Hurricane Single Art

simsital12

New member
Hurricane Single Art

דעה?... לי יש רק משהו אחד להגיד.. יופי שלא פיצצו לה עוד קצת את הציצים...>< הקדמה לסרט פורנו><

DarkSecretLove

New member
מצטערת אבל לפי דעתי זה זוועתי ועובר כל גבול

עם כמה שסקס מוכר והוא מוכר,לא צפיתי שהם יגיעו לרמה כזאת. זה מבייש פשוט מבייש. ציצים מוכרים,אבל אין צורך להגיע לתחתית כזו לא אוהבת את זה בכלל.

למה את חושבת שהם השתמשו בזה

אך ורק בצורה זולה? אופק, אני מאוכזבת. את אפילו לא נותנת לזה צ'אנס והקליפ עוד לא יצא

DarkSecretLove

New member
לא דברתי על הקליפ דברתי על העטיפה הזו.

אני כבר לא מפחדת מהקליפ אני דיי בטוחה שהוא יהיה בסדר. אבל העטיפה הזאת פשוט דוחה אותי,מה אני אעשה?

לי זה מזכיר את החברים שלי יותר מידי

אז אני לא הכי מתרגשת. ואני חושבת שזאת עטיפה מפתיעה ולא שגרתית. לטובה

Anastasia plus1

New member
לא מסכימה

בעיניי זה הוא בין שלושת היפים בדיסק- התמונה למרות זאת לא לרוחי

Why So Serious

New member
כן, חשוב לשים את הכיתוב של קאניה על החזה../images/Emo3.gif

אני לא שופטת עדיין, מחכה לקליפ.

טריילר לקליפ

זה יצא אתמול או היום, יחד עם הטרנסמישן. אז למי מכם שבפאניקה, את תהיו יותר בפאניקה. מי שמתלהב מזה כמוני
אז הנה לכם! אני לא יודעת מה איתכם אבל אני מסוקרנת ממש! http://vimeo.com/16717814

yaelc95

New member
עזבו אותכם הוריקן!

איפה הקליפ של this is war?! הם אמרו שהם מתכננים להוציא אותו ביוני!

אמרתי את זה מיליון פעמים..

אבל תנו לזה צ'אנס! אני מצטערת, אבל אני חושבת שזאת פשוט התחסדות לשמה. אז מה? אז יש כאן בחורה שיש לה ציצים גדולים. סו וואט? למה אף אחד לא הרים קול זעקה שראו לאישה זקנה את הציצים בFY? כי זה שוט של שנייה וחצי?! לאף אחד לא אכפת אם ג'ארד מוריד חולצה בקליפ כל עוד זה ג'ארד, ואז זה סקסי אבל זה טוב. אבל חס וחלילה, אם זאת תהיה אישה

והנה לכם רשימה של הוכחות

בattack - יש שוט של ג'ארד יורד לבחורה :-O ב-TK - תומו בתלבושת של ארנב יורד למישהו! יורד! :-O וגם יוצאת בחורה חצי עירומה רטובה מהמקלחת ומתמזמזת עם שאנון ב-FY רואים ציצי של אישה זקנה כשמישהו אחר יונק ממנו, וכמובן את ג'ארד בלי חולצה! אבוי! מה זה? מה זה כל הסקס הזה? מה? למה אף אחד לא פתח את הפה אז? :-O מה שאני באה להוכיח כאן, שסקס תמיד היה חלק מהקליפים שלהם.. אז בקליפ הזה יש קצת יותר. אז מה? תסמכו על ג'ארד ושיתופו הפעולה עם ברתולומיאו קאבינס, הם לא איכזבו עד היום. ברצינות.. אכזבתם קצת אותי.

just me48

New member
לקחת נשימה עמוקה...

ולהרגע! כמו ששני אמרה, אתם לא נותנים צ'אנס לקליפ, אתם שופטים לפי מה שאתם רואים בתמונות שהסתובבו ברשת, אבל אף אחד מאיתנו לא יודע איך באמת יראה התוצר הסופי. ולגבי התמונה - לכל אחד מאיתנו יש דעה שונה עליה, זה חברים נקרא אומנות. האומן לא בא להתחבב על כל העולם, לא בא להיות החבר הכי טוב שלכם. האומן בא להציג את העבודה שלו בין אתם אוהבים אותה לבין אם לא! אני אישית מאוד אוהבת אות התמונה הזו, גם אם אתם לא מסכימים, לדעתי היא עשוייה בטוב טעם (תחשבו שיש דרכים רבות להרוס תמונה שכזו וממש להפוך את זה לפורנו). ואני גם מסכימה עם שני, בארט וג'ראד מעולם לא איכזבו ואני לא מאמינה שהם יאכזבו עכשיו. אז בואו כולנו נרגע ונמתין לקליפ - נראה את התוצר המוגמר, ואז נביע את דעתנו, כי זה לא פייר שאנחנו מגיבים על חלקים שאולי לא יהיו בקליפ. קצת קרדיט לבארט וג'י, הם הצמד-חמד הכי מגניב!

RenanaD

New member
היי, אני תמיד מתלוננת על הסטריפטיזים שלו ../images/Emo6.gif

(והוא עוד ה-"פייבוריט" שלי, פאנגירל לתפארת שכמוני
) ראיתי הבוקר את הטריילר לקליפ, והתגובה היחידה שלי היתה - "נו ו...?". לא היה שום דבר בטיזר הזה שלא דמיינתי כבר לעצמי כשראיתי את התמונות מהסט. אז לא התרגשתי. אני מקווה ששאר 19 הדקות של הקליפ יפתיעו אותי קצת יותר... לא שופטת מראש משהו שלא ראיתי, שופטת משהו שכן ראיתי - ולא ריגש אותי במיוחד. ובנוגע לסינגל ארט - תשמעי, יש כאלה שלא רוצים לראות בחורה שטוחה ומכוסה כמוה על סינגל, זכותם. ומסיכת האב"כ הזאת מזכירה לי יותר מדי את My Chemical Romance ו-Welcome To The Black Parade

STEMINEM

New member
שיר טובבב !

ואנלא מבין למה כולם אנטי.. אם זה היה תמונה של ג`ראד בלי חולצה זה היה בסדר אה?

RenanaD

New member
הרגע אמרתי שג'ארד בלי חולצה זה לא בסדר, מה

נסגר איתך?
"שיר טוב" - התכוונת ל-"הוריקיין" או MCR? אם "הוריקיין", מעולם לא אמרתי שהוא שיר רע. זה השיר האהוב עלי בכל האלבום, עוד מהשמיעה הראשונה. אם MCR, סבבה.

Pooola

New member
יש הבדל משמעותי בין קטעים נורא קטנים

לבין קליפ שלם. את מסכימה איתי שיש הבדל בין סרט שיש בו סצנת סקס לבין סרט שכולו רק סקס? ועוד מה יגידו המעריצים הדוסים? P: בזמן שאתם תתחילו להתלהב מהוריקן, אני אשאר לי עם CTTE ו K&Q ... אבל אני אתמודד. :)

למעלה