I need koffee

לא....

המסלול כולל: הליכה, ג'וג טרוט, לופ, קנטר, בקו ישר או במעגל, עצירה, והליכה, אחורה בקו ישר או במכגל, סיבוב על רגל ציר אחורית, החלפות רגליים ( SIMPLE OR FLYING LEAD CHANGE), הליכה הצידה או באלכסון, קנטר, על רגל הפוכה ורכיבה במקצבים השונים ללא ארכובות. בעצם, זה כמו ההורסמנשיפ.

../images/Emo102.gif

טרוט וג'וג (ריצה) - טרוט או ג'וג הוא מקצב של שתי פעימות. סדר הנחת הרגליים הוא: שתי רגליים אלכסוניות מורמות יחד לאויר בעוד זוג הרגליים האלכסוניות האחרות נוחת יחד על הקרקע. לופ (דהירה) - לופ הוא מקצב של שלוש פעימות. סדר הנחת הרגליים הוא: רגל אחורית אחת, אחר כך אחורית שנייה יחד עם רגל אלכסונית קדמית, ולבסוף הרגל הקדמית השנייה (המובילה)

כמה תיקונים...

ב-hunt seat equitation נבחנים יותר על ישיבת הרוכב והדיוק ברכיבה ופחות על הסוס ואיך שהוא הולך וב-hunter under saddle נבחנים יותר על איך שהסוס הולך- שהוא בין העזרים, רגוע, משוחרר וכו' ופחות על ישיבת הרוכב[למרות שישיבת הרוכב היא גם גורם משפיע במקצה זה].

פחח.. תיאורתית כן...

חח.. במקצה שלנו לא היה שום סוס רגוע ובין העזרים. הסוסים היו עצבניים אחרי כל היום הקשה ושון עוד שנייה רצח אותי על המושכות הקצרות! חח... אבל כן בעיקרון זה אמור להיות ככה...כאילו כמו שרעות אמרה...

mkuzi

New member
מה נשמע???!!! ../images/Emo150.gif

"i need koffee"!!!!!!!! שולט!!!!!!!!! איך שהוא הרים ת'קורה הזאת באוויר... היה מדהים יחסית לאדם זקן יחסית לא?? ולרותי שדמות יש מוניטין שבאמת מגיע לה נכון???? ואחרי הכל הסוסה שהייתי אמור להיות עליה כל הקליניקה הגיעה לסופר- הורס!!!! למרות שלא זכיתי בשום מקום איתה השופט ידע שהיא נורא לחוצה בגלל הסייח המטומטם שכמעט שבר לי את היד פעמיים בתא.... מישהו יודע אם פירסמו את התמונות בפט-נט??? חיפשתי אותם קודם ולא מצאתי אפילו את הקישור! עכשיו אני לא רוכב שבוע! זה היה כל כך מעייף ומתיש...

חח...גם אני חיפשתי בפט נט ולא מצאתי

ו... זה היה מדהים כמה ישנתי אחורי זה... הלכתי לישון ביום רביעי ב2 בערך(ההופעה של היהודים) וקמתי ב4 בצהריים!!!! כאילו הכי מאוחר שקמתי עד עכשיו היה 1 וחצי אלא אם כן הייתי חולה.... ואני ככה בודקת תשעונים בכל הבית ולא מאמינה ש4..פחחחח ונראה לי שיש לי שגיאת כתיב בקופי... אבל חפיף...

mkuzi

New member
אאאההה מז'תומרת......./images/Emo150.gif

מז'תומרת:"ניראה לי שיש לי שגיאת כתיב בקופי"????? למה הכוונה "קופי"???

mkuzi

New member
איפה הקישור? כנס... ../images/Emo150.gif

כדי להגיע לתמונות מה אני עושה? אני מכיר את האתר אז על איפה אני צריך ללחוץ כדי להגיע אל התמונות/סיקור???

וואי היה גדול...(בתמונה אני על פז)

אני זכיתי ראשון בשומנשיפ עד 15 פתוח עם ליאון זכיתי גם בראשון עם פז בטרייל קלאס עד 15 פתוח וזכיתי גם בשני עם פז בפלג'ר עד 15 פתוח.. היה סבבה והמאמן הזה כל כך כלי!!!! הוא חמוד!!! ועפור הגבר הזה !! שיעשה לי כבר ילד!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הוא בתמונה אם יאיר.. :) וזהו... היה מגניב ו אמכוזי או איך שלא כותבים את זה באנגלית השם של רותי הולך לפניה וכן זה מגיע לה.... כמו ששמת לב.. :) וכולם כולם סורי שלא ניכנסתי כבר המון המון המון.... זמן... לא הצלחתי לזכור את הסיסמא שלי ותפוז ה***** לא שלוח לי אותה ... בקיצור גם קניתי את הארלי המתוק והחתיך אני יעשה לו בוק רציני.. ויפרסם בנתיים אין תמונות כל כך טובות אבל אני יעלה אותם למחשב.. וישלח בהודעה.. :) ביי בנתיים

למעלה