i met mcflyyyyyyyy

נופר36

New member
או מיי גאדדדדדד

איזה כיףףףףף לך!!!!!...יוווווווו אני גם רוצצצצצה:(

Dark Amy

New member
וואי איזה כיף!!!!!!!

אני שמחה בשבילך!!! ולגבי המפרטטטטטטטטטטטטטטטטטטט אני הייתי שמה אותו על חוט על הצוואר ולא מורידה בחיים!!! חחחחחחח

DesertRose7

New member
*קופצת מהחלון הפתוח*

אני יודעתשאני הולכתץ להתנהג כמו פאנטית לגמרי ואולי אצא ממש מגעילה! אני שונאת אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בחיים שלי לא שנאתי מישהי ככה... טוב סתם לא להגזים.. אבל זה פשוט חלום חיי....אני כל כך רוצה להיות במקומך.. או לפחות איתך.. אני מתחילה לתאר לי את המצב בראש... וזה נראה כל כך.. חלומי! וזה מה שזה בנתיים.. רק חלום!!!!!!! מה עם הארי ודאגי?????? דאגי באמת סנוב? חחחחח... והארי? אני אישית הייתי מבקשת (גונבת) להארי את המקלות שלו.. זה חלום חיי.. המקלות של הארי!!!!!! והרעיון של הלעשות מהמפרש שרשרת ענק!! גם אני הייתי עושה א תזה!! יפעת.. ביננו.. זוכרת שהבטחת (אולי..) שתביאי לי משהו..כ"פיצוי" אז הנה ההזדמנות שלך!! בבקשהההההההההההההההההההההה... אם תראי אותם שוב.. או משהו כזה...אני כל כך אשמח ואוהב אותך לכל חיי.. וכמובן שאני רוצה לפתח ממך את התמונות!!!! אני מחזיקה את עצמי לא לבכות!! מקפפפלללללללללללללללללללללללללללייייייייייי.... איזה שירים היו? והם כל כך חמודים נשמעים.. איזה בני אדם טובים.. ככה להתייחס למישהי שבאה מרחוק.. יפה מצידם! ואיך הם ידעו שאת מישראל? כאילו התחלת להפיץ את זה? חחחחח.. איזה בריטיות חמודות שהן נתנו לך ללכת לקדימה!

סתיוית

New member
גם חברה שלי שמעה עלייך!

היא אמרה לי כזה שהיתה שם ילדה שבאה אול דה ווי פרום ישראל! חחחחחחחחח כפרע עליה! :p אגב יש אירוע חתימות (אנערף) של באסטד ביום שני - בררי על זה, אני הבנתי שאחת בשם אלכס (אולי זאת אלכס החברה של שחר?) השיגה לה כרטיסים לשם! אז בררי גם את על זה! *שחר- אני יודעת בדיוק מה את מרגישה! בדיוק!*

סתיוית

New member
גם אני חשבתי ככה אבל הם חוזרים

ב-8... כנראה לביקור קצר או אנערף!

כן בריטים הם מנומסים...

אפילו בלונדון ערבי דרך עליי עוד שניה בכה לי שאני אסלח לו! וד"א בעייני לא מקפליי באסטד או יותר נכון צ'ארלי זה חלום אחד גדול!!! כאילו רק להכיר אותו רק לדבר אליו רק לראות אותו זה חלווווווווום! שבחיים לא יצא להתגשם כי זה חלום וזה מה שהכי כואב בזה שמעריצים מישו מרחוק...

hadasrulez

New member
*מצטרפת אלייך לקפיצה*

אגב כן אני עדיין פה אני פשוט רק קוראת ופחות מגיבה אז אם משהי (או משהו) לא מכיר אותי אני הדס
בכל מקרה.. שחר די כתבתה את מה שאני מרגישה חחחח אבל גם אני מאוד שמחה בשבילך שיצא לך להכיר אותם (לפחות אחת מכולנו כאן, לא?) ו.. באמת מה עם דאגי והארי? חחח אממ זהו בקיצור
תחזרי מהר, עם התמונות

DesertRose7

New member
ויפעת..

שלא יהיה לך ספק (או לכל מישהו אחר) אנ יכל כך שמחה בשבילך!!!! כי זאת חוויה ודבר שלא תשכחי לכל החיים שלך!! אז תנצלי כל רגע.. (במיוחד בשביל עוד מקפליי!!!!!)

Craz¥ L

New member
ואוווווווווווו../images/Emo153.gif

גם אני רוצה .... מישהו יודע במקרה מקומות שMcfךy\busted אמורים להיות החודש \חודש הבא? זה יעזור מאודדדדדדד

DougDoug

New member
קצת באיחור

מישהי מוכנה להגיד לי על מה מדברים אני שעות מנסה להבין ואף אחת לא רומזת ובאנגלית אני לא סופרת טובה אז מישהו מוכן להסביר ולפרט בבקשה אני מתחננת

DougDoug

New member
הבנתי סוף סוף!!!

סוריי אבל סוף סוף הבנתי מה רשמת ואני מזה מקנא בך רוצה להתחלף? וכן גם לפי דעתי את צריכה לשים את המפרט על הצוואר ולא להוריד אותו לעולם ומישהו אמר שדאגי סנוב למה סנוב?

SurfeR Babe

New member
איזה כיף לךךךךךךךךךךךךךךך

יווווווווו כיף לךךךךך הלוואי עליי... אני ממש שמחה בשבילך... יווווווווו איזה כיף לך שיש לך את המפרט שלו ותמונותתת יווווו כיף לך... מתי את חוזרת?

SurfeR Babe

New member
לפורוםםםם

או שסתם לא היה לה כוח לכתוב... זה קורה לי הרבה...

למעלה