"Ignorance is bliis" תמיד?

nights

New member
אם טרין היתה בלונדינית../images/Emo29.gif

1. לא היתה לה התלבטות אם להתאהב בניאו או לא. היא ישר היתה קופצת איתו למיטה. 2. היא לא היתה מרביצה לשוטרים בסצינה הראשונה בכדי לא לשבור ציפורניים. במקום זה היא היתה מעפעפת להם ורק מקבל דו"ח. 3. בפוסטרים של הסרט - אין מצב שהיא היתה מצטלמת מאחורי ניאו.

IC4

New member
thank god she aint blond

ואל תעשו את מה שמאסטר בו אמר בפוטושופ! it shalt be crime against humanity !
מאטריקס עם בלונדינית לא היה יוצר את הפורום הזה

nights

New member
לעומת זאת קיאנו....../images/Emo29.gif

הוא בלונדיני בהסוואה. לא שאני מזלזל בו כשחקן. היו לו סרטים מעולים שמאוד נהניתי מהם כמו: Bill & Ted´s Bogous Journey כן כן... Speed Point Break אבל שמתם לב כמה מעט טקסט יש לו? שמתם לב כמה אחוזים מתוך הטקסט שלו מהווה המילה "whoa"?

Master Boo

New member
whoa !!! ../images/Emo6.gif

הכי הרג אותי! בסצינה של הקפיצה של מורפיוס מהגג!!! חחחחחחחחחחחח מורפיוס מזיין לו את השכל על free your mind ושאר ירקות, וניו אומר whoa!!!
איזה מלך...

IC4

New member
LOLoa

למה לא לזלז בקיאנו ריבס כשחקן?
הוא לא מהמוכשרים בעולם זה שאחנו אוהבים את הסרטים שלו (חלק נכבד מהם) ואוהבים אותו על זה שהוא שיחק בהם, לא הופך אותו לשחקן דגול מישהו יודע על איזה שחקנים אחרים הציעו להם את התפקיד וסירבו? אם איני טועה בראד פיט וגם מה שמו הפאגט ממה עובר על גילברט והמספריים של אדוארד ג´וני דפ!

nights

New member
משום מה אני לא רואה את ג´וני../images/Emo29.gif

דפ כניאו. קיאנו היה מושלם. השילוב המנצח של אהבל ומבט של עגל בעיניים. you look like a man who accepts what he sees because he believes he is going to wake up

Master Boo

New member
אם בראד פיט היה משחק זה היה אסון...

למרות שבעצם הוא לא שחקן כל כך רע... אפילו די טוב.

Cruvi7

New member
כדאי לך לראות את 12 קופים וגם את:

מועדון קרב סרט שולט! "We are the all dancin´ all singin´ crap of the world". "YOU ARE NOT AS UNIQUE AS A SNOWFLAKE". "Self Destruction Might Be The Answer". "I´m Jack Cancer, Jack Dies". "HAHAHAHAHAHAHAHAHA". והייתי לוקח את הגלולה האדומה, כי אם זה ככה, מי אמר ש"העולם האמיתי" הוא לא איזה חרא כמו המטריקס? מציאות בתוך מציאות בתוך מציאות. כמו בקומה ה-13.

IC4

New member
כלומר הכחולה

האדומה היא לדעת את האמת ... ואני לא מבין מה זה משנה אם העולם האמיתי חרא כמו המאטריקס , למה לא לחיות בו ולהכנס למאטריקס מתי שרוצים ? נראה לי כיף לא נורמלי אבל היי זה מה שאני חובב כיף ולא נורמלי
(מה שאומר שאני דווקא כן ייחודי כמו SNOWFLAKE?) yey!

IC4

New member
כלומר הכחולה !!

האדומה היא לדעת את האמת ... ואני לא מבין מה זה משנה אם העולם האמיתי חרא כמו המאטריקס , למה לא לחיות בו ולהכנס למאטריקס מתי שרוצים ? נראה לי כיף לא נורמלי אבל היי זה מה שאני חובב כיף ולא נורמלי
(מה שאומר שאני דווקא כן ייחודי כמו SNOWFLAKE?) yey!

סליידר

New member
אדומה כי אני אוהד הפועל חיפה

חח סתם. אני באמת אוהד, אבל הייתי לוקח את האדומה כי כשיש סיכוי לדעת את האמת, למה לא לדעת? כאילו הקטע זה שיש לי שתי אפשרויות ואני לא יכול שלא לבחור. אם אני לוקח את הכחולה אז אני יודע שאני יחיה בשקר ואני אפילו לא ידע את זה! כאילו אני עובד על עצמי, מוחק לעצמי קטע מהזיכרון. זה הטיעון העיקרי למה לקחת את האדומה, כי הכחולה זה חרא. סליידר.

Master Boo

New member
?!

"אני יודע שאני יחיה בשקר ואני אפילו לא ידע את זה!" ?!? מצטער, אבל משהו לא מסתדר לי כאן... אתה לא תדע את זה. נקודה.

IC4

New member
אההה אוליייייי

הוא יחזור לאותה תפיסה שהוא חי בשקר או משהו שלא בסדר בעולם בלי לדעת מה אותו משהו/שקר. אגב עכשיו שאני חושב על זה לניו היו פעמיים שהיה צריך להחליט ולבחור את גורלו פעם ראשונה בשביל הרעים - אייג´נט סמית´ שמסביר לו שאחד מהחייםים (LIVES) שלו צריך להיגמר, בעוד שלשני יש עתיד ופעם שניה והטכנית יותר - הכדורים המגניבים.

nights

New member
היתה גם פעם שלישית../images/Emo29.gif

המבצע להציל את מורפיאוס היה לא להוכיח שהוא "האחד" כי הוא ידע שהוא לא. המסע היה להוכיח שהוא חלק מהדרך ושהוא ייתן את חייו כדי לגרום לדרך להצליח. הוא תמיד היה יכול לתת לטאנק להוציא למורפיאוס את השטקר...

IC4

New member
ממש פרודו הניאו הזה

רק עם משקפי שמש מאטריקסיסטים ונעליים (מגפיים לקטנוניים) --- if only המלחמה היתה נגמרת (גם נגרמת?) בזכות טבעת.

Master Boo

New member
אם הוא יחזור לאותה תפיסה

אז בעצם הוא יהיה תקוע בלולאה אינסופית... ברגע שהוא יהיה צריך שוב לבחור, הוא יעשה את אותה בחירה- כי הרי הוא לא זוכר מה קרה בפעם השעברה...

IamRa

New member
...If ignorance is bliss

Then knock the smile of my face האדומה בוודאות.

למעלה