I'm Back חוויות בהמשך *קניתי את Brave דלוקס*
W West Doll New member 19/10/07 #2 ליאתתתתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif ברוכה השבה!! ביצ', אני הזמנתי את הדלוקס מאמזון יגיע אליי עוד טריליון שנה!@!%@$^& יאללה חוויות חוויות ותמונות אה וברוכה השבה כבר אמרתי?
ליאתתתתתתתתתתתתת../images/Emo99.gif ברוכה השבה!! ביצ', אני הזמנתי את הדלוקס מאמזון יגיע אליי עוד טריליון שנה!@!%@$^& יאללה חוויות חוויות ותמונות אה וברוכה השבה כבר אמרתי?
Q QueIronia New member 19/10/07 #4 חשבתי איזה הודעה צינית לכתוב לך. אני מתוסכל מזה שקנית את הדלוקס, ככה שאין לי רעיונות כרגע. תסתפקי בלהיות כלבה. נ.ב. נחמד שחזרת. מקווה שנהנת
חשבתי איזה הודעה צינית לכתוב לך. אני מתוסכל מזה שקנית את הדלוקס, ככה שאין לי רעיונות כרגע. תסתפקי בלהיות כלבה. נ.ב. נחמד שחזרת. מקווה שנהנת
Q QueIronia New member 19/10/07 #6 כי אני מחכה שידידה טובה תחזור מארה"ב. היא אמורה להביא לי את הדלוקס משם, כל עוד זה במגבלת המחיר שאמרתי לה. אם היא לא תקנה - אני אזמין. אל תדאגי. ד"א - כמה יצא לך דרך אמאזון? כמה המשלוח וכמה הדיסק?
כי אני מחכה שידידה טובה תחזור מארה"ב. היא אמורה להביא לי את הדלוקס משם, כל עוד זה במגבלת המחיר שאמרתי לה. אם היא לא תקנה - אני אזמין. אל תדאגי. ד"א - כמה יצא לך דרך אמאזון? כמה המשלוח וכמה הדיסק?
W West Doll New member 19/10/07 #12 הדיסק 20 דולר... כאילו, 19.90 והמשלוח תלוי מה אתה בוחר: יש ב-7 דולר וזה בא תוך חודש, יש ב-10 דולר וזה בא תוך 10-12 ימים ויש ב-40 דולר וזה בא תוך 5-7 ימים.
הדיסק 20 דולר... כאילו, 19.90 והמשלוח תלוי מה אתה בוחר: יש ב-7 דולר וזה בא תוך חודש, יש ב-10 דולר וזה בא תוך 10-12 ימים ויש ב-40 דולר וזה בא תוך 5-7 ימים.
W West Doll New member 19/10/07 #18 מה אכפת לי, כאילו אני משלמת../images/Emo3.gif *רק שאמא שלי לא תראה את ההודעה הזאת *
ה הטופ מודל הבא New member 19/10/07 #10 היייייי איזה כיף לך גם ברצלונה גם הדיסק ה100מם של ג'יילו תגידי מה יש בדלוקס שאין ברגיל?? יותר תמונות יותר שירים מה?
היייייי איזה כיף לך גם ברצלונה גם הדיסק ה100מם של ג'יילו תגידי מה יש בדלוקס שאין ברגיל?? יותר תמונות יותר שירים מה?
O oren456 New member 19/10/07 #13 יהההה ../images/Emo24.gif וולקאם באק כפרות שמח שנהנת.. אם את רוצה לדעת ניר שם עד לרביעי .