hsp season 6 episode 8

Godu

New member
מה הקשר ?

מישהו אמר שהוא הרוויח אותו לא בצדק ? מישהו אמר שזה לא פייר ? זה לא קשור ולא אמרתי את זה. הנקודה היא ששחקנים אחרים בשולחן (דוואן ואנטוניוס פחות) פוחדים על הכסף והוא לא והם יודעים את זה. זה יתרון אדיר. זה הכל.

2המרפא

New member
הוא השתנה מאז הפריצה של פול טילט

תשים לב שלפני כמה שנים אייבי היה משחק הרבה יותר רגוע וכמו בנאדם נורמלי. מאז הפריצה של פול טילט והעלייה המטאורית בחשבון בנק שלו אייבי משחק כאילוו הוא אחוז דיבוק. יש לו נתח מאוד נכבד בפול טילט דבר שמאפשר לו לעשות מה שהוא רוצה בשולחן.

AdAmD1

New member
לא לשכוח

שהבנאדם עושה כמות פרסומות של ספורטאי מהשורה הראשונה (מה שהמכניס לו עוד 15-20 מיליון שנה)

Harleydude

New member
ת'אמת

שיש לי ממש חסך בלראות אותו משחק, אני לא מוצא כמעט דברים שלו למעט HSP ו PAD ולא'דע כ''כ איך הוא שיחק לפני זה. אבל זה יכול להיות מהרבה סיבות לאו דווקא בגלל החשבון בנק שלו, כמו למשל העובדה שלפני אפילו לא כ''כ הרבה זמן, בוא נגיד ב2002 במאני מייקר בום יכולת לשחק TAG חלש ולהרוויח טוב מאוד אם אתה יודע את המתמטיקה ואת המתמטיקה בלבד. אז יכול להיות שהוא שיחק מאוד סולידי כי זה היה המצב הכי רווחי פשוט. והיום הרבה יותר רווחי לו לשחק איך שהוא משחק. סה''כ הבנאדם בטופ כבר המון שנים ותמיד מתאים את עצמו מחדש לסביבה ולא נפל כמו הרבה שחקנים שהגיעו והתרוששו או שעשו קופה שיחקו קצת היי סטייקס ולקחו את הכסף לאפיקים אחרים כי התחרות שם פשוט -EV.

Shpirer84

New member
צודק לגבי אייבי

הוא ודוואן משחקים עם האדם שיושב מולם ולא עם הקלפים...גם אנטוניוס אבל אצל שניהם זה בולט לדוגמא אייבי עם ה200 אלף עם 2-5 אופסויט - לדעתי זה לא קשור למה שהיה לו אלא מה קלט מההוא..שההימור היחיד שההוא לא היה משווה זה אול-אין ולכן עשה את זה....גם דוואן עם נגראנו אותו סיפור הצק בריבר שנגראנו ישב עם פול זה אומנות של לשחק את היריב ולא את הקלפים..........תצרף לזה תדמית עם יכולות משחק גבוהות ומתמטיקה בסיסית ותקבל 2 תותחי קאש ......

Kgt1

New member
טוב אז סיימתי בשעה טובה לראות את כל ה-8 פרקים

ואין ספק שאייויי רמה מעל כולם בינתיים... האול אין עם ה5-2 הוא מהלך פול טילטי גאוני פשוט. דאריו כרגיל כבר בהיי סטייקס מנסה את התרגילים שלו בזמן הלא נכון ונפל מהר... לקס הזה ליצן לא קטן, הרגשתי את זה כבר באליפות העולם אשתקד והוא מוכיח לי את זה שוב ושוב פה בפרקים האחרונים.

למעלה