hsp season 6 episode 8

shaywh

New member
הוא נתן בראש שם אין דברים כאלה... flawless

לא יאומן איך בלי שום קלפים הוא ממשיך לשאוב אליו כסף. אגב אני יודע שלאק הוא מומחה שורטסטאק וסופר זהיר כשהוא דיפ אבל זה כבר היה מוגזם ברמות. זה קרה עם AK באיזה עונה קודמת ועכשיו זה, יש לו 3bet של nl2 לא של nl80000 with ante

2המרפא

New member
לאק הוא בזבוז של מושב לא למה כל פעם מביאים את

הליצן הזה. לא מתאים לך לשחק בסכומים כאלה אז וותר למה לבייש את עצמך?

alextoon1

New member
גאון + משוגע עם ביצים של שור + יתרה של

מיליונים בבנק זה שילוב מנצח!

שמשון7

New member
הסיבה לרירייז אול אין עם 5 2 אוף

לפי מה שהבנתי זה היה המקרה: לקס חשב שאייבי כועס על בארי על משהו (יכול להיות בגלל שבארי עשה רייז כל סיבוב או משהו שהיה בפרק הקודם) ושבגלל זה אייבי עשה רירייז לבארי. אז לקס ניסה לנצל את זה ועשה רירייז לאייבי. עכשיו אייבי הבין שזה מה שלקס חושב (גם לקס אמר אח"כ שהוא חשב שאייבי כועס על בארי) ובגלל זה אייבי הרים אול - אין. מבולבלים? גם אנחנו. אבל זאת הסיבה לאול אין של אייבי! תצפו בזה שוב ותראו.

מיקי2008

New member
אתמול עשיתי את זה ברשת עם 2-5 וקיבלתי קול

ופגעתי בפלופ הייתי מול ACE+K וכל השולחן התחילו לקלל בצ'אט. כנראה שלא כזה מהלך גאוני....אבל הכפיל אותי בטורניר אז על ה X שלי

2המרפא

New member
הצעה חברית לכולם אל תתחילו לחקות את

אייבי ודוואן ב95 אחוז מהפעמים זה יתפוצץ לכם בפנים. מה שמתאים לסטייקס של 200 אלף דולר כניסה לא מתאים למיקרו סטייקס.

מיקי2008

New member
סופסוף עונה שמראה בבירור את הפער בין השחקנים

קל מאוד לראות מי בליגת העל ומי סתם משחק לפי אחוזים ולמד כמה מהלכים. אייבי,דוואן ופטריק מנהלים את השולחן.

james231

New member
כולכם מפספסים את הצד הכי חזק של התוכנית....

בשתי מילים: גייב קפלן!!! עם כל הכבוד לאייבי דוואן ופטריק, מי שעושה את התוכנית זה גייב קפלן! קלטתם את הבדיחה שלו על ה slow roll בדיוק אחרי הפינה של נגראנו???? האיש ענק! אז עם כל הכבוד למהלכי פוקר יפים מאוד, בתור צופה אדוק אני אומר לכם שגייב הוא המלך של הפוקר!!! ומי שלא מסכים איתי פשוט לא מבין מהחיים שלו

Godu

New member
../images/Emo45.gif

הפרשן\שדרן הגדול מכולם. הבנאדם פשוט קורע וגם מבין לא קטן בפוקר. חבל שהורידו את הבחור השני, הוא אומנם לא משתווה לגייב אבל היתה להם אינטראקציה טובה.

Godu

New member
התדמית של אייבי

לכל מי שמתלהב מהמהלכים של אייבי ושוקל לנסות ללמוד ממנו, פשוט תשכחו מזה. חלק גדול מהמהלכים (המדהימים !) שהוא ביצע בתוכנית נשענים על העובדה שהשחקנים האחרים (בייחוד הצעירים) פשוט משתינים במכנסיים כל פעם שהוא נכנס איתם ליד.

Harleydude

New member
יש לזה סיבה

כשאתה משחק במשחק הכי גדול בעולם על הסכומים הכי פנאטיים שיש יותר מעשור ברציפות וקורע כל מי שנקרה בדרכך לא פלא שאנשים מפחדים.

Godu

New member
ברור

תדמית זו עבודה קשה שעושים לאורך זמן. אני משחק כבר תקופה ארוכה עם חברים בשולחן קאש ידידותי ומשתדל מאוד לבנות לעצמי תדמית מסויימת אפילו אם זה אומר להקריב ידיים מדי פעם. בלונג ראן יש לזה ייתרון אדיר. כמובן שאני לא משווה את עצמי למפלצת אייבי שיש לו בנוסף לתדמית גם איזה גרוש וחצי בבנק כשזה יש אפקט פחד אדיר בפני עצמו. איזה פוש עם ה 5-2 ... יה ווארדי

Harleydude

New member
קצת מוזר לי

שמדברים על החשבון בנק שלו, הבחור הרוויח אותו. זה נכון שהיום הוא יכול לשים *** על סכומים שבשבילנו הם משני חיים אבל הוא היה מרושש כמה פעמים והדרך שלו לאיפה שהוא היום הייתה מכלום ולא כזאת פשוטה.

למעלה