Imaginationland - Part 2

zekit

New member
האמת זה היה יכול להיות כזה קורע עם קרטמן

היה נותן לו נשיקה כמו במטריקס (שניאו נישק את טרניטי כשהיא "מתה")

יאא איזה אושר ../images/Emo9.gif

סאות'פארק חוזרים לעצמם ובגדולל! הפרק היה קורעע! כולו! במיוחד הקטעים שהזכרתם למעלה... אני מקווה שהם ימשיכו ככה, יש לי ציפיות גדולות מאודדדד לפרק הבא.

richter

New member
קצת פחות טוב מהפרק הקודם

נקווה שהפרק המסכם של הטרילוגיה יהיה טוב לפחות כמו החלק הראשון

../images/Emo58.gif

בעיקרון אני מסכים כמעט עם כל מה שאמרו פה, אבל הדבר הכי מצחיק היה כל הקטע שקרטמן רודף אחרי קייל, אבל כשהוא סוף סוף משיג אותו, הוא מורח את הזמן חחחחחחחחחחחחח זה די שקוף שבפרק הבא הוא בטח יאבד הכל ברגע האחרון, כי אם באמת קייל ימצוץ לו את הביצים זה פשוט יהרוס את כל הרעיון של הסדרה...

o pie

New member
אכן

אני די בטוח שבסוף של הפרק יהיה משהו כמו "עברו 24 שעות, החוזה לא תקף יותר" או "הלפרקון דמיוני, אז טכנית קייל ניצח בהתערבות"... משהו כזה שידפוק את קרטמן ויגרום לו לתת את ה-NOOOOOOOOOOO של החיים.

Th3onE

New member
אני דווקא משער שזה יקרה בסוף הפרק.

"אוקי קרטמן, ניצחת im goign to suck your ba" ואז נגמר הפרק.

זאת גם אופצייה../images/Emo58.gif

או שהם יחליטו להיות מניאקים שכאילו יגיע הרגע המכריע ואז כאילו ייגמר הפרק ולא יהיה המשך.

scifer244

New member
אין אין אין אין דברים כאלה!!!!

פשוט גאוני וגדול!!!! והקטע שהמזכיר מהפנטגון אומר לעוזר שלו "..אולי פשוט תספר לו על כול הפרויקט וזהו.." אז הוא אשכרה התחיל...
נקרעתי מצחוק!!!! ובאמת מעניין אם עד סוף הטרלוגיה הביצים של קרטמן ימשיכו לעלות אבק...???

g a g a

New member
פרק קרוע../images/Emo6.gif |סופילר|

מי עוד חושב שבאמת הגיע הזמן לאשפז את מאט וטריי בדחיפות?
ובקשר לסצנת ההחייאה: When Cartman is trying to relieve Kyle, what Cartman says is comes from the movie The Abyss when Lindsey Brigman (Mary Elizabeth Mastrantonio) is saying to Virgil 'Bud' Brigman (Ed Harris) when she's trying to revive him while preforming CPR. [נלקח מ:http://www.tv.com/south-park/imaginationland-episode-ii/episode/1145115/summary.html] ולמי שמעוניין ברשימה המלאה של הדמויות המרושעות בארת הדימיון: http://www.tv.com/south-park/imaginationland-episode-ii/episode/1145115/summary.html ושאלה אחרונה לסיום: האם כבר קומדי סנטרל קיבלו תגובות זועמות לגבי ישו? [ישו הוא דמיוני לפי הפרק הזה
]

Th3onE

New member
תודה על האתר :)

לפי ההסבר שם הם התכוונו שישו (הדמות בסאותפארק) היא הדמיונית, >סאותפארק דימיוני.

ET2k

New member
משום מה אהבתי את הקודם יותר.

הקטע של הדימיון מיצה את עצמו, סתם מריחה. למרות שהחלק עם החיות כריסמס היה אדיר. ואגב - מה עם Asses on fire 3? זה היה סתם הנפצה או מה?

hecq

New member
כנ"ל, אהבתי יותר את הקודם

ואני אוהב את הסנאים והדובים של קריסמס

למעלה