HSP - פרק 10

Southparking

New member
../images/Emo72.gifבאמת גייב היה חזק בפרק הזה

בעיקר כשהוא צחק על נגראנו

Shaycus

New member
יש לי שאלה

אני לא מצליח להבין משהו, תסתכלו בפרק הראשון שם ממש ביד הראשונה דוואן עושה רייז לרייז עם 9 3 סוטד מסריח ויד אחר"כ הוא לא עושה אפילו קול עם A 4 אוף סוטד, אני יודע שדוואן נחשב לאחד השחקנים הכי טובים בעולם בקאש גיים אם לא הכי טוב.. מישהו מוכן להסביר לי איך -לעזאזל- הוא מעלה ל38K עם 9 3 ולא משווה 3.5K עם A 4 ?

המחפש3

New member
כי לא עושים קול עם אס בלי קיקר לרייז

כי אז אפשר להסתבך במקרה של פגיעה באס, כי אתה לא יודע איפה אתה. ולעשות רירייז עם 3-9 זה מהלך שמבוסס על הקלפים של היריב ולא על אלה של דוואן באותו רגע. הוא תפס את נגראנו כחלש באותה יד ואכן צדק רק לא המשיך את המהלך עד הסוף

AdAmD1

New member
הסבר קטן

בעמדות מסוימות (אפילו כולם אלא אם אתה BB\SB ומקבל POT ODDS מטורפים אין שום סיבה להכנס לקופה עם רייז עם אס חלש. הדבר היחיד שאתה מקווה לו זה זוגיים (גם פה צריך לקוות שיהיו הגבוהים ובמקרה הזה לפחד מרצף) או שלישיה של הקלף השני. כשהם עושים רייז שלישי או רביעי עם קלפים זבל אין ליד שלהם שום משמעות והם משחקים את היד של היריב נטו.

Harleydude

New member
זה תלוי בהמון גורמים

קודם כל אתה מגדיר לעצמך מה אתה עושה, אם אתה הולך על ערך או על בלוף. אין ערך כ''כ בהשוואה עם A4 כי אין הרבה פלופים טובים בשביל היד הזאת ויש לא מעט רעים. ה3בט עם ה 3 9 כמו שאמרו מעליי הוא ההיפך, דוואן לא הולך על ערך, הוא יודע שהוא לא מנצח כלום אבל אם הוא חושב שדניאל מקפל הרבה ל3בטים וממשיך רק עם אחוז מסוים מהטווח שלו שהופך את ההעלאה לרווחית בטווח הארוך אז הוא יכול לעשות אותה גם עם 2 מפיות. בגלל זה אגב כשהוא מקבל השוואות ל3בטים הוא הרבה פעמים מעביר את הפלופ בצ'ק צ'ק כי הוא מודע לטווחים של היריבים שלו כ-ש- הם ממשיכים איתו ואז זה נהיה כבר סרט אחר לגמרי.

Kgt1

New member
בדיוק בגלל הטווח של נגראנו להשוואה פה אני לא

רואה סיבה לא להמשיך להמר בבורד היבש הזה.

למעלה