:I'm new here. I have a request

היי! גם אני חדשה! ../images/Emo3.gif

מממ שלום :) קוראים לי ענת ואני בת 16 וחצי מבת ים.. האמת,שאני רק ניכנסתי לקטע של MCR התחלתי להוריד שירים והבנתי שזו אחת הלהקות הכי טובות ששמעתי.. יהיה נחמד אם תמליצו לי על שירים..הורדתי חלק אבל הייתי רוצה שירים מומלצים..למרות שאני מצאתי בנתיים ת'חביב עלי :) יאללה יום טוב לכם..ואשמח לקבל תגובות

קרניjack

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

תשמעי את כל הדיסק השני, ואת הרארשון, יש כל כך הרבה שירים טובים, ומה החביב עליך? אני קרן=)

מממ נעים מאוד קרן ../images/Emo24.gif

ממ האמת שאהבתי את השיר "three cheers for sweet revenge - to the end" וגם את השיר "The Jetset Life Is Gonna Kill" ואני חושבת שבסופו של דבר אני אשמע את כל השירים שלהם! ואמצע הרבה יפים חחחח

Love Bem

New member
אממ..לדעתי כן!

אבל היה לנו דיון אל זה! לא זוכרת מה נקבע אבל לכול אחד יש דעה משלו!

Dooritos

New member
?!?

מזה אמו (emo) ניסו להסביר לי את זה פעם אבל לא בדיוק הבנתי לגמרי את זה.... אנא הסבר בקשה (תודה מראש)

GD ROCKS

New member
אוי אנשים

רדו מכל האימו והקטגוריות האלה. הם רוק וזהו כל הסקירמו,אימו,פאנק רוק,פאנק פופ מזה חשוב?!? זה סתם מבלבל ומעצבן!

zoe80

New member
פאנק-רוק זה שם התרבות ויש חלוקה

לתתי זאנרים- (קלאסיק) פאנק (רמונס, סטוג'ז- האבות המייסדים). הארדקור-פאנק (בלאק פלאג, דד-קנדיז...) אנרכו-פאנק (סקס פיסטולס, קלאש, אקספלויטד...) פופ-פאנק (בלינק 182, סאם 41 וגם גרין די). אימו-פאנק. טקסטים לא מחאתיים (בניגוד להארדקור ואנרכי) אלא אישיים ומאוד מאוד מאוד אמוציונליים עד כדי בכיון (יש גם אימו טוב, ביחוד אימו של תחילת שנות ה-90. כיום אימו מושמץ, ולא תמיד בצדק- אימו מוכר: אופספרינג, וויזר, MCR, Dashboard Confessional וכו'). הביקורת היא שהסגנון מחנך את המתבגרים להיות חסרי עמוד שדרה, כי כל הזמן שרים על נושאים שבלב, ופאנק מטרתו למחות ובלב בלה. אימו טוב של פעם- SDRE, , Embrace וכו). שורה תחתונה: אימו= פאנק אמוציונלי). הורור-פאנק (אליס קופר, והשאר זבל). יש עוד, אבל אין לי כבר כוח.....

zoe80

New member
לי אישית אין בעיה עם אימו, אבל רוב

ה"קשוחים" משמיצים את הסגנון הזה.... אימו זה אחלה, אבל לא יותר מידי, לדעתי. ובכ"ז, אני אוהבת את dashboard confessional - הכי אמוציונלי שיש :)

למעלה