okay, here's the data[בעברית]
[ארמ, התחלתי לכתוב באנגלית, אבל אני מניחה...שאת יכולה לקרוא בעברית..אז הנה] my chemical romance הלהקה נוצרה בניו ג'רזי, אמריקה, בתקופת אירוע התאומים. ג'רארד-סולן מייקי-בס פרנק-גיטרת קצב וקולות ליווי ריי-גיטרה מובילה וקולות ליווי בוב-תופים [מאט היה המתופף הקודם, אבל הועף והוחלף בבוב] שם הלהקה בא ממייקי, הבאסיסט, לאחר שקרא ספר [Ecstacy: Three Tales of Chemical Romance"- נתתי הבטחה לקרוא את הספר בפורום, ל-guilty אם אני לא טועה
] ואמר לאחיו ג'רארד שאם יוסיפו my ל-chemical romance זה יהיה שם טוב ללהקה. פחות מחודש לאחר מכן ג'רארד יצר את הלהקה עם המתופף לשעבר, מאט. לדיסק הראשון קראו- i brought you my bullets, you brought me you love לדיסק השני, הנוכחי, קוראים- three cheers for sweet revenge יחדיו השירים מתחברים לסיפור. התמונה הקדמית של הדיסק והאישה שנמצאת בתוך הדיסק [רואים את זה אם מסתכלים על המקום שבו הדיסק אמור להיות] צוירו על ידי ג'רארד. אמור לצאת להם דיוידי חדש- life on the murder scene, אבל אני לא בטוחה מתי. לעוד מידע, את מוזמנת להסתכל בשירשורים ישנים, יש שם הרבה מאוד מידע, וגם חברי הפורום יהיו יותר משמחים לתת לך מידע. וברוכה הבאה P: