Imaginationland - Part 2

Th3onE

New member
Imaginationland - Part 2 ../images/Emo58.gif

חתיכת פרקקק............. הרגע סיימתי לצפות בו וקרה בו כ"כ הרבה.. אני אמשיך מאוחר יותר אבל אחד מהפרקים הטובים! ההופעה של woodland critters פשוט הפתיעה אותי! לא ניחשתי בכלל. מה שכן אמרתי פרדי קרוגר, וצדקתי :) אבל הקטע עם השיר היה צפוי.[ החלום של קרטמן>גלדיאטור? ישר מהתחלה שקרמן אומר "באטלסטאר גלאקטיק" ועד לסוף הפרק הפתיע אותי. כל הדמויות הוסיפו,הנוסע השמיני,הטורף,ג'יסון,הפרש בלי ראש' MANBEARPIG,לוק סקיוקר.. הסוף עם קייל.... (למרות שכל הקטע בחדר הישיבות די שעמם אותי) מחכה לסוף.

Darakan

New member
התחלתי לראות עכשיו! ענק בנתיים

רק מהשורה הראשונה נשפכתי מצחוק. Previously on Battlestar Galactica :DDDD

פרק ענק!

כל כך מצחיק וכל כך מפתיע, אני אתן דעות מורחבות אח"כ... [חחח אני חייב לציין שהרג אותי הקטע עם הופעתו של המנברפיג, לקח לי זמן לקלוט שזה זה XD]

MegaMan

New member
המן בר פיג היה חזק רצח

גם לי לקח זמן לקלוט שזה הוא ,אבל מה שמצחקי ,זה מוכיח שאל גור סתם אידיוט שהמציא דמות לא אמיתית :p ,מחזק את מה שסטן וקייל אמרו לו בעונה ה9.

Vdrums

New member
היה נחמד לראות את WOODLAND CRITTERS

ואת איש חזיר דוב. בגדול, הפרק היה די מרוח ולא חזק כמו הקודם. נקווה שהסוף של הטרילוגיה יהיה מוחץ. מעניין לראות האם הביצים של קרטמן ישארו יבשות...

כרמל 1

New member
../images/Emo58.gif וואו.

הם עשו את זה. שוב. הפרק הזה יותר טוב מהקודם, Council of Nine היה ממש טוב לדוגמא. הם ממש עשו קטע מרגש עם קייל, משהו בלתי צפוי (אני דווקא חשבתי, אולי יהיה בחלק הבא, שקייל יתחמק ע"י זה שהלפרקון היה דמיון ולכן החוזה לא נכון..). ענק!

LCD1

New member
מנרניה

והוא הופיע גם בפרק עם טוקן שהיה בגן חיות

Doronko1

New member
לא יש לך טעות

האריה שבפרק עם טוקן והאריה פה המקרה ביניהם הוא ממש מקרי ומשאתה אומר זה לא נכון.

Th3onE

New member
אז מאיפה האריה?.

כי דווקא כן יש אריה דומה שעונה לשם אסלן בפרק here comes the neigborhood

pharaoh08

New member
עצום

פשוט כיף לראות.. כואבים לי השרירים שמפעילים את החיוך :)

Darakan

New member
יווו.. זה משגע אותי. מאיזה סרט ../images/Emo58.gif

הקטע שקייל מת וקרטמן מתחיל לדבר אליו ולתת לו כאפות. זו בדיוק אותה סצנה מהסרט הזה אבל אני לא זוכר איזה!

iii777

New member
זה סצנה די קלישאתית

שהופיעה במלא סרטים. הראשון שקופץ לי לראש זה משימה בלתי-אפשרית 3

Darakan

New member
לא נכון!

גיליתי מאיפה היא. קרטמן עושה אותה במדויק כמו שהיא הייתה בסרט. The Abyss - מצולות. :D

למעלה