I need koffee

I need koffee

חח... אנשים מה עם הסדנא והתחרות ? ספרו!!! אוקיי אני אתחיל! אז.. הסדנא הייתה סבבה לגמרי, השופט היה כזה סבבה. ישבנו ודיברנו איתו והכל והוא גם היה מצחיק לאללה. התחרות הייה דיי רגילה חוץ מהמקצי "אינגליש" שהיו משהו קרוע לגמרי! אממ...אני עדיין עייפה מאתמול אז אני מקצרת... קיבלתי מקום שני בהורסמנשיפ ושני ראשונים ב"אינגליש". יאלה כל מי שהיה שיספר!!!

מקצי "אינגליש" פרטייי

החווה שלנו הייתה ממש טובה ולקחנו פעמיים מקום ראשון פעמיים מקום שני שלוש פעמים מקום שלישי ופעם אחת מקום רביעי לא התחריתי... הסוסים רג'י וג'ואי היו מקסימים והם בכלל לא התרגשו המתוקים האלה בחווה הם ממש שונאים אחד את השני אבל בקרון הם היו ממש מתוקים וכל הדרך הסתכלנו עליהם מהחלון....חחח

אני הייתי...

אז ככה.... זכיתי במקום שני עם נדב בשואומנשיפ עד 15 OPEN מקום ראשון עם דוני בפלז'ר עד 15 OPEN מקום ראשון עם דוני בפלז'ר עד 18 OPEN מקום שלישי עם דוני בהורסמנשיפ עד 15 OPEN מקום שני בטרייל עם פז עד 18 OPEN ומקום שלישי עם צ'יגר בטרייל עד 15 NOVICE. חוץ מזה, היה נורא נחמד............. וחמוטל, רושמים I need coffee בתמונה, אני ונדבי בשואומנשיפ

בטח...

SHOWMANSHIP
אחד ממקצועות ה-ALL AROUND אשר בו מתבקש המציג להציג את הסוס במסלול הניתן על ידי השופט, מהקרקע, עם ראשית בית או ראשית תצוגות ועם חבל שרשרת. המסלול הניתם למציג יכלול את האלמנטים הבאים: הובלת הסוס בהליכה ג'וג וטרוט בקו ישר או במעגל או שילוב של שניהם, עצירה, סיבוב על רגל ציר אחורית שמאלה תוך כדי משיכת הסוס שמאלה עד 90 מאלות (PULL TURN), סיבוב על רגל אחורית ימינה מ-90 מעלות ומעלה (PUSH TURN). במקצה זה נשפט המציג על הופעה יפה ונקיה שלו ושל הסוס, ועל ביצוע המסלול במדויק תוך הפגנת נינוחות טבעית בתנועה וביטחון עצמי של המציג והסוס. השיפוט יינתן בין 20-1

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שאלה../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אתה יכול להסביר מזה כל תחרות? כי אני לא ממש מבינה בתחרויות... [לצערי]

אני יכול לנסות....../images/Emo3.gif

ריינינג - מקור השם הוא מהמילה Reins (מושכות) ופירושו הנחייה של הסוס על ידי הרוכב. בענף זה נדרש הרוכב להפגין שליטה מלאה בסוס והסוס נדרש לבצע מספר אלמנטים, כגון: מעגלים, החלפת רגל מובילה באוויר, עצירות חזקות, פניות חדות, הליכה לאחור, ספינים (סיבוב במקום על רגל ציר אחורית) וכו'. ענף הריינינג מאופיין ברמת שליטה גבוהה מאוד בסוס ובדרישות אתלטיות גבוהות. Cuttin - בענף זה סוס נכנס לעדר של פרות הממוקם בקצה הזירה, במרכז הקיר האחורי שלה. הצמד, סוס ורוכב, מוציאים פרה אחת החוצה מן העדר ומונעים ממנה לחזור לעדר, כאשר מרגע ההפרדה הרוכב אינו רשאי לסמן לסוס או לעזור לו, פרט לדרבון. Western Pleasure - (רכיבת סגנון) - מטרתו להדגים את התענוג ברכיבה, לקבוע מיהו הסוס המענג/מהנה ביותר, בעל התנועה, המקצב וההתנהגות הטובים ביותר. Trail Class - (מכשולי שדה) - הופעת הסוס מעל מכשולים עם דגש על תגובת הסוס לרוכב והתנהגות הסוס. המכשולים הם: פתיחת מעבר וסגירת שער, רכיבה מעל קורות או מוטות, הליכה לאחור, מכשול מים (תעלה או בריכה), העברת חפץ ממקום למקום, מעבר גשר עץ, ללבוש ולפשוט מעיל גשם, להסיר/להזיז דואר מתיבת דואר, כל מכשול אחר שהוא בטוח וניתן למעבר. ואם זה לא מספיק, כנסי לפה!

../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה!

זה נראה מזה קשה התחרויות.. חוץ מה Trail Class כי על זה אני קצת מתאמנת בשיעורים שלי....

אממ...

ב-HUNT SEAT EQUITATION הם נבחנו על התנועה של הסוס ועל הישיבה וביצוע של המסלול הניתן מראש על ידי השופט. וב-HUNTER UNDER SADDLE הם נבחנו גם על התנועה של הסוס והישיבה.

narretrulz

New member
אה.....זה לא ממש אינגליש

זה רק אוכף אינגליש...ומה הכוונה מסלול? מסלול מכשולים(קפיצות)? מסלול.....איזה?

למעלה