HSP - פרק 10

Kgt1

New member
זה דוואן שנבהל מלעשות קונבט מסיבה לא ברורה פה

שהיה גומר את היד כבר שם.

Harleydude

New member
דוואן חכם

הוא יודע שהוא עושה ימבה 3בטים ושהוא ידוע בתור אחד כזה ולא נותנים לו קרדיט, אין לו שום ערך לעשות סיבט על לוח כזה כי הוא לא מקפל ידיים טובות יותר ולא גורם לידיים גרועות יותר להמשיך. במיוחד מול שחקן כמו דניאל שד''א באמת משחק יותר טוב העונה. ואלי חכם, אבל גם דוואן לא טיפש, דוואן מודע לתדמית שלו והוא מוותר מדי פעם על ההימור הצפוי בריבר גם כשיש לו אוויר אבל עדיין עושה ימבה כסף מידיים גדולות (כמו הAK) ועצם העובדה שהוא בפלוס רציני שם ומרסק את השולחן. הוא בנקודה שהוא לא צריך להשתגע, התדמית שלו כ''כ טובה שהוא יכול לשחק סולידי ולירות 3 יריות עם הנאטס ולקבל אקשן מטווחים שאפ'חד אחר לא היה מקבל מהם אקשן.

Kgt1

New member
אני לא מסכים בנוגע ליד הזו, מבחינתי היא הייתה

מוזרה... למה להרים ריד שנגראנו לא חזק ולחזור אליו עם 9 גבוה, ובבורד כל כך יבש לא להמשיך שוב? זה ממש לא מתאים לו.

Harleydude

New member
תראה את הדורר מיליון דולר צ'לנג'

מול האיטלקי ההוא, ברח לי השם שלו. הוא עשה שם ה-מ-ו-ן 3בטים עם צ'קים ישר אחרי, זה דווקא מהלך שהוא כן משתמש בו הרבה. ההגיון פשוט, כל מטרת ה3בט היא להשיג קיפול פרה כי נגראנו מקפל הרבה פרה, מספיק כדי שזה יהיה רווחי לדוואן עם כל 2 קלפים בתדירות מסויימת שלא תגרום לנגראנו להתחיל להשוות לו גם עם כל 2 קלפים. ברגע שנגראנו כן משווה אז הטווח שלו הרבה יותר נוטה לטווח ערך, לכן על הפלופ דוואן יוותר הרבה כי אין לו באמת ערך עם היד הזאת. על הלוח הנ''ל אין שום יד יותר גרועה משל דוואן שתמשיך מצד נגראנו ואין הרבה ידיים יותר טובות שהוא יקפל במיוחד לאור הדינמיקה שנוצרה ביניהם (סביר להניח שנגראנו לא יקפל אף זוג לא משנה אם זה פוקט או זוג אמצעי שפגע בלוח למרות שזוג אמצעי\נמוך ואפילו טופ לא ממש בטווח שלו אבל נעזוב את זה רגע) נגראנו גם עלול להמשיך פה עם אסים חזקים סתם כי הוא רוצה להחזיר לדוואן פייט אז להמר פה מול נגראנו זה פשוט לשרוף כסף. כן, לפעמים כן תהיה לו יד הזויה אבל זה לא קורה הרבה, תן לי לנסח מחדש, זה לא קורה מספיק בשביל שהימור פה יהיה רווחי.

Kgt1

New member
אז אנחנו נסכים שלא להסכים. אני חושב שאין שום

יד שיכולה להיות לנגראנו בבורד הזה שהוא לא מקפל, למעט טראפינג פרה פלופ.

Harleydude

New member
אממ אני חושב

שהטוח שלו ברובו פה זה פוקט זוגות (בחיים לא מקפל מול דוואן), אסים חזקים (יקפל חלק אבל עדיין ימשיך עם AK או אס שהתחבר ללוח) אבל מה גם שלנגראנו יש פה המון קונקטורים וידיים ספקולטיביות כי רואים שהוא כל הזמן חיפש את דוואן וזה בדיוק הטווח שיתחבר ללוח כזה. אז מה כן הוא מקפל פה בעצם? AJ\AQ\KQ או איזה משו בסגנון אבל כמעט כלום חוצמזה. בסופו של דבר הוא הרבה יותר ממשיך פה מאשר מתקפל להימור אחד, נגראנו לא הטייפ שיוותר לדוואן על לוח יבש בקופט 3בט להימור אחד ודוואן יודע את זה אז ברגע שהוא השווה לו אין לו כ''כ ערך להמר פה.

Kgt1

New member
ראיתי את הפרק קודם... דוואן עשה ריד מעולה ביד

בהתחלה עם דניאל, אבל מסיבה כלשהי ברגע שנגראנו עשה את הקול ההזוי פרה פלופ הוא החליט פשוט לרדת מהיד... אלקי, שאני מאוד מאוד מעריך כשחקן טורנירים, מדגים בפרק הזה גם משחק קאש מצוין.

alextoon1

New member
דוואן מפחד מאלי?

יש לו איזה בעיה מנטלית לבלף את אלי... LOL

2המרפא

New member
דוואן הבין שלהוריד את אלי מזוג זה קשה עד בלתי

אפשרי ולכן הוא החליט לוותר על כל הנושא של הבלופים.

alextoon1

New member
הקטע עם הפרצוף שלו

שהשתנה בשנייה מרציני ביותר למצחיק ביותר היה קורע

Harleydude

New member
פרק סבבה

לא הרבה אקשן והשאיר טעם לעוד אבל היה כיף לראות

המחפש3

New member
אלי אלעזרא יכול להעביר שיעורים

באיך להשבית את דוואן. פעם ראשונה שרואים שיש שחקן שדוואן לא מתעסק איתו.

אלי אלעזרה תותח

דואן לא מעיז להתעסק איתו.כמו שאמר אלי בתוכנית הקודמת "טום דואן-לא צריך הרבה בשביל לנצח אותו"(כשהוא עשה קול לרייז גדול של דואן בריבר עם זוג) וגם נגראנו השתפר.איך הוא הוריד את דואן מהיד על הפלופ עם J היי. בכלל יש מצב שעכשיו שכולם יודעים איזה שחקן לוס בלופר דאון,אז ככה הוא יקבל קולים עם ידיים לא כל כך חזקות

Godu

New member
המלך האמיתי בתכנית

הוא ללא ספק Gabe Kaplan. למי שלא קלט את ההסתבלטות על האוכל היהודי (העוף המכובס). גייב (היהודי) צוחק על האלזרא (הישראלי) שפיספס את ארוחת השבת עם הילדים כדי לשחק פוקר: "Eli is texting his wife saying before you give the kids the shabat chicken make sure you put it through the deflavouring machine" ענק, ... חחח

למעלה