I'm back in the RA

Miss CB

New member
I'm back in the RA

(raanana) אחרי שבוע מהנה לאללה וגם די מעייף, עם משטר השקמה רציני (בלבלו אותנו בקטע הזה ובכל זאת הגעתי כל יום בזמן! אני מזה גאה בעצמי על זה
) והמון פעילויות לרענון הזכרון שלנו לקראת ההדרכה שנה הבאה, חזרתי הביתה לא מזמן והנה אני פה. כמה תגובות, מצטערת שהם לא בשרשור הנכון, פשוט תתייחסו לזה כאל
(מה עוד זה יכול להיות?):
פרשתי בזאת מהאגודה למען רינגו. מצטערת, מ ק ר ט נ י. היה טוב ויפה בהתחלה, בהחלט משעשע, אבל לקחת את זה קצת יותר מדי ברצינות לטעמי. אני אשאר עם אהבתי לג'ורג'.
בהצלחה לכל מי שעבר לשלב הבא של אלוף אלופי הטריוויה: קמצ באסה שאני לא אחד מהם, אבל חפיף יהיו עוד הזדמנויות.
ברגע שאני אסיים לכתוב את ההודעה יבוא שרשור החידות השבועי שלי, מקווה שתשתתפו כי... מזה למה? כי זה יותר כיף עם יותר אנשים. מזכירה לכם שוב - וזה לא אישית למישהו, באמת - לענות לחוד על כל שאלה הפעם, ולתת הזדמנות גם לאחרים. תודה. זהו בעצם, טוב לחזור הביתה!

ברוכה השבה

יכול להיות שלא קראת את כל השרשור של עצומת רינגו, כי אמנם בשלב מסויים היא התנפחה עד כדי כעס של מנהלת הפורום (שנמצאת בשלב ההכחשה), אבל מאז היא התמתנה וכל רצון העצומה כעת הוא לפתח מודעות לאפלייה כנגד רינגו.

Miss CB

New member
החידון השבועי של סיבי מס' 3!

הנה הן באות, עוד כמה שאלות שלהזכירכם הן שאלות שלקוחות מתוך ליריקס של הביטלז (כולל חידושים!!!), ומכאן שגם התשובות נמצאות בשירים עצמם. הסיבוך הוא, למי שלא היה פה בפעמים הקודמות, שהשאלות לא נמצאות תמיד במפורש בתוך השיר, צריך לחשוב קצת! בהצלחה!
1. באילו *שני* שירים מופיעה השורה - SHE LOVES YOU, YA YA YA
2. "הנה עוד רמז לכולכם..." מה הוא הרמז
3. איפה היו לדוכס בעיות
4. מה עליך לעשות כשאתה חש בכאב
5. אני יושב כל היום ועושה מה
6. איפה הייתי רוצה להיות: מה הוא ה-דבר- ואיפה הוא נמצא
7. מה הוא הדבר הטוב ביותר הבא להיות
8. מהו השם המלא של מיסטר קיי
9. אני אומר גבוה, ואת
10. קצת יותר מסובך: מה אין לך/לכם זמן לעשות

The Mad Hatter

New member
ברוכה השבה! :)

תשובות לדברים הראשונים שקפצו לי לראש (ואז אני צריכה כבר ללכת...)- 8. Mr. Kite, אני מניחה, לא? P: 9. low ואני הולכת עכשיו... ברוכה השבה! :)

10

you don't have time to hung a side on me (משמיעה, אז יכול להיות שאומרים משהו אחר... הכוונה היא (אם אני לא טועה) לשיר Love you to)

Miss CB

New member
פשששש...

בתור אחד שהצהיר שהוא לא מת על השירים ההודיים משמע לא טרח לשמוע אותם שוב ושוב כמוני, זיהית את זה מאוד מהר.

לא אמרתי שאני לא שומע אותם

אמרתי שאני לא אוהב אותם... ומה אני יכול לעשות שהוא תקוע בדיסק yellow submarine ואין לי כוח לדלג עליו...

למעלה