I WANNA HOLD YOU

loner in love

New member
I WANNA HOLD YOU

אתם יכולים להפוך את זה לדיון על הקליפ אם אתם רוצים, או ששחר תשרשר את זה. אני פשוט חושבת שזה מצדיק הודעה חדשה ולא נצלו"ש. נראה לי כל הפורום כבר יודע שאני לא שומעת את השירים מהדיסק עד שיש לי אותו ביד. אבל במקרה, נשבעת לכם שבמקרה ראיתי את הקליפ. אני בכלל הייתי בדרך ללכת לישון, אבל הטלויזיה היתה דלוקה על HITS והייתי צריכה לכבות אותה מן הסתם. אבל פתאום, משום מקום - דני צץ לי על המסך :| ואחריו הארי. אבל אני לא מכירה את הסיטואציה. עד שקלטתי זה הקליפ החדש!!! לשמוע? לא לשמוע? כוסעמק מגבירה עד הסוף!! מתרכזת בכל שניה ושניה בקליפ ובשיר. וזה קשה לשפוט את שניהם אחרי פעם אחת!! טוב קודם כל על השיר - או מיי גאד!!! אני נשבעת שאני יושבת פה ואין לי מושג איך לתאר לכם... ממש השאירו אותי ספיצ'לס. הוא מעולה. הוא פאקינג מעולה! והסולו של דני... אוי מדהים! כאילו מה? ממתי נהיית כלכך מוכשר בגיטרה?! הם אף פעם לא הביאו כאלה סולואים, ובאמת שזה אחד המדהימים. עכשיו בקשר לקליפ. ובאמת שבלי לפגוע באף אחד, אבל מי האדיוט שאמר שזה קליפ מעפן?! באמת שאני מנסה להבין אתכם... זה קליפ "גרוע" כי אין מספיק קלוזאפים? כי העלילה לא בנויה לפי המילים של השיר? כי יורד להם נוזל סגול מהכינורות? כי אישה יצאת מהנוזל?! אף אחד פה לא מבין שזה מה שעושה את הקליפ כלכך מדהים? בואו אני אלמד אותכם כלל ראשון על קליפים: ככל שהוא פחות קשור למילים ככה הוא יותר טוב. תקראו לזה יותר "מתוחכם" אם בא לכם, אבל ככה זה. הנוזל והאישה- זה אחד הדברים!! אתם לא יכולים להגיד שזה לא מדהים... כאילו.. ארג שוב ספיצ'לס!! זה פשוט יפה! אתם לא מבינים אפילו כמה הצילום מדהים וכמה העריכה מעולהה!! ומצטערת לפוצץ לכם את הבועה אבל לפי זה שופטים קליפים, לא לפי כמה פעמים רואים את העיניים הכחולות של דאגי/הארי/דני. פשוט תנסו להסתכל על הקליפ מנקודת מבט יותר אומנותית וטיפה פחות שיטחית. בבקשה, בישבילי. רואים כמה הם התבגרו בקליפ הזה וחבל שכמעט אף אחד לא יודע להעריך את זה. סורי על המגילה וסורי אם הכעסתי מישו. זאת דעתי, זה הכל.

PunK RocK 1o1

New member
אמממ

זה דיי אישי.. אני אוהבת כשהקליפ קשור לשיר.. זה מה שעושה לי את זה יותר מעניין.. "ומצטערת לפוצץ לכם את הבועה אבל לפי זה שופטים קליפים, לא לפי כמה פעמים רואים את העיניים הכחולות של דאגי/הארי/דני." משפט אנטיני

Hip Hop star

New member
WTF?../images/Emo12.gif

חצי ממה שאמרת ממש היה לא נכון... קודם סליחה שאני כזאת אידיוטית,ושנית זה כל אחד והטעם שלו. את לא יכולה לצפות שבגלל שאת אוהבת שהקליפ לא קשור,אז כולם ייאהבו... ומה הקשר ללפוצץ בועה עם העיניים?זה לא קשור? לדעתי האישית הם היו יכולים לעשות הרבה יותר השקעה,מאשר לחקות רעיונות מקליפים של גרין דיי ואנשים אחרים... כל אחת הביעה דעה שלה... לא כפתה את זה,את יודעת

PunK RocK 1o1

New member
אממ

את לא יכולה לבוא ולהגיד שמה שהיא אמרה לא נכון כי זאת דעתה. מי אמר לך שהם העתיקו.. אתם החלטתם שהם העתיקו..

Hip Hop star

New member
לא אמרתי שהשעה שלה לא נכונה../images/Emo11.gif

אמרתי שמה שהיא אמרה שכל מי שאמר שהקליפ גרוע הוא אידיוט לא נכון מהבחינה שבגלל שחסר עיניים..או מה שהיא לא אמרה.... כאילו כולנו כך....לזה התכוונתי איילין

../images/Emo12.gif אני היחידה שלא הבינה מילה ממה

שכתבת? " אמרתי שמה שהיא אמרה שכל מי שאמר שהקליפ גרוע הוא אידיוט לא נכון מהבחינה שבגלל שחסר עיניים..או מה שהיא לא אמרה...."??

loner in love

New member
לא

גמני לא הבנתי ואלה נראה לי שגם את לא הבנת מה שאני ניסיתי להגיד כי את מוציאה את כל הקטע של העיניים מההקשר שלו...

loner in love

New member
תעני

חופש הביטוי וכאלה שלא יגידו שאני סותמת פיות [שעורי תקשורת משפיעים עליי עמכם הסליחה]

loner in love

New member
אני כופה?

אני אומרת את דעתי אתם לא מבינים שלעשות קליפ לפי המילים של השיר זה הדבר הכי פשוט ומובן מאליו שיש זה שהם התעלו על זה ועשו משהו שונה רק מוכיח לי שיש בהם יותר מכל השטחיות הזאת את יכולה לאהוב את זה שהם עושים את זה לפי המילים, החלטה שלך הקטע עם העיניים היתה סתם דוגמה לזה שלא צריך להיות כלכך שטחיים ולשפוט את הקליפ לפי איך שרואים אותם בו וכמו שאיילין אמרה, הם לא חיקו. וגם אם כן אז מה? אני לא יודעת אם שמת לב אבל כמעט אין דבר כזה מקורי בימינו מה לעשות שיש הסטוריה של המון שנים של סרטים קליפים וכאלה ואי אפשר תמיד להיות מקוריים וזה לא בהכרח דבר רע

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo11.gif

ת'אמת שאני מסכימה איתך
גם אני ממש ממש אהבתי את הקליפ. אמנם אני גם אוהבת שהקליפ קשור לשיר, אבל במקרה הזה הם פשוט עשו קליפ ממש טוב כך שזה לא כ"כ משנה אם הוא קשור למילים. קיצר, קליפ טוב, מילים טובות, סולו מדהים של דני... ובכלל, כל השיר
!!

just jenny

New member
הקליפ נחמד..

זה לא שיש שם משו מיוחד.. הם נראים מעולה והקליפ רגיל שכזה.. אבל חן את לא יכולה לקרוא "אידיוט" למי שלא אהב ת'קליפ.. למרות שזאת לא הייתי אני אבל זה לא יפה.. אז נכון יש אנשים שאהבו ת'קליפ ויש כאלה שהקליפ אולי אכזב אותם.. זה הכל עניין של טעם.. יכול להיות שפגעת פה בכמה כאלה וזה לא נעים.. אני לא מתנפלת עלייך או משו
רק אומרת.. הקליפ נחמד+ זה לא עושה אותו מיוחד על זה ש"שפכו" שמה נוזל..

I LOVE ROK

New member
אממ................................

אני אישית לא אהבתי את הקליפ ממשש.. אבל הכי אהבתי שטום קופץץ תודו שזה ממש יפה........... חח......הקליפ ממש יפה אבל לא אהבנתי מה הקשר בין המילים של השיר.. ולמה שמצולם בקליפפ..זה דייי אידיוטי ומעצבן לעשות משהו שלא קשור לקליפ.. אבל אין לי שום דבר נגד הקליפ הוא ממש בסדר אני אישית אוהבת את המילים.. ואף אחד לא פה אידיוטי כול אחד והטעם שלו גם עם זה מוצכן הענייך וגם עם ללא............ משהו הכי לא קשור שיש(פשוט משעמם לי ככה אניי חח...)"כול אחד ואמונתו אחייה
" חח............................................. (דרך הגב החלפתי חתימה כי השניה הייתה דיי משעממת מה אתם אומרים פחחח...)

לא יצא לי לראות את הקליפ\לשמוע את

השיר
(הקישור ששמו לא עבד במחשבי האוטיסט) אבל לפי משכתבת נשמע מעניין ביותר!!
ואמ אני גם חושבת שצריך להסתכל יותר בקליפים על הרעיון ולא על "העיינים הכחולות של דאגי\דני\ הארי" וכו' בקיצור, אני מתה לראות אותו סופסוף!

לא ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

אוו תנקס

אבל אני לא ממש נכנסת אליו, כמו שחלקכן יודעות מחשבי המטומטם מתעקש להרוס לי את החיים..... אבל תודה בכלמקרה

למעלה