Houses Of The Holy - 13X2

darklighter

New member
תלוי באיזה סדרה../images/Emo190.gif

אני בדרך כלל חסרת סבלנות אז אני רואה בלי תרגום... התרגומים שבאים מהר (שזה גם אחרי איזה יומיים) הם משמיעה ויש בהם מלא טעויות ולפעמים גם לא מסונכרנים טוב....אז אני מעדיפה לסמוך על השמיעה וההבנה שלי ועל מילונים... והתרגומים הטובים שעושים שזה אלה שמתרגמים מכתוביות באנגלית- לוקח להם זמן להגיע כי הם תלויים במתי שיצאו באנגלית וגם אז לוקח זמן (פעם ניסיתי ליצור כתוביות מתרגום מאנגלית ועברית והתייאשתי
)

דעתי על הפרק...../images/Emo9.gif

אני דווקא אהבתי!!!
דווקא היה מתאים פרק שקט יחסית... נו מה נמאס לי כל פרק לקפוץ מכל דבר קטן.. מגיע לי פרק יותר שקט.. מעצבן אותי שיש כל כך הרבה חילוקי דעות בין סאם ודין כל הזמן... אבל דווקא דין היה יותר הגיוני..פתאום ניתן להשפיע על סאם כל כך בקלות..זה לא טוב שהוא כל כך פגיע בגלל היעוד שלו וכל העניין שלו.. זה לא יגמר טוב אם הוא לא יקשיב לדין יותר. דינצ'ו כזה מצחיק עם כל השטויות שלו עם המיטה...זה באמת היה נראה כזה DISTURBING מהצד... אהבתי את הקטע הזה: Dean: (sarcastically) That lore about unicorns is true too. I hear they ride on silver moonbeams, and shoot rainbows out of their ass. Sam: Wait... unicorns aren't real? Dean: That's cute. וזה היה כזה שקסי שדין היה גיבור והציל את ההיא שההוא תקף במכונית!
ושאל אותה מאה פעם אם היא בסדר...יש לה מזל שהוא לא חשק בה.. MY HERO.....
אני לא מתאכזבת בכלל מהפרקים..כאילו כל פרק..IT'S JUST KEEPS GETTING BETTER AND BETTER.... אולי כי את העונה הראשונה לא ממש ראיתי בקביעות..אז פתאום שהתחלתי לראות זה כאילו התמכרתי להכל מהתחלה והכל טוב כזה כי לא התרגלתי למשהו מסוים.. דינצ'ו האלכוהליסט

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ופה../images/Emo190.gif

מסכימה עם זה שלא טוב שסם פגיע וניתן להשפעה בקלות...דווקא בגלל הקטע עם היעוד וזה הוא צריך להיות יותר חזק... מזל שיש את דין
אהבתי את התמונה

Batelg

New member
אמממ

לא נראה לי שסמי כל כך נוח להשפעה רק בגלל שהוא האמין שהוא ראה מלאך.. זה רק מראה שהוא פשוט אדם מאמין. הרי הוא בכל זאת הסכים לזמן את הרוח.

darklighter

New member
בבקשה לסמן../images/Emo58.gifבנושא!-../images/Emo58.gif

התכוונתי יותר בקטע של הפגיע מאשר נוח להשפעה אבל בעיקר בגלל שהוא כזה אדם מאמין יכול לבוא אליו מישהו שיגיד שהוא כומר ורוצה לעזור לו ובעצם רק יוביל אותו לדרך הEVIL... בכל מקרה טוב שיש לסם את דין וטוב שיש לדין את סם, הם מאזנים אחד את השני (חחח שזה לא יצא הומואי)

למעלה