הא-הא! החתימה החדשה שלך נאה מאוד, מאיזה ספר היא? איך החתימה החדשה שלי?

Maladict

New member
ממממ

זה מסיינס אוף דיסקוורלד והחתימה שלך משו משו:) מאוד הצחיקה אותי:) מי אמר את זה? וכבוד גדול הוא לי להיות מאורסת לכוהנת הגדולה של הפורום

מ א ג ר ט

New member
מה מה?

כשדיברנו על התרופה הזותי המהופכת, עם היין המהופך, וכל אחד הבין משהו אחר, אז אמרת לנטע "אף אחד לא מבין אותנו. אנחנו צריכים לברוח ולהתחתן" או משהו בסגנון. ואז היא אמרה שהיא כבר מאורסת למלדיקט ונגמר הסיפור מלשנית שכמותי...

Maladict

New member
והרי המינוי החדש

מאגרט בזאת אני ממנה אותך לדוברת של הפורום!

מ א ג ר ט

New member
תודה תודה

אז מה יש לנו? כוהנת גדולה, דוברת הפורום, והכי חשוב יש לנו את אור!!! יש לנו אור!!!

מה אין לנו?

אין לנו חתימה נכונה שמזכירה "תודה לקרניאלה" !!!

Maladict

New member
ותודה

לקרניאלה שהביאה את הפורום הזה עד הלום... ללא פועלה המיוחד העולם והפורום לא היו נראים כמו שהם נראים כיום. תרומתה תשאר תמיד בלבנו ולעולם לא תשכח.

למעלה