"Ignorance is bliis" תמיד?

nights

New member
"Ignorance is bliis" תמיד?../images/Emo29.gif

למי היה עדיף להיות לא מודע ו"מאושר"? מי היה בכל מקרה מעדיף ללחום? איזו גלולה הייתם לוקחים בדיעבד? את האדומה או את הכחולה?

IC4

New member
כבר היתה השאלה הזו בעבר

ואני בזמנה רשמתי שהייתי לוקח את הגלולה הכחולה אך עכשיו אני חושב שבהרבה יותר מגניב לצאת מהמטריקס ולא לחיות חיים חסרי טעם וחסרי משמעות במטריקס עצמה, שגם ככה יהיו בה את הבעיות שלה, עד כמה שהאוכל בה יותר טעים.

Master Boo

New member
אני בעד הכחולה

קודם כל היא הרבה יותר מגניבה... כל הקולים לוקחים אותה! וברצינות- אתה שוכח (או לפחות נראה לי) שאם אתה לוקח את הכחולה אתה שוכח בכלל שאתה לא בעולם האמיתי (How do you define real?...) ואתה ממשיך לחיות את החיים שלך בלי דאגות מיותרות (כמו להציל את העולם...)

Chot

New member
נראה לי

שהייתי לוקחת את הכחולה אולי בעיקר כדי לנער את המורה לביולוגיה מהרגל שלי רק חבל מאוד שאני אצטרך לבלות את כל זמני עם כל ה"קומפיוטר-גיקס" האלה.. אהה טוב ברצינות - הייתי לוקחת את הכחולה לא זוכרת למה אבל בעיקר כי זה נשמע לי ממש רע ומעצבן להתעורר מחלום (עקב נטילת האדומה) שמפיח תקווה כביכול, חלום חזק כמו החוויה הראשונית שעבר ניאו, ולהמשיך לחיות בידיעה שלחלום אותו זה הכי רחוק שהגעתי כשחפשתי how far does it get.. אם הצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך

Master Boo

New member
או שזה רק אני

או שלא הצלחת להסביר את עצמך כמו שצריך... נסיון שני, אולי? (זה נשמע יותר טוב באנגלית- A second chance, perhaps?)

אמיתי2000

New member
אבל נגיד......

נגיד היית לוקחת את הכחולה, מתישהו עוד פעם היית מתחילה לחשוב שאולי זה אשליה ואז הכל היה קורה מחדש כמו מעגל........ נ.ב: ic4 תראה איזה חתימה אדירה עשיתי לך תגיד מה דעתך...

Chot

New member
כן, אובחן..

כתבתי הודעה שאיכשהו מדברת על כמה שהחיים מחוץ למייטריקס גם לא ממש שווים בעיטה, ולא רק בגלל שיכול להיות שהם אשליה בעצמם, אלא בגלל שרב הסיכויים שלא נצליח לפתח אלטרנטיבה ראוייה לחיים שבתוכנה. ולמאסטר בוּ- אוף אין לי כוח לנסות להסביר מחדש אתה יכול לנסות להגיד לי מה כן הבנת מההודעה שלי?

HFT

New member
אדומה דפנטלי.

אין ספק שאדומה. לחיות בשקר, טוב ונעים ככל שיהיה זה לא טוב. חוץ מזה השקר הזה לא כל כך טוב ונעים. אז אני לא אומרת בטוח כי אם לא מגיעים למקום אי אפשר לדעת אבל האמת היא שבעולם הזה-אין הרבה מה להפסיד. חופית

nights

New member
צדיקה אחת בסדום../images/Emo29.gif

רק נקודה למחשבה. הרבה לפני שמורפיאוס איתר אותו ניאו הרגיש שמשהו בסיסי בעולם ממש לא בסדר. זה לא נתן לו מנוח והוא הרגיש את זה בעצמותיו. מה שאומר שאם הוא היה לוקח את הגלולה הכחולה, הוא היה מבלה את שארית חייו בתהיות של "מה היה אם..." לא ככה?

nights

New member
גם אתה... אייסי../images/Emo29.gif

הרגע פגע בי הרעיון שIC4 יכול להיות גם I Syfer... והוא זה שאמר "I know what you´re thinking - Why oh why didn´t I take the blue pill?"

IC4

New member
ICyhper4

cypher= ספרה לא syfer עכשיו בכלל אני חושב שזה נשמע קרוב ללוסיפר כל הקטע הזה. המלאך שהחליט לבגוד באלוהים ואני חושב שהגלולה הכחולה היתה מחזירה אותי לחיים משעממים תחת , ואני לא שכחתי לקחת בשיקול את זה שהייתי שוכח שאי פעם עליתי על משהו אני חושב שזה חיים פחות מענינים וגם בכלל הייתי יכול להתחבר למאטריקס מתי שאני רוצה איזה כיף זה הרי לקחת את החיים האלה כמשחק שאתה יכול לצאת ממנו ולהכנס בחזרה מתי שאתה רוצה ? הרי ככה לדעתי גם ככה החיים צריכים להיות, אז אם מישהו היה מוציא אותי מהם, ממש הייתי מוצא את זה כתענוג, במיוחד כי הייתי הרי במלחמה למען אידיאל מרחיק לכת במקום להתחיל ללכת מכות עם אנשים זרים ולפתוח מועדוני קרב ולתת הרצאות שאנחנו ילדי הסנדביץ´ של ההיסטוריה האנושית - ושאין לנו שום מלחמה ושום תכלית. אגב צ´וט - הצחיק אותי כל הקטע הזה שלך בתור אאוטסיידרית לחברה שבה כולם קומפיוטר גיקס
כמו שקרטמן צוחק תמיד: hehe u suck
--- (פורומאטריקס הוא גם פורום הקומה ה13, פייט קלאב ? כן ! והרבה עוד לרשימה זאת!)

nights

New member
קיבלתי תיקון../images/Emo29.gif

אפרופו תיקון - שים לב להודעה שלי למטה

Master Boo

New member
לא-

הרי אם הוא היה לוקח את הכחולה, הוא היה שוכח מכל מה שקרה, מתעורר במיטה שלו ומאמין מה שהוא רוצה להאמין...

nights

New member
בדיוק../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

ובמה הוא רצה להאמין? במה הוא האמין של חייו? באיזו אמונה הוא החזיק כשעמד מול הרשויות? get my drift? הכדור הכחול לא יכול להשכיח את מה שהמוח שלו יודע...

Master Boo

New member
יודע מה כרגע הזכרת לי?...

את הסצינה ב"חדר אוכל" עם mouse... that´s exactly my point! you have to wander, though, how did the machines know what tasty wheat tasted like? maybe what i think tasty wheat tastes like, actually tastes like tuna fish, or ...... וזהו, ואני כבר לא זוכר את השאר בע"פ...

IC4

New member
what the fork

there is no fork לא אני לא מבין מה אתם רוצים ממני לא מבין איך יש קשר בין הקטע של MOUSE לגלולה הכחולה אבל זה עוד אין לי בעיה, שכל אחד יקשר דברים בצורה שלו ויהיה עולם שמח אבל למה nights דורש שאני אקרא את "ההודעה שלמטה"
?
why why didnt i take the blue pill? why why didnt i take 158 pills ?

Master Boo

New member
אין קשר!

פשוט ה"בדיוק" שהוא הכניס בכותרת של ההודעה, והשאלות אח"כ הזכירו לי את הסצינה הזאת... תנסה לקרוא את ההודעה שלו בטון של mouse !!! morpheus: the pill you took is part of a tracing programm !trinity: what?! you told me it was a jelly bean !!!morpheus: Shhh

IC4

New member
what if what if what if

מה היה קורה אילו... טריניטי היתה בלונדינית הסרט היה בעל תפיסה שונה לחלוטין
---- טריניטי לשלטון ולהכפיל אותה שנוכל לקנות קלונים

Master Boo

New member
טריניטי? בלונדינית?? נההההההההההההה

יש לי רעיון- למי שיש פוטושופ (והוא יודע להשתמש בה) שיקח תמונה של טריניטי וישנה לה את השער לבלונדיני !!!

למעלה