:I'm new here. I have a request

sharzoe

New member
:I'm new here. I have a request

Can someone please tell me a little aboutthe bend MCR. It is an emo bend? and another thing, I can't download "goast of u" from Kazza, can u help me with that???? thanks

EveDark

New member
okay, here's the data[בעברית]

[ארמ, התחלתי לכתוב באנגלית, אבל אני מניחה...שאת יכולה לקרוא בעברית..אז הנה] my chemical romance הלהקה נוצרה בניו ג'רזי, אמריקה, בתקופת אירוע התאומים. ג'רארד-סולן מייקי-בס פרנק-גיטרת קצב וקולות ליווי ריי-גיטרה מובילה וקולות ליווי בוב-תופים [מאט היה המתופף הקודם, אבל הועף והוחלף בבוב] שם הלהקה בא ממייקי, הבאסיסט, לאחר שקרא ספר [Ecstacy: Three Tales of Chemical Romance"- נתתי הבטחה לקרוא את הספר בפורום, ל-guilty אם אני לא טועה :)] ואמר לאחיו ג'רארד שאם יוסיפו my ל-chemical romance זה יהיה שם טוב ללהקה. פחות מחודש לאחר מכן ג'רארד יצר את הלהקה עם המתופף לשעבר, מאט. לדיסק הראשון קראו- i brought you my bullets, you brought me you love לדיסק השני, הנוכחי, קוראים- three cheers for sweet revenge יחדיו השירים מתחברים לסיפור. התמונה הקדמית של הדיסק והאישה שנמצאת בתוך הדיסק [רואים את זה אם מסתכלים על המקום שבו הדיסק אמור להיות] צוירו על ידי ג'רארד. אמור לצאת להם דיוידי חדש- life on the murder scene, אבל אני לא בטוחה מתי. לעוד מידע, את מוזמנת להסתכל בשירשורים ישנים, יש שם הרבה מאוד מידע, וגם חברי הפורום יהיו יותר משמחים לתת לך מידע. וברוכה הבאה P:

sharzoe

New member
oooops, my sister nick name///////

by the way, my sis hates them/ How can I get the single "ghost of u" without buying the album (Kazza failed)

EveDark

New member
=0 איך אחותך יכולה?!

טוב, כל אחד וההעדפות שלו. ארמ, לכי לדף מאמרים\לינקים בפורום, יש שם הרבה לינקים שמאפשרים להוריד את ghost of you ועוד הרבה שירים, כמו astro zombies החדש שלהם, מחודש מ- misfits. וקאזה אמור להוריד את הסינגל ביתר קלות, מכיוון שהשיר מאוד פופולרי בימים אלה. אם עדיין לא הצלחת, ועדיין בא לך לשמוע את הסינגל סתם ככה בהילוך חוזר, תוכלי ללכת ל- myspace, לחפש MCR ובדף להקה שלהם הקליפ משודר באופן שוטף. בבקשה :)

MyMystery

New member
יאאא כבר יש תאריך!!!(?)

כתוב עליו 22 בנובמבר..יאי זה החודש!!

Dooritos

New member
פוסטררר

יאאא איזה יפה הפוסטר חבל"ז! במיוחד שהם עשו את זה עם אנשים אמיתיים- גיוון טוב מאוד!

SAMAR

New member
../images/Emo12.gif

אווווו...גם הדיסק של מייק שינודה יוצא בתאריך הזה... סתם ציינתי את זה..חעחע

Love Bem

New member
לא הבנתי משהו עד עכשיו!

מה זאת אומרת נוצרה בתקופת נפילת התאומים גם שהם דיברו אל זה לא הבנתי כלום!

GUILTY

New member
ג'רארד הרגיש באותה תקופה שהוא

צריך לשנות את החיים שלו... כאילו הוא לא היה מרוצה מהחיים שהיו לו והחליט שהחיים שלו מתבזבזים ושהחיים קצרים מידי בשביל מה שהוא היה עושה (שלדעתו היה משעמם). הוא החליט להפסיק לצייר ולעשות משהו שישנה אחרים או יעזור להם וגם משהו שיזכרו אותו בצורה כלשהי ושיקשיבו למה שיש לו להגיד. בגלל זה הוא החליט להקים להקה וחיפש (ומצא) אנשים שירגישו / הרגישו אותו דבר כמוהו בקשר לחיים.....כאלו שהרגישו שהם צריכים שינוי לטובה בחיים שלהם.

EveDark

New member
אוקי.

באירועי ה-9\11, הלהקה בעצם נוצרה. כלומר, הקימו אותה בתקופה הזו. יש שיר שמדבר על האסון אפילו [ Skylines And Turnstiles, מהדיסק הישן]. אירועי התאומים השפיעו על הלהקה ועל ג'רארד במיוחד, ממה שקראתי בראיון איתו. אם עדיין לא הבנת משהו, תשאלי [בתקווה שאני אזכור ששאלת ולא אתפרץ "מאיפה לי?!?" P:]

קרניjack

New member
ברוכה הבאה:)

על הורדות לא חוקיות לא מדברים בפורום, אבל כן יש במאמרים לינקים לאתרים שמהם תוכלי לשמוע או להוריד את השיר בצורה חוקית.

למעלה