I´m sorry

מניע אישי?

לא מכירה אותו. תודה. ההתקפה לא היתה על ההתנצלות בהתחלה. הוא התמצל התנצלות שלא נראתה לי נכונה וישר החברים שלו הריעו לו. מה שיצא כאילו זו היתה המטרה של ההתנצלות. אולי הוא פנה אליה גם פנים אל פנים, אין לי מושג וזה לא מענייני, אני אישית נגד הצהרות בומבסטיות ברשת. זה משרת מטרה מאוד מוזרה לטעמי. אני לא פניתי לבנאדם שאני מכירה דרך הרשת. אני הגבתי להודעה של יוזר שכתב הודעה ברשת. לא יצאתי בהצהרה "סליחה, חברתי שפגעתי בך". זה נראה לי מלאכותי תיאטרלי ומזוייף. זו דעתי. וזכותי להביע אותה כמו שזכותך לא לקבל אותה. יודע מה הבעיה? הבעיה שאנשים פה מתחילים להכיר מעבר לרשת, ואז כל עניין הוירטואל מטשטש, ושוכחים להפריד. אפשר לסגור את הסיפור? יש גם עבודה, אתה יודע..

voguemaster

New member
כנראה ששכחת משהו

הרשת זה לא דבר וירטואלי. זו מחשבה שגויה על מהות האינטרנט. האינטרנט זו מדיה, כמו כל מדיה אחרת (כמו טלפון) , אולי טובה יותר במובנים מסוימים ואולי פחות. מה יש להפריד ? האינטרנט זו חלק מהמציאות ואם נראה לך שהתנצלות דרך הרשת זה דבר מזויף או תיאטרלי את כנראה חיה באשליה.

RaulDuke

New member
לא ממש קשור לשרשור

(חרוזים על ההתחלה?!) האינטרנט הוא אכן מדיה, אך ממש לא כמו כל מדיה אחרת (טלפון), האינטרנט, ובכלל צ´אט ופורומים הוא מדיה בה יש את האפשרות למשתמש ליצור דמות שמיצגת אותו במדיה הזו, אך אין מן ההכרח כי היא אכן תואמת את אופיו של האדם עצמו, עכשיו... כל ענין ההתנצלויות, מה אמיתי ומה מזויף, כל זה בסופו של דבר נתון לשיקול הדעת, אני מניח כי אותו אדם שלח התנצלות כנה, אחרת, מה הטעם להתנצל בשם דמות? בקיצור, הבנאדם מצטער, הקדשתם ים של תשומת לב (יותר מידי אפילו) לדיון הזה, אז קדימה כולם, לשלב ידיים, נצעד יחד אל האופק, נמצא את אמא של מרקו, נחזיר את נילס לגודלו הטבעי ונמסור ד"ש לנאנוק בדרך... אם לא הבנתם מה אני רוצה, זה בסדר, אל תרגישו רע, אני פשוט כזה...

Wyle Coyote

New member
אני הכי אוהב שאנשים נלחצים ואין

להם מה להגיד אז הם פשוט עוקצים ומסתלבטים... אבל אין מה לעשות.... "אם נשים , לא נוהגים...."

יש לי הרבה מה להגיד

אבל כל תגובה נוספת שלי תהיה אאוטינג לאנשים. אז אני מפסיקה להגיב לנושא ברגע זה. יום טוב זאב. וחייבת להסכים עם המשפט האחרון שלך..

אז נעיר את המתים?

ואם הבחור התנצל כי הכריחו אותו להתנצל דווקא פה בפורום?? ואולי הוא פנה אישית למישהו/י שהוא יוזר וקורא את הפורום? או.... לא נמשיך...

אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות?

בוא נראה. הבחור התנצל. כנראה שמדובר במישהי שקוראת פה בפורום. כנראה שהאנשים שצריכים לראות שהוא עשה טעות גם הם קוראים בפורום. אז מה ההודעה שלך בעצם מראה? שתי אפשרויות מבחינתי. 1. *אתה* מניח הנחות ומכפיש את שמה פה בפורום בכך שאתה טוען שהיא הכריחה אותו לרשום את ההתנצלות, כלומר - ההתנצלות לא באה מהלב אלא נכפתה על הבחור המסכן. מה שלא עושה אותך יותר טוב ממנו אם אתה מכפיש שם של בחורה שיש אנשים שמכירים פה, על ידי המצאת המצאות לגבי מצב מסויים. 2. אתה בסה"כ מעביר מה שהוא אמר לך - ואז *הוא* ממשיך להכפיש את שמה מאחורי הקלעים - "לא רציתי לעשות את זה , אבל היא הכריחה אותי" ו*אתה* הולך ומפרסם את זה - מצב ששם את שניכם באותה סירה. תן לי לנחש - אתם חברים? מה שמחדד ומאשש את המשפט : תגיד לי מי החברים שלך? או ש... אולי יש לך הסבר אחר שיניח את דעתי? חבל. באמת. דווקא קיבלתי פניה מרגשת שמנסה להבהיר לי כמה אני טועה. ההודעה שלך הרסה הכל.. יום טוב.

זהבה יקרה...

כמו כולם אני משער השערות... לאו דווקא קובע מי אמר מה ומי עשה מה... וכמו בסיפור זה, השערתי השערה! כדי "להעיר את המתים". ולגבי ההודעה הנרגשת,אנילא מכיר מישהו שמכיר אותי כלכך טוב שיכול לספר עלי... גם מי שחושב ככה לא מכיר אותי באמת! רק מי שדיבר איתי פנים מול פנים - כמו שלדעתי "הוא" היה צריך לעשות ולא לעלות את זה לפורום - אבל זו דעתי האישית! את יכולה להסכים או לא - תלוי בך! ואם תחליטי לקבל אותה כמו שקיבלת את "ההודעה הנרגשת" תביני בבקשה שמדובר בדיעה אישית ותו לא!!!

לאחר קריאה שניה...

אני די מסכים אם כל מה שאמרת... ולגבי ההודעה הנרגשת - חשבתי שהיא מדברת עלי - טעות... שוב השעה... אני עף לישון לילה טוב לכולם !!!

joecamel

New member
תגידו לי אתם נורמאלים???

תראו על מה עשיתם שירשור של יומיים חליק התנצל כן התנצל לא התנצל מה לכל הרוחות זה משנה !???. יאללה דפדפו? שיגעתם לי את השכל הפורום גם ככה בקושי זז לאן שהא ואתם מתעכבים לי על שטויות ?.. נו באמת !!!!! שלכם הגמל העצבני על המחשב שלו שכבר שלושה ימים רק קורס כל שעתיים ומכריח אותי לפרמט אותו !!!! אתםיודעים איזו בעסה זה לשבת להקליד עם ידיים של גמל??? ביזיון ממש!!!!!!!!!

חיכיתי לראות מתי אתה תגיע..

תאמין לי - לא ראית כלום. מה שהולך מאחורי הקלעים מעמיד בצל את כל מה שהולך פה. מה, לא משעשע אותך?
"דפדפו"?... לא שמעתי את הביטוי הזה מאז שעזבתי את השכונה.. בוקר טוב לך גמל שכונתי חביב.

thor

New member
יש לדבר הזה גם "מאחורי הקלעים" ?

מדהים. נושא לעבודת מחקר על אנשים שעברו לחיות באינטרנט

ליאן.

New member
חלאס עם ההקפצות.

ספק אם מישהו בכלל יודע במה מדובר, ובכל זאת - דיון פילוסופי שלם בנושא. מיצינו מזמן. די.

thor

New member
זה יותר דומה ל Never Ending story

(והספר היה יותר טוב)

joecamel

New member
הגעתי קראתי ו............

זאבה?........אנחנו מכירים? חיכית לתגובה שלי? בכל אופן אני אומר את זה פעם אחת וזהו....... אני חסר טאקט וכולם יודעים את זה אז הינה זה בא: מספיק ודי הרגזתם גם אותי כבר! בחור עם כל הכבוד שיש לי אלך הודעת שאתה פורש אז בשביל כל ההודעות האלו? למה זה טוב? ולכל השאר מספיק ודי צאו מהקטע מי שלא טוב לו שלא יכתוב נגמרו לי המילים כבר ! שלכם הגמל השכונתי הלא כלכך חביב שכבר 4 ימים מתעסק עם הגרוטאה שנקראת ה PC האישי שלו!!!!!!!!!!!!!!1

גמל יקר

מכיוון שהסיבה שאני כאן, היא לאו דווקא הסיבה שרובכם ככולכם נמצאים פה, אז כן. גם אותך אני מכירה כמו עוד הרבה אחרים פה. מי יותר, מי פחות. בעצם - עד כמה אפשר להכיר בנאדם מהודעות שלו בנט? ובעניין חוסר טאקט, מצטערת לאכזב אותך אבל יש לך מתחרה רציני...

למעלה