בטוח שלא מפעם, מגלגול אחר?
T Tinkit16 New member 17/1/07 #12 תודה לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif..... ואגב, למי שלא זיהה - בתמונה שהוספתי בהודעה הראשונה מופיעה הזוכה של העונה העשירית. התמונה פשוט מלאה בפוטושופ, אני מצרפת לפה את התמונה שלפני. אחח, נפלאות הפוטושופ... (וללחוצים מבנינו זה רק בהומור. עונה עשירית עוד אין והאמת שגם תשיעית[?] עדיין לא )
תודה לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif..... ואגב, למי שלא זיהה - בתמונה שהוספתי בהודעה הראשונה מופיעה הזוכה של העונה העשירית. התמונה פשוט מלאה בפוטושופ, אני מצרפת לפה את התמונה שלפני. אחח, נפלאות הפוטושופ... (וללחוצים מבנינו זה רק בהומור. עונה עשירית עוד אין והאמת שגם תשיעית[?] עדיין לא )
M Mp3 GiRl New member 17/1/07 #23 להזכיר לך את החתימה של מיק?../images/Emo190.gif לחיי 1103 עונות XDDD
M mikmikonet New member 18/1/07 #26 ../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif../images/Emo13.gif../images/Emo57.gif
A Angel On Earth New member 17/1/07 #19 אביטולייייי ../images/Emo25.gif מזל טוב אחותיייי מאחלת לך המשך השתלטות נעימה על תפוז (מוחעחעחע) אגב:אני עדיין לא מאמינה שהם העיפו את קייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אביטולייייי ../images/Emo25.gif מזל טוב אחותיייי מאחלת לך המשך השתלטות נעימה על תפוז (מוחעחעחע) אגב:אני עדיין לא מאמינה שהם העיפו את קייל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!