I WANNA HOLD YOU

loner in love

New member
אוי איך ידעתי שזה יקרה

שדברים יצאו מהקשרם אז דבר ראשון אני לא באה לקרוא לאף אחד אדיוט/טיפש/וואטאבר הקטע של ה"מי האדיוט ש..." זו צורת ביוטי. מצטערת אם זה פגע במישהו. דבר שני יש שם שורה בסוף שנראה לי שרובכם פספסתם ששם כתבו שזו דעתי אני לא אמרתי לכם לקבל אותה, אני בסך הכל אמרתי לכם אותה. אם אתם מתנגדים לה אתם יכולים להגיד בשביל זה אמרתי שאולי כדאי שזה יהפוך לדיון אבל בואו לא נהפוך את זה לאישי

bar jones

New member
אז ככה:::

קודם כל חן... כל הכבוד שלא שלטת ביצא שלך והתפתית לראות את הקליפ , עכשיו אני בטוחה שאת אנושית ! אלוש מיי לאב תהיי בטוחה שאת לא אדיוטית, גם לא לשנייה! אז ככה, אני מודה שבפעם הראשונה שראיתי את הקליפ התאכזבתי.. הייתי כזה.. אבל למה..? לויודעת משהו בוא לא נקלט לי.. אבל מפעם לפעם אני חייבת להודות שהוא נעשה מדהים יותר. הסולו של דני כל כך מצוייןןןןן!! ואני גם ממש אהבתי את הקטע הזה שמראים אותם מנגנים בגיטרות והתמנות רצות מהר, אפשר ממש להרגיש את האנדרנלין שהם משדרים! הקטע עם הנוזל הסגול מגניב בסופו של דבר.. לא משנה לי חיקוי או לא... יכול להיות שהיה אפשר יותר, אבל עכשיו אני ממש אוהבת את זה.. אבל אלה מקפפליי שלי, והשיר כל כך מדהים שאין! אני כבר נהנית מהשיר והקליפ כאחד.. אומנם, הדבר החיחידי שאני חייבת לציין, וזו לא פעם ראשונה ולא שנייה... זה שאם כל הכבוד לעובדה שאני מעריצה את דני ושהוא מדהים בעיניי, למה דאגי והארי לא מקבלים זמן מרקע? חחח אחרי הכל הם להקה.. ולרוב מצולמים רק דני וטום, בעיקר דני.. חחח פשוט אני לא מבינה.. לא מפריע להם? אז לסיכום, אל תשפטו את הקליפ בפעם הראשונה כמוני- כי סתם פסלתי, הוא בהחלט שווה צפייה!

loner in love

New member
נו מה אני אעשה ../images/Emo7.gif

זה לא אשמתי היה לי מקפליי מול העיניים מה את מצפה שאני אסגור?!
ומצלמים אותם יותר כי הם שרים מה שדי אבסורד אבל לא משנה דווקא יש שם כמה קלוזאפים חביבים של דאגי

SPFAN

New member
המממ ../images/Emo2.gif

טוב, לי אין הרבה מה לכתוב. את השיר ממש אהבתי, בכלל השירים החדשים טובים, אבל את הקליפ פחות. לא אומר שהקונספט של הקליפ לא היה יפה, ולא ממש משנה לי שהוא לא היה קשור למילים, פשוט לא הבנתי אותו. הם שרים על במה, יש נוזל מוזר ואז הוא הופך להיות אישה ממים? רק לי זה נראה מוזר?
לדעתי יכלו לעשות קליפ יותר נחמד, אבל לא נורא. זה מה יש, נלמד להתמודד

DesertRose7

New member
איך רואים שלא שמעת את הדיסק.

לך זה חדש כל העניין של הגיטרה.. ושל הקול של דני.. אני לא אגיד כלום.. אבל למי ששמע את הדיסק.. זה כבר לא חדש! בקשר לקליפ.. הוא לא גרוע .. אבל הוא גם לא כזה משהו.. אני דמיינתי אותו לעצמי אחרת. הם היו יכולים לעשות דברים מגניבים עם הקריין והצעקה ביחד. אבל משום מה יוצא הרבה שלהקות כשהן בסיבוב הופעות משקיעות פחות בקליפים. אני יכולה להבין. אבל מה שממש מעצבן אותי בכל ההודעה שלך זה ש- אולי את לומדת תקשורת והכל.. אבל זה כל אחד והדעה שלו ואם אני רוצה לבקר את הקליפ לפי האמות מידה שלי אז מה רע בזה?! לא ממש אכפת לי אם זה עריכה מעולה או צילום האמאמא ש להטוב או מתוכחם ברמות איינשטיין.. בסופו של דבר זה כל אחד ומה שהוא אוהב, מה שתפס לו את העין. ואם אני מחליטה שאני אוהבת קליפ לפי הצבע עיניים של דאגי/הארי/דני/טום אז לפי זה אני אלך. מי קבע לפי מה שופטים קליפים? ומי אמר שהדרך שבה אני מסתכלת על הקליפ שיטחית? וגם אם היא שיטחית.. אז אסור לי?! אני ממש לא מבינה את זה. אני עדין חושב תשהם מסוגלים ליותר.

loner in love

New member
יאי

אני ממש שמחה שכל הדיסק ככה ואם זה יותר טוב מהשיר הזה אוהו אני בכלל אקפוץ פה עד הגג חחח אוף אני עכשיו עוד יותר מצפה חחח בקשר לקליפ- תשפטי את זה איך שאת רוצה לא אמרתי לך כלום אני פשוט אומרת שבתור תלמידת תקשורת אני מסתכלת על זה בצורה הרבה יותר שונה אם פעם שפטתי קליפ לפי ריצות בשדות או אנאערף עכשיו אני מסתכלת על זה ממקום אחר. כל הקליפים האחרים של מקפליי ממש חמודים לדעתי, אבל אם יש קליפ אחד שאפשר להגיד עליו שהוא קליפ טוב מבחינת הקליפ , זה זה.

למעלה