*קופצת מהחלון הפתוח*
אני יודעתשאני הולכתץ להתנהג כמו פאנטית לגמרי ואולי אצא ממש מגעילה! אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלי לא שנאתי מישהי ככה... טוב סתם לא להגזים.. אבל זה פשוט חלום חיי....אני כל כך רוצה להיות במקומך.. או לפחות איתך.. אני מתחילה לתאר לי את המצב בראש... וזה נראה כל כך.. חלומי! וזה מה שזה בנתיים.. רק חלום!!!!!!! מה עם הארי ודאגי?????? דאגי באמת סנוב? חחחחח... והארי? אני אישית הייתי מבקשת (גונבת) להארי את המקלות שלו.. זה חלום חיי.. המקלות של הארי!!!!!! והרעיון של הלעשות מהמפרש שרשרת ענק!! גם אני הייתי עושה א תזה!! יפעת.. ביננו.. זוכרת שהבטחת (אולי..) שתביאי לי משהו..כ"פיצוי" אז הנה ההזדמנות שלך!! בבקשהההההההההההההההההההההה... אם תראי אותם שוב.. או משהו כזה...אני כל כך אשמח ואוהב אותך לכל חיי.. וכמובן שאני רוצה לפתח ממך את התמונות!!!! אני מחזיקה את עצמי לא לבכות!! מקפפפלללללללללללללללללללללללללללייייייייייי.... איזה שירים היו? והם כל כך חמודים נשמעים.. איזה בני אדם טובים.. ככה להתייחס למישהי שבאה מרחוק.. יפה מצידם! ואיך הם ידעו שאת מישראל? כאילו התחלת להפיץ את זה? חחחחח.. איזה בריטיות חמודות שהן נתנו לך ללכת לקדימה!