אתה לא חייב מזונות. אין לכם ילדים.
א אני בתור בלאט New member 1/6/04 #33 יש אחד בדרך... אבל הוא בטח יצא מסטול מלידה בגלל הוודקה שלי והסמים שלה. ואז נצטרך למסור אותו לאימוץ או משו כזה
יש אחד בדרך... אבל הוא בטח יצא מסטול מלידה בגלל הוודקה שלי והסמים שלה. ואז נצטרך למסור אותו לאימוץ או משו כזה
V v o d k a New member 31/5/04 #17 ../images/Emo8.gifאני לא יודעת אם אמרתי לך פעם... אבל יש לך חתימה ממש מצחיקה ומצחיקה זה אומר שאשכרה צחקתי מזה ובאשר לשאלתך- אני, במצבי המתקדם לא יכולה להחליט החלטות הרות גורל שכאלה... כי אני בעצמי הרה............... לא יודעת מה נסגר איתי...
../images/Emo8.gifאני לא יודעת אם אמרתי לך פעם... אבל יש לך חתימה ממש מצחיקה ומצחיקה זה אומר שאשכרה צחקתי מזה ובאשר לשאלתך- אני, במצבי המתקדם לא יכולה להחליט החלטות הרות גורל שכאלה... כי אני בעצמי הרה............... לא יודעת מה נסגר איתי...
Z Zot ani 1 New member 31/5/04 #23 למה לך לשנות את השם?? משעמם לך...? בעצם נראה לי שכן......חחח על איזה שמות את בכלל חושבת על ישראלים או רוסיים?
למה לך לשנות את השם?? משעמם לך...? בעצם נראה לי שכן......חחח על איזה שמות את בכלל חושבת על ישראלים או רוסיים?
מ מטייל עם סנאים New member 31/5/04 #24 הייתי הולך על "חדווה" ../images/Emo99.gif בנים יתמגנטו אלייך כמו דבורים למכונת-ברד.