עולם האופל- זה עם קייט בקינסייל על מלחמה של ערפדים נגד אנשי זאב... סרט הזוי אבל יפה
ד דרדס מסטול 570 New member 9/12/04 #14 עולם האופל-../images/Emo45.gif זה עם קייט בקינסייל על מלחמה של ערפדים נגד אנשי זאב... סרט הזוי אבל יפה
עולם האופל-../images/Emo45.gif זה עם קייט בקינסייל על מלחמה של ערפדים נגד אנשי זאב... סרט הזוי אבל יפה
N nati 911 New member 9/12/04 #15 "מלחמת האופל", לא? בכל מקרה זה סרט ממש יפה... ואני ממליצה עליו בחום
I itamar argaman New member 10/12/04 #23 זה שאתה לא מכיר סרטים אז ז לא כל כך חוכמה.... אני עושה גם דירוג!! ספון - ג'נטלמנים מובחרים - ספיידרמן - דיק טרייסי - אחד מהסרטים האהובים עלי! באטמן - השופט - המסיכה - רוקטיר - הענק - אקסמן 2 - לוכד החלומות - הענק - שר הטבעות 2 - שיווי משקל - שעת האפס - עולם האופל - ויש עוד מל סרטים בהוט היה סרט מדהים ומפחיד שקראו לו "עולם של נהרות", סרט מדהים, מעניין איפה צילמו אותו, כי הלוקיישן חבל על הזמן...
זה שאתה לא מכיר סרטים אז ז לא כל כך חוכמה.... אני עושה גם דירוג!! ספון - ג'נטלמנים מובחרים - ספיידרמן - דיק טרייסי - אחד מהסרטים האהובים עלי! באטמן - השופט - המסיכה - רוקטיר - הענק - אקסמן 2 - לוכד החלומות - הענק - שר הטבעות 2 - שיווי משקל - שעת האפס - עולם האופל - ויש עוד מל סרטים בהוט היה סרט מדהים ומפחיד שקראו לו "עולם של נהרות", סרט מדהים, מעניין איפה צילמו אותו, כי הלוקיישן חבל על הזמן...
A avshalomariel New member 10/12/04 #25 דירגתי את מה שיכולתי ../images/Emo9.gif אההה וקבלו תיקון!!! שעת האפס- התבלבלתי עם שעה אחרת