I am screaming on the top
the world

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif אני מתה על בריטים XD

במיוחד בגלל המבטא שלהם |ריר| אבל רצוי שלא יהיה להם מבטא כבד שלא מבינים כלום XD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifמבטא לונדוני הכי חמוד, אחרי זה

צפון בריטניה-ייש? [איך אומרים את זה במילה אחת? XD] ובריטים הם האנשים הכי סקסים בעולםםם בתנאי שהם לא פוליטיקאים. D:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif פוליטיקאים אף פעם לא סקסים XD

חוץ מאובמה [ תודו בזה , הוא סקסי ! ] נראה לי שאומרים את זה בריטנייש לא ? XD אני לא יודעת מה ההבדל שלהם במבטאים גם לא נראה לי שהוא כל כך משמעותי הוא יותר משמעותי אם מישהו הוא מאירלנד ומישהו אחר הוא מלונדון וכאלה XD בכל מקרה , לונדון זה המקום החביב עליי בעולם ושם כנראה אחייה את חיי אבל עד אז [XD] אני כאן XD [וכן אני חופרת |סנוב| ]

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifיאאאו בול כמוני D:

חוץ מהחלק של אובמה... פיכס. ותגידי רגע... את באה לפה הרבה? *גבות* חחח סתם. יש לך מסן?

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifכל הדמויות כאלה..

אבל אני לא חושבת שאפשר להגדיר את זה "קודר".. לדעתי היא פשוט לא יודעת לשחק רגשות מול מצלמה |:

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo31.gif לפי דעתי היא שיחקה הרבה יותר טוב

מהסרט הקודם . לא כזה קל לשחק מישהי כמו בלה במיוחד אחרי שאדוארד זרק אותה מה גם שלצלם ביום סצנה שהיא שמחה עם ג'ייקוב ואז ללכת ולצלם סצנות קשות מבחינה רגשית זה משהו שהוא נורא קשה והיא גם רק בת 19 יש לה לאן לגדול

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifלא אמרתי שלא, גם לדעתי היא השתפרה ../images/Emo13.gif

ובכל זאת, כשהלכתי לראות את שני הסרטים היא לגמרי פספסה את הציפיות שלי. זו בלה אחת וזו בלה אחרת.. עם כל הכבוד לקריסטן, ויש המון כבוד, דמות מבוססת פשוט אסור להרוס ככה..

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif ../images/Emo45.gif בקשר לדמות מבוססת

אבל אי אפשר לעשות את הדמות אחת לאחת מה גם שכל אחד מפרש את הדמויות בצורה אחרת [ אפשר לראות את זה בקבוצות -טים אדוארד וג'ייקוב -] כל אחד מפרשת את ההתנהגויות של הדמויות בצורה שונה . גם לדעתי היה פיספוס של הדמות אבל זה נגרם גם כחלק מהתסריט [לא חלק של הבמאי כי לפי דעתי הוא היה אחלה והוא עשה עבודה טובה יותר ממה שהקודמת עשתה ]

למעלה