HSP - הפרק הרביעי של העונה השישית ביוטיוב

• פותח הנושא DJO
  • פורסם בתאריך

Shaycus

New member
אאל"ט 300/600 במשחק הספציפי ההוא

מה זה LAG? (אני מכיר רק לאג ברשת) ועוד שאלה, 3בט זה בעצם רירייז ראשון אם אני מבין נכון, 4בט זה רי רייז לרי רייז הראשון וכן הלאה.. למה קוראים לרי רייז ראשון 3 בט, סתם מסקרנות? דרך אגב מאוד מעניין לשמוע את הדיעה שלך..למדתי עוד משהו חדש, וזה ד"א למה אני כ"כ אוהב את נגראנו, חוץ מזה שהוא קורא שחקנים מדהים הטווח של הידיים שלו כ"כ לא צפוי שאי אפשר פשוט אי אפשר לשים אותו על יד ספציפית.. רק חבל שהוא מחרבש את זה כשהוא -יודע- שהוא מפסיד יד מסויימת והוא עדיין עושה את ההשוואה הלא נכונה..פשוט סתם

shaywh

New member
400-800 אנטי 200 ביי אין מינימלי 200K

אם זה שולחן של 8 שחקנים, נדמה לי לפחות שזה המצב, אז הבליינד הריאלי שווה ל2/3*2800=933.

Harleydude

New member
אמממ

LAG זה קיצור של לוס אגרסיב. לוס - משחק טווח רחב של ידיים, אגרסיב - משחק אגרסיבי, כופה אקשן. הטרמינולוגיה של הרייזים הגיעה במקור מהלימיט, ברגע ששחקן מעלה הוא שם הימור שני (2ND בט) משמע הוא שם את הבליינד (הימור ראשון) + עוד הימור. כששחקן מעלה מעליו הוא שם 3בט (הימור ראשון בליינד + ההעלאה של השחקן הקודם + ההעלאה שלו) וכו' וכו' צ'מע, אני אגיד לך משהו על נגראנו, אני גדלתי על לראות אותו מרסק בטורנירים בטלויזיה, ויש לי המון כבוד אליו, הוא שחקן טורנירים (לדעתי) גם יותר טוב מהלמיות' וכו'. כשהתחלתי להיכנס לכל הקטע של קאש ממש אהבתי לראות אותו בHSP אבל מצד שני כאב לי לראות אותו מפסיד. ואז ב2+2 ראיתי שיש לו המון שונאים ולא הבנתי מה נסגר איתם. היום אני רואה אותו מזווית אחרת, דווקא ברמות האלה בקאש הוא ממש לא באותה ליגה עם החבר'ה הגדולים (ולא מזמן גם שמעתי אותו מודה בזה) והוא עושה לפעמים מהלכים די רעים (למרות שזה קל להגיד את זה כשרואים בטלויזיה ולא יושבים מול אייבי דוואן ופטריק וכל הקטע הזה). תמיד אני באיזשהו מקום ארצה לראות אותו מצליח כי הוא אולי השחקן הראשון שהסתכלתי עליו מהצד וחשבתי "וואו!" אבל כרגע, בHSP, יש שחקנים שפשוט לא סופרים אותו, ואני לא חושב שיש שם כרגע מישהו שמפחד ממנו. ד''א תודה על המחמאה :)

shaywh

New member
DN

יודע שהוא לא ברמה של הגדולים, אבל הוא מנסה ללמוד ומוכן לעשות כל מיני מהלכים בשביל זה עד שהוא ילמד... בשביל זה אני מכבד אותו. הוא יודע שיש אנשים שקרעו את התחת על קאש ופתחו עליו פער יכולת רציני אבל הוא מתכוון ללמוד עד שהוא יבין איך הם חושבים.

2המרפא

New member
נגראנו שאני אוהב אותו מאוד הוא לא

בקליבר של הדור החדש של השחקנים. בעונות הראשונות היית רואה אנשים מפחדים מהמהלכים שלו כי הם היו שחקנים חלשים היום נגד ילדי האינטרנט זה פשוט לא עובד.

talhorm

New member
חשבתי שמרסייר יעשה משהו

כנראה שהוא צריך להשאר בטורנירים... החבר'ה האלה כרישים רציניים, דוואן ואייבי פחות או יותר מכתיבים את קצב המשחק, דריו אוהב את כל מהלכי הOVER THE TOP אבל הוא עשה את זה קצת יותר מידי פעמיים בלי להביא לאנטוניו קרדיט ליד אפילו פעם אחת, ולמרות שהחושים שלו צדקו לגבי אנטוניו אחריו יש עוד שחקנים, אז פעם אחת זה הלך, עוד פעמיים... זה כבר מוגזם, אבל זה מוסיף לאקשן... נגראנו ממשיך להראות כמו הצל של עצמו בקאש גיימס, ואלי לא מפחד להמר עם כל יד אפשרית, אני מתגעגע לסמי פארהה ירדו ממנו לגמרי בHSP? אין קופות גדולות. עונה משעממת יחסית

talhorm

New member
וואלה, אין לי מושג, אבל זה הגיוני אם כן

מהמר כפייתי כמו סמי...
בכל אופן לא חושב שיצא לי לראות את דוואן משחק עם סמי (חוץ מסמי ג'ורג) אז זה יכל להיות מעניין

Shaycus

New member
הגיוני, תודה על הקישור

סך הכל אני חושב שהטלוויזיה באמת פוגעת בשחקנים, במיוחד בשחקנים כ"כ משוחררים כמו סמי.. אם לבנאדם יש מספיק כסף להרשות לעצמו להפסיד הוא יכול לשבור את סמי יחסית בקלות מעניין מה הם מרוויחים מזה שהם יושבים שם על השולחן חוץ מפרסום

2המרפא

New member
מה חשבת בדיוק שמרסייר יעשה?

הוא בחיים לא שיחק כל כך גבוה ונגד רמה כזאת. כשאתה חושב על זה מרסייר הוא שחקן טורנירים שמשחק בכסף של סטארס, פה הוא יושב עם אנשים שמשחקים על קופות שהן מקום ראשון בטורנירים האלה באופן קבוע.

talhorm

New member
לא יודע... אני יודע שקאש וטורנירים זה שונה

לגמרי אבל גם בלייב פוקר מרסייר אחד הREADERS הכי טובים בפוקר והוא לא מפחד להמר שגם בטורנירים זה משמעותי, תצפה בWSOP EUROPE האחרון וביד שהוא שם לסער ווילף (ישראלי...) אול אין בטרן עם נדמה לי K גבוה אחרי רייז של סער וזה היה במצב ששניהם היו בטופ 5 מבחינת צ'יפים באותו זמן, הוא פשוט סיכן את כל הטורניר שלו על כך שהוא האמין שלסער אין יד מספיק חזקה להשוות אבל נגד דוואן זה סיפור אחר לגמרי... כי הוא יודע בתור אחד שרץ חזק עם כל DRAW אפשרי שיש לו,ולפני הפלופ הוא בכלל מסוגל להשוות 3RD BETS עם Q 9 אוף סוט

shaywh

New member
לי נראה הגיוני שהוא מתכנן להיות טייט בהתחלה

וגם ראו שהוא התפדח מעצמו כשהוא קיפל את ה-22 ("היה לי את הזוג הנמוך ביותר האפשרי..." כאילו שצריך הסבר בשולחן כזה)

2המרפא

New member
זה עניין אחד לבלף את סער ווילף (מי שזה לא

יהיה) על צ'יפים של טורניר כשה10 אלף ביי אין זה כסף משמעותי לסער ולא באמת קיים למרסייר כי אפילו זה הוא לא משלם, לבין לנסות לבלף את אייבי או דוואן על 200 אלף דולר מהכסף שלך כשאתה יודע שהכסף הזה באמת שלא משמעותי בשבילם אבל לך הוא שווה לא מעט.

DJO

New member
מי שרוצה קופות גדולות והרבה אקשן (גם אני)

שימתין בסבלנות לשבוע הבא :)

DJO

New member
סבלנות

הוא רק התיישב פרק קודם.. למרות שיש לי הרגשה שפרק הבא יהיה האחרון שלו :<

Harleydude

New member
מרסייר שיחק פעם 200\400 אונליין

אני חושב שהוא אמר את זה או בפרק הזה או בפרק הקודם. למרות שאין לי מושג מה הסמפל סייז שלו וכו' וכו'... לגבי דריו זה לא השאלה אם הוא ייתפס או מתי, כי ברור שזה יקרה, השאלה היא אם אחרי העונה הוא יהיה מורווח או מופסד. זה כל מה שמשנה. אם אתה משחק כמו דוואן ומרוויח כמו דוואן אז מה 'כפת לך מה אחוז ה3בט שלך? וסמי פרהה אמר שהוא חושב שהמצלמות לא טובות למשחק שלו, הבנאדם עושה את זה כל החיים ולא בא לו שיראו איך הוא משחק ונגד מי, במיוחד שהוא משחק ביומיום מול שחקנים בקליבר גבוה שחלקם גם יהיו בHSP ויראו אחרי זה את הידיים שלו. לא מתאים לו. סבבה אבל באסה רצחחח.. פינטזתי רצח על עימותי דוואן-פרהה עם נגיעות אייבי ואנטוניוס... אני חושב שהייתי יכול לצפות רק ברביעייה הזאת במשך שעות חופשי

למעלה