Houses Of The Holy - 13X2

Batelg

New member
די נחמד

הקטע של שבו הכומר "שיחרר" את הרוח של הכומר השני היה די מרגש... וההתמכרות של דין למיטה הזאת שזזה חחחחחח פרק נחמד אבל די מאכזב אחרי פרק שעבר והמותח של משנה הצורה..

Adi Levy

New member
כן זה נראה כאילו בפרק הזה סתם ניסו

"לבזבז" פרק ולעבור הלאה.. זה יכל להיות נחמד אם היה יותר אקשן ציפיתי ש...
שהכומר הזה פתאום יהפוך לרשע ואם זה היה קורה זה היה יותר מעניין

dance13

New member
אבל..../images/Emo58.gif

בסוף לא ממש הבנתי משהו.. כל הפרק דין לא מאמין באלוהים ובסוף הפרק הוא אומר:"זה רצונו של ה'"(באנגלית זה נשמע יותר טוב)כאאילו הוא מאמין בה' עכשיו אז מה קרה לעזאזל?

Batelg

New member
הוא אמר

שזה נראה לו כמו רצון של אלוהים בגלל הדרך שהבן האדם הזה במכונית מת.. ואם הוא לא היה רואה את זה במו עיניו הוא לא היה מאמין וכנראה שכן זה גרם לו להאמין שאלוהים כן קיים.

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם לי נראה ככה כנראה כי הוא ראה שהאיש הזה רצח את האישה שלידו אז כאילו שאלוהים רצה שזה יקרה... מקווה שדין לא יהפוך למאמין יותר מדי...

MirrorGirl

New member
Houses Of The Holy - 13X2../images/Emo58.gif

תקציר:
An angel causes people to cheerfully go out to murder, and when the Winchesters investigate one of them falls under its sway.​
ציטוטים:
Dean: What's next, you're going to start praying everyday? Sam: I do pray. Dean: What? Sam: I do pray everyday, I have for a while. Dean: Things you learn about a guy. Sam: Dean, what did you see? Dean: I don't know, maybe... God's will. Dean: You know who else had faith like that? Mom. She used to say angels watched over us. In fact, that was the last thing she ever said, when she tucked me in. Sam: You never told me. Dean: What's to tell? She was wrong. God didn't protect her. Dean: Always remove your Christmas decorations after New Year's, or you just might get filleted by a hooker from God. Sam: I'm laughing on the inside. Dean: (sarcastically) That lore about unicorns is true too. I hear they ride on silver moonbeams, and shoot rainbows out of their ass. Sam: Wait... unicorns aren't real? Dean: That's cute.​

darklighter

New member
213../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

גם לדעתי פרק מאכזב, לא מגיע לרמה של שאר הפרקים שהיו עד עכשיו בעונה שהיו מעולים... אולי זאת רק אני, אבל אני לא אוהבת שמשלבים נצרות בסדרות על טבעיות... בגלל זה גם לא אהבתי את הפרק "הוקמן"... נראה לי שהפואנטה בפרק הייתה להראות לנו שסם אדם מאמין ומתפלל כל יום, כנראה שזה מאז שהוא גילה על מה שאביו אמר לו... דין היה מצחיק כרגיל... מחכה כבר לפרק הבא... הוא נראה לי יותר טוב...

darklighter

New member
אה ושכחתי תודה למיכל על ההשקעה../images/Emo70.gif

וגם עידכנתי את הפרק במאמרים תקצירי עונה שנייה ובמדריך המוסיקה כרגיל...

darklighter

New member
הווו../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif214../images/Emo190.gif

נראה שחוזרים לעלילה העונתית... הגיע הזמן כבר... לא נראה לי שדין ירה בסם למרות שהבטיח לו... דיי אני לא יכולה לחכות כבר.... תודה

darklighter

New member
מה קרה ליוטיוב? זה לא עולה לי../images/Emo190.gif

אני אנסה אח"כ... תודה

Torn Identity

New member
פרק חביב. ../images/Emo58.gif

הוא היה קצת תקוע באמצע כל האקשן שהולך, אבל בתכלס, זה דווקא היה במקום ומעניין. כי באמת, הם כל הזמן נלחמים בשדים ויצורים, אז היה מעניין לגלות מה הגישה שלהם לגבי הצד השני, הצד ה"טוב", האלהים. וגילינו. סם יותר חננה כרגיל ודין לא.
אהבתי:
אפקט ה"מלאך".
דין על מיטת הרטט.
הקידון ששיפד את הבחורצ'יק וכל מרדף המכוניות היה משעשע.
דין משאיר את סם מחוץ לאוטו.
ספונג'בוב.

dance13

New member
אוי נכון!!../images/Emo58.gif

כל הקטע עם הסופנג'בוב היה קורע!!

dance13

New member
שהם קנו...../images/Emo58.gif

את הדברים שצריך כדי לזמן שד/רוח ובחנות לא היה איזה דבר מסוים ובמקום זה הם קנו בובה של ספונג'בוב

למעלה