HSP Season 6 episode 9

shaywh

New member
זה באמת קרה, רק שהוא שילם פחות

היה דיווח על זה בhsdb נדמה לי

AdAmD1

New member
חוץ ממה שדובר על נגראנו,יש עוד משהו מעניין פה

נראה שהיחיד שמצליח לקחת כסף מדוואן (והרבה) בינתיין בכל הסשנים וגם בעונה הקודמת זה אלי. נראה שפשוט הוא היחיד שלא מפחד מההימורים שלו ומצליח לשחק כמו בנאדם מולו. אמנם אלי משחק קצת יותר סמול-בול מדוואן-אנטוניוס-אייבי, אבל הוא משחק לא פחות טוב זה בטוח! כל הכבוד לו.

Godu

New member
../images/Emo45.gif

אלי לא קונה את השטויות של דוואן. פשוט תענוג לראות את הידיים ביניהם.

2המרפא

New member
אלי הוא פארטיונר שמשחק במשחקים הכי גדולים

בעולם. לנסות להוריד את אלי מזוג זה כמו לנסות להוציא מים מהסלע.

shaywh

New member
זה לא משנה מה הסגנון שלך כמו שזה משנה

אם אתה יודע לעשות את זה טוב....

Godu

New member
אחרי חצי פרק, אני חייב להגיד שאני כל כך מאוכז

מאוכזב מדניאל וכל כך עצוב בשבילו. איזה laydown עלוב. דניאל ממשיך לשחק ידיים חזקות חלש ולהפסיד, פשוט בא לי לבכות.

Godu

New member
אגב, שמתם לב לאיזכור איסילדור ?

אז מייק מטוסו יודע ב99 אחוז מי זה כי חבר שבדי שלו אמר לו ... מצחיק שמתייחסים לזה כמו סוד אחרי שכבר כולם יודעים.

נו נו

אחרי 2 הידיים הראשונות חשבתי שהוא השתפר אבל אז הוא זרק את הפלאש נגד דיוויד בניימין. ודוייל תמיד ישאר סופרסטאר גם אם הוא מפסיד. ואלי המלך אחרי שמייק אמר "איך שמים 19000 עם זוג?" אז אלי אמר לו: "Tom Dwan-you dont need much to beat him "

Godu

New member
אלי מביא לנו כבוד על השולחן

גם במשחק וגם בהתנהלות שלו בשולחן. וגם דויל ברונסון אמר בשידור שאלי הוא חבר הפוקר הטוב ביותר שלו
כבוד ! אני גם רוצה איזה חבר כמו דויל
, רק הייתי יושב איתו כל היום לשמוע סיפורי פוקר.

shaywh

New member
הוא היה דג יותר גדול אם הוא בחיים לא היה מקפל

בנקודה כזאת את הפלאש שלו. במיוחד שלבנימין, בכוונה או לא, יצא מהלך מבריק. דויל קיפל פלאש לפלאש יותר נמוך של גולד באחת העונות הקודמות ואף אחד פה לא יגיד שהוא לא יודע לשחק.

Shaycus

New member
אף אחד גם לא אומר

שדניאל לא יודע לשחק נגראנו שחקן ענק והוא נמצא במקום הזה הרבה יותר זמן מה"פישרים" האלה שיוצאים מהאינטרנט. אבל מפה ועד להגיד שהוא שיחק את היד הזאת נכון בפרט ואת הסשן הזה בכלל זה פשוט רחוק מהמציאות

למעלה