I am screaming on the top
the world

e t a

New member
../images/Emo98.gifצבעתי את השיער!!! ../images/Emo218.gif

מחום רגיל שהיה לי כל החיים, לשחור(!!) עם שכבה של כחול מתחת

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif תמונה, תמונה, תמונה ../images/Emo3.gif

תהילה דורשת תמונה !!!!!! :)

e t a

New member
תהילה דורשת - תהילה מקבלת ../images/Emo98.gif

מה דעתכן?

../images/Emo215.gif Like, Like, LIKE ! ../images/Emo45.gif *.*

איזה קווווווול אני גם כנראה ביום רביעי מסתפרת ועושה צבע שחור בשיער, ולמטה אדום זוהר כזה D:

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif וווווווואווו באמת מגניב

יש באמת צבעים כאלה? איך עשו לך את הכחול?

e t a

New member
הלכתי אתמול לסינמה סיטי לNew Moon!

היה ממש ממש כיף! כבר קראתי את שלושת הספרים הראשונים, אבל זה היה ממש ממש נחמד לראות את זה על מסך ענק עם אפקטים וזה
מה שכן לדעתי בסרטים בלה הרבה יותר קודרת מבספרים.. גם בסרט הראשון וגם בשני. היא נשמעת הרבה פחות מופנמת לדעתי בספרים.

../images/Emo215.gif יא, אבל אמרנו שרואים ניו מון במפגש !

גם אני חושבת, כנ"ל לגבי אדוארד. הוא הרבה יותר מדהים בספרים מאשר בסרטים. (לא במראה)

e t a

New member
אדוארד בכלל לא כזה יפה../images/Emo4.gif

בלי כל אבק הכוכבים סביבו לא היו שמים עליו כל כך.. כל המייקאפ גורם לו להראות סבבה, אבל הוא פשוט לא בן אדם יפה במיוחד.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo31.gif

נורא תלוי בטעם שלך , אני לדוגמה חושבת שהוא נורא סקסי [והבישנות שלו 0ואני מדברת על רוברט ולא אדוארד - גורמת לו להיות סקסי עוד יותר XD ] ויפה [למרות שאני מעדיפה את טילור -AKA ג'יקוב] ויש לי חולשה לעיניים שלו ולשיער שלו [שהוא קצר יחסית ולא כמו ג'ונגל ] ולאצבעות שלו [ אבל זו כבר בעיה אישית שלי אז תסלחו לי XD ] ואני לא אמשיך לפרט מה אני עוד אוהבת בו כי יש מצב שבסוף נגיע לזה שאני נורא סתומה אז XD .

Tommy89

New member
../images/Emo210.gif ../images/Emo45.gif

חחח ישבתי כמה פעמים לכתוב תגובה לדני ופשוט הוצאתי את עצמי מטומטמת בכל פעם מחדש עם האובססיות המוזרות שלי כלפיו אז וויתרתי, אבל את די סיכמת את הכל.
הרבה שואלים אותי מה בחורות מוצאות בו, אבל זה עניין של טעם.. בעיניי יש לו יופי ממש מיוחד, והוא בריטי טיפוסי כזה, ואני מתה על בריטים [
], אז הכל ביחד יוצר בחור די... *מושלם* XD

למעלה