יולי השנה.. לא זוכרת יום מדוייק
B BrowN EyeD GirL1 New member 25/1/06 #18 חחחח מחכה לי המתנה ארוכה../images/Emo10.gif ואני שמעתי בכלל שהוא יוצא באוגוסט
T The £unky §tar New member 25/1/06 #22 ../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifהו... אוף../images/Emo122.gif
A A d r i a n n e New member 25/1/06 #23 ../images/Emo60.gifהו. ../images/Emo99.gif טנקס!!! בלה, אמור לצאת ביולי... ה17, לא? או 27.... |לא זוכרת|
../images/Emo60.gifהו. ../images/Emo99.gif טנקס!!! בלה, אמור לצאת ביולי... ה17, לא? או 27.... |לא זוכרת|
F Funky Fish1 New member 25/1/06 #25 הו! בלאס יו!!../images/Emo221.gif נראה סרט טוב... שיצא כבר!! יולי זה עוד מלא זמן!!
N N E S T E A New member 25/1/06 #26 ../images/Emo9.gif תודה../images/Emo99.gif סוף סוף משהו פה קורה בפורום
K kittycatbone New member 26/1/06 #29 אעע איזה חמודי הוא../images/Emo99.gif וגם ג'וני תודה רבה אורע הנשמה והמתוקה שלי והממ.. יו שתפוז ייתחדשו על כל המליוני סמיילים החדשים האל!!
אעע איזה חמודי הוא../images/Emo99.gif וגם ג'וני תודה רבה אורע הנשמה והמתוקה שלי והממ.. יו שתפוז ייתחדשו על כל המליוני סמיילים החדשים האל!!
K kittycatbone New member 27/1/06 #31 חח יו מזה לא הייתי מאופסת../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שראיתי שאת זאת ששלחה את כל התמונת.. בטח כי ההודעה האחרונה בשרשור שקראתי לפני שהגבתי הייתה שלך הממ תודה לאושרררררררררררר!! על התמונות!!!!!! XDD (אורע אבל את עדיין חמודה והכל )
חח יו מזה לא הייתי מאופסת../images/Emo12.gif הייתי בטוחה שראיתי שאת זאת ששלחה את כל התמונת.. בטח כי ההודעה האחרונה בשרשור שקראתי לפני שהגבתי הייתה שלך הממ תודה לאושרררררררררררר!! על התמונות!!!!!! XDD (אורע אבל את עדיין חמודה והכל )