i met mcflyyyyyyyy

MolsBolsRules

New member
i met mcflyyyyyyyy

omggggggggggg they are amazinggggggggggg i was at the cd:uk show and when the people heard i was from israel they gave put me in the front the show! they did 2 songs and every song they record 4 timessssssss danny came and hugged me 3 times and gave me 3 kisses and he signed THANK U and kept saying how amazing it is thatr i came from israel and tom was like wowowow give me a hug i almost fainted and then when i went out to their cars everyone was after the gates and when danny saw me he took me behind it and we took tonz of pics coz they kept coming out bad and danny even tryed to picture it himself bless him! and he gave me his MAFRET for the guiter he gave me 2!!! lololol they are soooooooooo nice! ill put pics when im back home byeeeeeeeeeee

DawnR

New member
חברה שלי הייתה שם...... ../images/Emo13.gif

אני אשאל אותה אם היא ראתה אותך

סתיוית

New member
גם חברה שלייייי הייתה שםםם..

שיווווווווווווווווווווווווווווווו פאק פאק פאק. אני יכולה להרוג אותך יפעת?? כי ממש ממש בא לי עכשיו!!! אבל ממש ממש ממש ממש בא לי עכשיו! טוב אבל את חמודה אז לא! יוווווווווווווווווווווו בחיים שלי לא קינאתי עכשיו כמו שאני מקנאה בך! בחיים שלייייייייייייייי! OMFG!!!!!!!! אני גם רוצהההההההההההההההההההההההההההההההההה אגב לא הבנתי מה הוא הביא לך? אבל חפיפ!@ ושיוווווווווווווווו איזה נחמדיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

DawnR

New member
כן.....

היא אמרה לי שהאיש שאחראי על הקהל אמר לכולם שבאת במיוחד מישראל לראות את מקפליי
מגניב.....אם תראי את מקפליי שוב בטח תראי גם אותה כי הם חברים די טובים - היא בלונדינית עם שיער בערך עד הכתפיים וקוראים לה אלכס... אם יוצא לך לראות אותה תמסרי ד"ש ואת יכולה לשאול אותה איפה עוד מקפליי יהיו כי היא בד"כ יודעת
תהני!

יואו הם באמת חמודים!

איזה מאגניב כאילו אמרו שאת באת במיוחד מישראל חחח...... חמודים הלוואי הייתי בהופעה של באסטד וזה היה קורה לי א-מ-ן!! אךךך הלוואי בכלל הייתי בהופעה של באסטד אני רואה תהופעה שיש בקליפ של 3am הופעה ענקיתתתתת מה לא הייתי עושה כדיי להיות שם אךךך... כואב כואב שהם לא יבואו לפה בחיים ואולי הם בכלל לא יודעים מה זה ישראל...

Dark Amy

New member
צ'ארלי יודע!!!

וגם מאט!! וג'יימס בטח כבר למד... נו יודעים איפה אנחנו!! כל הזמן מדברים עלינו בבי.בי.סי וכל הערוצי חדשות

DawnR

New member
הם כולם יודעים כבר יותר משנה

שיש להם מעריצים פה.... הם היו די בשוק מזה
אבל הם יודעים

DawnR

New member
../images/Emo13.gif בכיף:

דבר ראשון לפני שנה וחצי (פחות או יותר), כשהם הוציאו את You Said No חברה שלי הלכה לחתימות שלהם וקנתה שני סינגלים וביקשה מהם שיחתמו לחברה שלה (לי) מישראל והם היו די בשוק... היא אמרה לי שג'יימס ממש התעניין ושאל איך הכרתי אותם ובלה בלה בלה... חוצמזה - לפני שנה וחודש שתי חברות שלי היו בבריטניה בשביל לפגוש את באסטד וסידרתי להן פגישה איתם מחוץ לRadio one אחרי איזה ראיון שהיה להם ב-One Big Sunday (אירוע כזה...כמו Party In The Park) אז הם נפגשו וממש התעניינו בזה שיש להם מעריצים ודיברו איתן כמה דקות... ודבר אחרון - באסטד קיבלו ועדיין מקבלים מכתבים ממעריצים אז זה לא בעיה לשלוח מכתב ולהגיד להם Hey, I love you, I'm from Israel אז יש סיכוי שהם ידעו עוד קודם שיש מפה מעריצות כי כבר איזה שנתיים שאנחנו שולחות מכתבים בימי הולדת \ סתם ככה לבאסטד....אפילו יצא מפה ספר מאורגן עם הודעות מכולן. זהו
שחר.

:(

גם אני רוצה להיות בספר המאוגן!!! אבל זה יצא כבר אוף! ואיזה חומד ג'יימס!!! זה באמת מוזר שאנחנו מכירים הרבה זמרים ושחקנים כל החרא הזה..אבל בטח זה רק נידמה לי כי אני לא יכולה לדעת את מי אני לא מכירה... ותודה!! =)

DawnR

New member
אין בעיות ../images/Emo13.gif

ותמיד אפשר לעשות עוד אחד...... פשוט צריך לברר עם מישהי שתראה אותם בחודשים הקרובים אחרת חבל. שחר.

DougDoug

New member
אז אם עושים ספר חדש כזה עם כל

המכתבים תגידו לי אני וחברה שי מתות לשלוח להם כבר מכתב ומחפשות כתובת שלהם בבריטניה אז אם מישהו יוכל לתת להם את זה זה יהיה טוב ואני יחפש אולי מישהו שאני מכירה נוסע לשם וחבל שחברה שלי לא נוסעת עכשיו לארצות הברית היא הייתה אמורה לנסוע בראש השנה אבל בסוף היא נוסעת באחד החופשים הארוכים האחרים איזה ביאוס

SurfeR Babe

New member
גם אני רוצה להיות בספר.....

כאילו אבל אין לי ממש מישהי שאני מכירה שנוסעת לאנגליה... אם כן כבר הייתי באה איתה... חחח אבל נראה כבר...

fight star

New member
ואייייייייייייייייייייייייי

איזה כיף לך!!! *מקנא* *מקנא* *מקנא*

iI0veBuSTeD

New member
פששששששש

טוב תאמת אני בכלל לא הבנתי בדיוק מה רשמת חוץ מזה שפגשת אותם איכשהו.. ולמרות שאני לא אוהבת אותם אני מקנאת בך בכל זאת הם חברים של באסטד חח והם גם חמודים......

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gifרוצההה גםםםםםםםםםם הוא נתן לך מפרטטטטטטטטטטטטט../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif רוצההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אוףף הם כאלה חמוטים.. רוצה...../images/Emo4.gif שמחה שנהנת../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

למעלה