HSP Season 6 episode 9

שמשון7

New member
HSP Season 6 episode 9

ישר מהתנור: http://www.youtube.com/watch?v=1iElLKgsZdE אפילו אני עוד לא ראיתי , מקווה שהלינק טוב. נזכור את המיליונים שנרצחו בידי הצורר הנאצי, יהיה זכרם ברוך.

2המרפא

New member
דויל עובר לקריירת סטנד אפ לפי הפרק הזה

נקרעתי מצחוק ממנו כל הפרק

Shaycus

New member
לצערי

הוא אמנם היה קורע מצחוק אבל מבחינת משחק הוא היה חלש כאילו הוא לא שיחק כבר חצי שנה

NuniZ

New member
לא יודע מה עבר לנגארנו בראש

איך הוא יכל לזרוק את הפלאששששש ל.. הוא רץ רע בזמן האחרון לא יאמן

Shaycus

New member
ממש מסכים..

דניאל השחקן האהוב עלי והוא נורא אכזב אותי בפרק הזה, אני בהלם שהוא זרק את זה.. אפילו אם חשבת שיש לו את הנאטס יש פעמים שפשוט אסור לזרוק יד רק בשביל ה1% שזה בלוף (או במקרה הזה, בלוף למחצה)

Kgt1

New member
היד הזו הייתה כל כך הזויה שאני חושב שהם כולם

שיחקו אותה יותר רע מהשני... דויל שיחק אותה רע לאורך כל הדרך. נגראנו עם ליידאון נוראי להערכתי בהתחשב באיך שהיד שוחקה... אבל הליצן מכולם הוא דווקא בנימין, שאומנם הרוויח את הג'קפוט, אבל הוא יכול להגיד עד מחרתיים שהוא שם את נגראנו על פלאש בינוני, ושהוא גם יצליח להוריד אותו מזה. אין מצב בחיים.

AJKHoosier2

New member
מסכים עם כל מילה

עם דגש על הליידאון הנוראי של דניאל, היד שלו הוסוותה ברמה של המוסד, אין מצב שבנימין שם אותו על פלאש, פשוט משחק גרוע של נגראנו. לגבי דויל, נראה שהוא ממש חלוד, בחיים לא ראיתי אותו משחק בצורה כזאת.

shaywh

New member
דויל אמור להיות חלוד [אגב, גלפונד!]

הוא אומר על עצמו שהוא חלוד והרעיון הזה שנכנס לכולם בראש בעונה הזאת רק להשוות עם הזוגות הגדולים שלהם סיבך גם אותו. לגבי בנימין זה מוזר, מצד אחד הוא מעלה כאילו שהוא מאמין שרק לו יש פלאש ורוצה להיראות טייבל בולי, מהצד השני הוא יודע שיש סיכוי לא רע שלמישהו אחר יש גם פלאש. לדעתי הוא לא האמין לדניאל וחשב שהוא יצליח להוריד את דויל מפלאש נמוך אם יש לו. אני ממשיך לתת קרדיט לנגראנו על זה שהוא מנסה ללמוד בדרך הקשה... לפחות הוא מכיר במגבלות שלו ומנסה להשתפר. אני רק לא מבין את ההערה על לא לזרוק בשביל ה1% מהפעמים שזה בלוף.... זה בדיוק מתי שאתה אמור לזרוק את היד שלך. במיוחד לעשות רייז כזה אחרי השוואה זה מראה על יד גדולה כי לדויל יכול להיות פלאש קטן שהוא ישווה איתו שוב ככה שמבחינת דניאל הוא יכול לתת לו קרדיט כאן. אם זה מצדיק את היחס של 1 ל3 בערך שהיה שם זאת השאלה הקשה...

alextoon1

New member
עוד יד ששוחקה גרוע ע"י

נגראנו היא היד מול אלי כשהוא החזיק JJ. שום bet בפלופ, אחרי זה בטרן שהגיעה עוד מלכה והוא בטוח ב-90% שיש לו את היד הטובה הוא רק משווה??? איפה השכל- הגיע לו להפסיד את היד רק מפני שהוא שיחק אותה כמו חובבן מוחלט. ולגבי היד עם הפלאש, איך לעזאזל הוא זרק??? גרוע ביותר. לגבי דויל- עם איך שהוא שיחק היום באמת עדיף לו להיות סטנדאפיסט....

Harleydude

New member
לא לגמרי מסכים לגבי דניאל

על מה הוא באמת יכול לשים פה בנימין אחרי 2 אוברקולים וצ'ק-רייז-ענקי? אוויר אין לו פה, לא נגיד שחקן טייט כמו דויל שהולך לקבל אחלה יחס להשוואה והשווה 2 יריות במולטויווי גם על לוח מונוטוני? מנק' מבט של השחקן באמצע (נגראנו) אם לבנימין יש פלאש קטן הוא כנראה יוביל איתו כי הוא לא רוצה שדויל ידחף או בכללי להתמודד עם הימור גדול כי היד שלו לא כזאת חזקה ביחס למצב (ועובדה שהיא גם הייתה לא הכי טובה) אז בט\פולד או בט\לבדוק מה היחס השוואה בריבר זה ליין הרבה יותר הגיוני ב-מ-י-ו-ח-ד שהטרן שהשלים את הפלאש עבר צ'ק צ'ק צ'ק. עם סט הוא בחיים לא לוקח את הליין הזה ועם אוויר גם לא גם כי דויל מקבל יחס מעולה להשוואה וגם כי דניאל לא מפחד שדויל יעלה (הוא רק השווה את ההימור הקודם שלו בריבר). לכן הטווח שלו פה הוא פלאשים חזקים שמאוד נוטים לכיוון הנאטס. אני לא אומר שאני מצדיק את הקיפול או שאני הייתי עושה אותו במצבו של דניאל, אני פשוט אומר : There's more than meets the eye והכי קל בעולם להגיד "כן היו לו פלאש ולא היה זוג על הלוח איך הוא קיפל?!!?" ונכון שהיד שיחקה מוזר אבל עדיין - אני יכול להבין מאיפה הוא בא (ואני גם יכול להבין את התסכול שלו כשהוא ראה את היד של בנימין).

Shpirer84

New member
דוואן הורג אותי

עם המבטים שלו. כולם עושים את זה בקטנה הוא עוד שניה בולע את השחקן שמולו עם העיניים. ביד עם אלעזרא שמתי לב שהוא בכלל לא מסתכל על הבורד-רק על אלי לראות מה עושה ואחר כך מסתכל ופועל. גם עם נגראנו היה ככה.... ועוד אלי יושב צמוד אליו הייתי בטוח שעוד שניה אלי היה דוחף לו איזה אצבע לעין או משהו כזה. ולמה אנטוניוס עזב? יכל להיות אחלה שולחן איתו במקום האלקי הזה ....

Godu

New member
אלקי אחלה שחקן

אמנם שיחק טייט ברמות (יד אחת כל הערב) אבל אולי הוא פשוט רגיל מטורנירים, מנסה לבנות לעצמו תדמית טייט. יצא לי לראות אותו לא פעם במסגרות אחרות ושלא תהיה לך טעות, מדובר בפרא אדם של שחקן. הוא ידוע בתור שחקן סופר פרוע לוס אגרסיב. חוץ מזה, קצת להרחיב על ההסטוריה שלו, מדובר בשחקן Warcraft 3 מקצועי. למי שלא יודע, בקוריאה, הפופולריות של המשחק הזה היא כמו כדורגל. המשחק משוחק באצטדיונים על גבי מסכי ענק ושחקנים מקצועיים הם חצי אלילים. אלקי היה אחד כזה. הוא שיחק במשך שנים בהמון מסגרות משחק שדורש מחשבה וקבלת החלטות תחת לחץ לפחות כמו פוקר כך שממש לא הייתי מציע לזלזל בו.

Harleydude

New member
לא מזלזלים

אבל ברמות האלה בקאש הוא דג (כמו עוד הרבה שחקנים טובים, זה לא כזה בושה להיות דג ליד החבר'ה שיושבים שם), בטורנירים הוא אכן כריש, אבל זה עולם אחר.

NuniZ

New member
מישהוא שם לב לשיחה בין אייבי לדואן על הפרופבט

אייבי אמר שהוא חושב לבטל את ההימור ולשלם לדואן חצי מיליון..

למעלה