Home Sweet Home

מ א ג ר ט

New member
בנים...

ראיתי "העולם ע"פ מלמוט"? או :the way we live now כלומר זו אותה הסדרה . של הבי.בי.סי. מי שראה (לפני חצי שנה, ערוץ 1 יום ראשון בערב) זה בידיוק קורה שם. ורק שתדע את דעתי- אירוסין זה בהחלט קיר. יש בו דלת, כלומר חריץ, ומתוכו אפשר רק להעביר את היד בקושי, ולנסות להקליד על מכונת כתיבה תוכניות מה לעשות אם תצליח להפטר מה"קיר" שלך...

dino_din

New member
מה זה "ארכיברית " ../images/Emo2.gif

אגב, את לא קצת ממהרת? רק עכשיו שמתי לב שבפרטים האישיים את גרושה וכבר את מתארסת שוב??

ויימס

New member
ארכיברית: עבדתי בארכיב פעם,

אני חושבת שזה קצת שרט לי את המוח. שיר שמישהי שעבדה איתי חיברה לפי 'גבעת התחמושת': "יצורים מוזרים. גרים להם בהרים, קוראים להם ארכיברים ב-גבעת ה-תח-מוווושת!!!" וגם... "טיפקס, טיפקס הוא לבן. נסניף אותו מהשולחן. נסניף אותו מהשולחן. בגבעת התחמושת!"

יותר נורא

רוני סופרסטאר. בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

DviRincewind

New member
הלו, הלו, עד כאן

עד רוני!!! כפרה עליה! חושבת שאני רק רוצה את מה שיש לה!!!

Maladict

New member
מה בדיוק אתה רוצה?

את השיניים התותבות שלה? את הפיאה הנוכרית שלה? את האף המקורי שלפני הניתוח? את האישיות המלבבת?:) אני אומר לכם אין כמו רוני המילקמן גם חלבן וגם פרש אפוקליפסה (הוא רק פרש לפני שהם נהיו מפורסמים בגלל חילוקי דעות אומנותיים).

Maladict

New member
למה איכס?!

היא יכולה להיות אחלה דשן. או ארוחה מזינה לאיזה טרול רעב. ולא אומרים איכס עך אוכל.

Maladict

New member
פנחסון אתה כל כך צפוי

ידעתי שתגיד את זה. אבל אם היית חושבת לבד... היית מבין שהראש של רוני זאת חתיכת בזלת. ממש מחשב דרואידי.

ויימס

New member
וגם אם לא, הם יכולים ללעוס ולירוק

אותה. כמו מסטיק. או לשחק עם הראש שלה כדורגל... טוב, די, זה לא יפה.

DviRincewind

New member
גרררר ../images/Emo46.gif

עד רוני! ואם תמשיכו ככה, אני אביא את כל הסינגלים שלה למפגש! וזה איום אמיתי! רוני + לואיס = אהבה
+
=

Maladict

New member
דביר אל תאיים

אני אביא את שיר הקיפוד וכולנו נפתח בזימרה !! you can buger a bare if you do it with care......

ויימס

New member
גם רוני, בנוסף לשר???

*נדה בראשי ומצקצקת בלשוני בדאגה* המצב חמור משחשבתי.

Maladict

New member
מממממממממממ

היתי יכול להגיד כמה דברים אבל אני אתאפק....

למעלה