Hurricane Single Art

חח מבינה אותך

אבל מה שבאתי לומר, בצורה מעט תקיפה האמנם.. זה שמה שאנחנו ראינו זה טעימה קטנה מהקליפ ולא את כולו אז חבל לקפוץ למסקנות. אולי םה מראים את הקטעים האלה בשביל לעורר כזה עניין ודיבור.. תארי לך מה קורה עם היה פרומו לFY? זה היה נראה מגוחך!

Pooola

New member
טוב נו,

בגלל כל ה"וורי וורי סקסואל" שג'ארד פיזר לפני חודשיים והתמונות מהסט (במיוחד של התאומות הגותיות הלא ברורות האלה) והנזירות בלייקרה ואז הפרומו הכל נראה שזה הולך לכיוון מאוד ברור... אבל באמת צודקת. אני מפסיקה לשפוט לפני שאני רואה את התוצר המוגמר. :)

yuval tayb

New member
חחחח לא הייתי מנסחת את זה ככה

סבבה ג'ארד זה נכון בTK איזה בנאדם מחופש לדובי יורד לטומו וזה דווקא צודק כי הם התבססו על הסרט "הניצוץ"ומי שראה אותו יודע שיש קטע בדיוק כזה מדוייק!וגם הבחורה שיוצאת מהמקלחת היא עם מגבת וזה גם תואם לסרט רק שבסרט היא לגמריי ערומה וגם מתמזמזת עם הגיבור...ובFY הם לקחו מסורות סיניות וכן זאת אחת המסורות:O אז אחרי שמסתכלים על זה אחרת היה להם צדק ברוב הדברים!
חחח ג'ארד-ברתולומיאו קאבינס אי אי אי הבנאדם יצירתי...

בתכלס.. מה אתם מתרגשים כ"כ מחושפנות?!

עד עכשיו, היו מספיק סצנות לא תמימות בכלל בקליפים האלה, והרבה יותר הזויות נראלי ממה שיהיה בכל הקליפ של הורייקיין כולו.. אז כדאי לתפוס הכל בראש אומנותי ולראות את היצירה באופן כללי ולא להסתכל בהרמת גבה על הקטע עם החזייה... נו באמת מה אתם ילדים קטנים. בתכלס, אם הם בחרו בקטע המיני לשיר הזה, כנראה שזה מסמל אצלהם משו, וצריך לחכות עד שיצא כל הקליפ ואז נוכל להסתכל עליו מזווית מבט כוללת... אני מחכה בציפייה אליו, לאידעת מה איתכם.

just me48

New member
יש מצב..

שהם יודעים משהו שאנחנו לא? מזל שהזמנתי את המסכות אב"כ בדואר

STEMINEM

New member
כל פעם שאני נכנס לראות ת'תמונה הזאת..

אני נדהם ומתפוצץ מצחוק כל פעם מחדש XD

tikiyallaw

New member
אני יודעת למה שמו את התמונה הזאת וקניה ביחד

כי החברה שלו חשפנית חח .. נראה קצת הזוי אבל אני מחכה שיפתיעו אותי כמו רוב הפעמים

למעלה