היום יש Arrow עם קייטי קאסדי... מחר להורדה!!
א אנטיבס300 New member 10/10/12 #16 תסלח לי על ההמנון הפולני שמגיע ...... לסדרה שלנו אתה לא מוכן להשתמש בדרכים אסורות, אה?? היא לא מספיק טובה בשבילך? זהו, הוצאתי. מה זה החץ הזה?
תסלח לי על ההמנון הפולני שמגיע ...... לסדרה שלנו אתה לא מוכן להשתמש בדרכים אסורות, אה?? היא לא מספיק טובה בשבילך? זהו, הוצאתי. מה זה החץ הזה?
phoenix force Member 10/10/12 #18 החץ הירוק!! מהקומיקס.. האמת שהסדרה לא כזאת מעניינת אותי למרות שאני אוהב את כל הסרטי/סדרות קומיקס האלה.. אבל קייטי קאסדי שם אז צריך להביא לסדרה הזאת ניסיון.. וכמו שאמרתי, חבל שהמחשב ימצא את עצמו מחולק ל2 בגלל טרמפ.. אגב, בגללך יש לי עוד סדרה להוריד..!
החץ הירוק!! מהקומיקס.. האמת שהסדרה לא כזאת מעניינת אותי למרות שאני אוהב את כל הסרטי/סדרות קומיקס האלה.. אבל קייטי קאסדי שם אז צריך להביא לסדרה הזאת ניסיון.. וכמו שאמרתי, חבל שהמחשב ימצא את עצמו מחולק ל2 בגלל טרמפ.. אגב, בגללך יש לי עוד סדרה להוריד..!
phoenix force Member 11/10/12 #35 הורדתי את הפרק הראשון! אני בא לראות אותו, ומסתבר שזה בדיבוב לרוסית!! שומעים אותה אומרת "סורי סורי סורי" או מה זה שלא יהיה ופתאום מדברים לי רוסית באוזן!! קיצר, מוריד עכשיו ממקום אחר, מקווה שבאנגלית..
הורדתי את הפרק הראשון! אני בא לראות אותו, ומסתבר שזה בדיבוב לרוסית!! שומעים אותה אומרת "סורי סורי סורי" או מה זה שלא יהיה ופתאום מדברים לי רוסית באוזן!! קיצר, מוריד עכשיו ממקום אחר, מקווה שבאנגלית..
א אנטיבס300 New member 11/10/12 #36 זה קרה לי פעם עם סרט של ניקולס קייג' - lord of war כ"כ חיכיתי שיסתיים כבר, ואז ישבתי בכיף עם נישנושים, קולה, אירגתי לי הכל ואז הם התחילו לדבר רוסית חוזרת לספרים....
זה קרה לי פעם עם סרט של ניקולס קייג' - lord of war כ"כ חיכיתי שיסתיים כבר, ואז ישבתי בכיף עם נישנושים, קולה, אירגתי לי הכל ואז הם התחילו לדבר רוסית חוזרת לספרים....
phoenix force Member 11/10/12 #39 קיצר אני אוריד תוכנת טורנטים היום, אתמול הורדתי בהורדה ישירה ואז הפסיק באמצע..
phoenix force Member 10/10/12 #21 עם כבר דיברנו על בחירות.. תבחרו פרגי בקלפי!! http://www.youtube.com/watch?v=32CmasVnvu4 נראה כמה מוכרים תזהי בקליפ אם בכלל.. (וכן דיברתי אלייך!! )
עם כבר דיברנו על בחירות.. תבחרו פרגי בקלפי!! http://www.youtube.com/watch?v=32CmasVnvu4 נראה כמה מוכרים תזהי בקליפ אם בכלל.. (וכן דיברתי אלייך!! )
phoenix force Member 11/10/12 #38 מה?! מה עם קייט וולש (אדיסון מונוטוגמי שפרד)?! סופיה בוש (ברוק ממגרש ביתי)?! וסת׳ גרין (אוז מבאפי ואנג׳ל)?!
מה?! מה עם קייט וולש (אדיסון מונוטוגמי שפרד)?! סופיה בוש (ברוק ממגרש ביתי)?! וסת׳ גרין (אוז מבאפי ואנג׳ל)?!