חוויות../images/Emo26.gif
יום ראשון הגענו למלון בערך ב1 בלילה ככה שלא טיילנו כמובן
יום שני נסענו למוזיאון של דאלי או גאודי אני כבר לא זוכרת (יותר מידי מוזיאונים שם
) וכמה דקות לפני שהגענו אני, אחותי ואח שלי (שישבנו מקדימה בכל הטיול
... ראינו בספר שבימי שני המוזיאון סגור.. תחשבו שזה אחרי נסיעה של בערך שעה וחצי.. המשכנו כדי לוודא שהמקום באמת סגור.. וכך היה, אז הסתובבנו באזור והיה נחמד
כשיצאנו משם נכנסנו לג'ירונה (זה היה ספונטני ביותר) והיא עיר פשוט מדימה.. היה שם גם רובע יהודי וכל מיני דברים.. יום שלישי+רביעי היינו בברצלונה
עיר מדהימהההה!!!חרשנו אותה כמה שיכולנו... הין כל ההליכות והסיבובים הרגשתי יום שלישי שחזרנו למלון כאבים מטורפים בגב העליון\בכתף.. והם נמשכו ונמשכו עד שפשוט לא יכולתי ללכת.. יום רביעי עשינו ביקור בבית חולים
... הרופאה המטומטמת בדקה אותי ואמרה שזה משהו בשריר ונתנה לי כדורים לכאבים\דלקת.. לא משנה שניסיתי להסביר לה שזה לא כאבים של שריר תפוס או משהו קרוב לזה בכלל.. ממש לדבר לקיר אפילו צילום לא עשו לי בכל מקרה... לקחתי את הכדורים האלה ויום חמישי בבוקר הרגשתי יותר טוב (עדיין כואב אבל לא כמו קודם לכן)... והייתי די מאושרת מזה.. שטנו בספינה לעיירה בשם טוסה דל מאר..איזה ים
איזה חנויות
איזה נופים
ואחרי הליכה של משהו כמו רבע שעה שוב הרגשתי את הכאבים המחורבנים האלה חזרנו למלון ואז התארגנו ויצאנו לאוטובוס.. שם לא יכולתי לסבול את הכאסים אז לקחתי את הכדור שנתנו לי (הוא כדור ללילה כי הוא ממסטל) וכשהיינו בשדה ובטיסה פשוט הרגשתי כאילו אני על סמים ישנתי כמעט כל הטיסה וכשהתעוררתי נרגשתי יותר טוב.. בקיצור ולעניין פירטתי יותר מידי כמה סבלתי אבל למרות הכל נהנתי ולא נתתי לכאבים האלה להרוס לי את הטיול.. כל הזמן הם אמרו לי נחזור למלון.. וכמובן שלא הסכמתי כי אני לא טסה לספרד בשביל לשבת במלון אז היה מדהים וקצת (הרבה) כואב... טוסו לספרד! חובה! שכחתי לציין שכמובן שמענו ג'ניפר באוטו... ממש לא שאלתי את אח שלי כי אני הייתי אחראית על המוזיקה.. פשוט אמרתי לו תסבול בשקט כששמענו את JTTLO הוא אמר שיש לה שירים טובים
וב WFT הוא התלהב ושם פול ווליום.. חח עזבו הוא קרוע גם דיברנו עליה קצת כששמענו את Brave (בערך 3 שירים עד שנמאס לי והוצאתי אותו) וכולם אמרו שהם שמחים שאני אחראית על המוזיקה
וגם כשטיילנו אז שמעתי מאיזה מקום את DIW ובמלון מישהו שם את אסקפמונוס וזהווווווווווווווו תמונות בהמשך