|דגל|
כל הארץ חזית

|דגל|
כל הארץ חזית

|קדימה|
גולשים יקרים, לאור אירועי הימים האחרונים והתפשטות המערכה למרכז ולאיזורים נוספים בארץ, שונה שמו של פורום "דרום תחת אש" וכעת הוא נקרא פורום "מבצע עמוד ענן" פורום זה מאפשר לכולנו לשפוך את הלב, לתמוך אחד בשני ולהשאר מעודכנים בכל המתרחש ברחבי הארץ. אתם מוזמנים לפורום: http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=1770
|קדימה|
נשארים מעודכנים בכל החדשות, העדכונים וההתפתחויות ממבצע "עמוד ענן" בקומונת "חדשות בזמן אמת" http://www.tapuz.co.il/communa/communaMaavaron.asp?communaID=2986 אנא שימו
|לב|
לגלות אחריות ולא לפרסם מידע מסווג מכל סוג שהוא (מלל או תמונה). אין לפרסם מידע על נחיתות טילים או מיקומי כיפת ברזל שלא פורסמו קודם לכן בתקשורת.

GN24

New member
איזו הגזמה....

אולי העם רוצה להמשיך במבצע אבל ברור שבגדול את המערכה לא הפסדנו...

yair_bar

New member
מנהל
תסלח לי. הם עשו לנו GNP קלאסי

אנחנו שכבנו וחיכינו כמו מפגרים לסיום הסיבוב.

אם תרצה זה היה כבר הסיבוב השני.
נגיד שבראשון היה די תיקו או אפילו יתרון קל לנו.

זה אומר שעכשיו אנחנו 1:1 בסיבובים.

בוא נקווה שזה לא קרב אליפות והוא יסתיים ב-3 סיבובים. כי אם הם יגררו אותנו ל-5 אני חושב שאין לנו הרבה סיכוי. באנו לא בכושר (מנהיגותי) לקרב.

ובאמת, בוא נשמור לא לדבר על פוליטיקה בפורום

מרקו בי

New member
אם כבר פתחנו את הנושא

ולא רוצים להתעסק בפוליטקה, אז בואו נעשה את זה מעניין.

איזה לוחם/מאמן (גרג ג'קסון)/עסקן (דיינה) הייתם ממנים כדי שינהיג את המבצע ולמה?

אם ללכת על בטוח הייתי ממנה את גרג ג'קסון, מה שבטוח בטוח. אולי לא ננצח ב tko אבל נשאר בלתי מנוצחים לזמן רב.

Luke R

New member
הנדו כמובן...

גם בבלו של הקרב האחרון ב-UFC הולך...

אבל הכי טוב אם זה היה נראה כמו הקרבות האחרונים של הנדריקס.

(כן, שמתי לב שעניתי על שאלה קצת שונה, אז נלך על לואיס קרלוס דוראה)

moriarty

New member
לא אהבתי את התגובה

באבלו של הקרב האחרון ב-UFC הוא חרפה לספורט.

באסטר1

New member
סתם נראה לעין

מתוך 1500 מכות רק 60 פגעו..כמה אחוזי דיוק זה?
לעומת זאת 1500 מכות שלנו פגעו מדיוק!
חטפנו GNP...מה לעשות שיורים על אזרחים שאין להם יכולת להגיב זה הכי קל
אנחנו ירינו על כאלה שיש להם איך להגיב ולא חסרי אונים כמו אזרחים.

זה שחמאס מבחינתם זה ניצחון כי הגיע טיל ארוך טווח זה מדגיש מאוד מה השאיפות שלהם ומה שלנו.

נ.ב לא יודע מה איתך אבל אנחנו הורדנו בKO ברוטאלי את המאמן שלהם במכה הראשונה..

moriarty

New member
אבל היתה להם שליטה באוקטגון

א. לא נכנסנו לעזה.
ב. האזרחים נכנסו למקלטים לשבועות שלמים.
ג. התעשייה שותקה.
ד. הפיגוע בת"א.

זה כמו הקרב בין מלדונאדו לקייל קינגסבורי. מלדונאדו פגע הרבה יותר, ובצורה מדויקת הרבה יותר, קינגסבורי הוריד אותו לקרקע פעם אחת בכל סיבוב, וניצח את הקרב.

isrhammer

New member
חשיבה מוטעית לגמרי

אם אתה חושב אפילו לרגע שלכל מדינה אחרת תהיה הצלחה טובה יותר יש לך טעות חמורה!

1. לא נכנסנו לעזה כי לא היה למה, ואם נכנסו או לא לא אומר שניצחנו או הפסדנו... אין שום קשר לוגי.

2. גם אם היו מיירטים את כל הטילים עם הצלחה של 100%, היו נכנסים למקלטים, זה לא אומר כלום. היינו במצב מלחמה וזה מה שצריך לעשות.

3. עושים מה שצריך בזמני מלחמה, אים שום קשר לניצחון או הפסד.

4. הפיגוע בתל אביב לא מוכיח שהיה כאן ניצחון או הפסד... לפי טענתך, כבר מזמן הפסדנו את המלחמה ולעולם לא נהיה המפסידים.

ןאולי פשוט ציפית יותר מדי..

udi102

New member
פשוט בושה של מדינה יש לנו ...

אני רוצה לראות שארגון טרור יזרוק טילים על צרפת ,רוסיה ,בריטניה או ארה"ב אם הם לא פותחים לו את התחת ... מדינה הומניטרית של שמולאנים מזדיינים יש פה ... אנשים כמו טיבי וזועבי מקבלים במה תקשורתית ... בדיוק כמו שהאוניברסיטה השמולאנית המעפנה שלי נתנה לכמה מקקים לעשות הפגנה בעד השהידים בעזה ....פשוט בושה לאף אחד לא באמת אכפת מהמדינה הכל אינטרסים , מבצע מעפן לפני הבחירות ,הליקוק לאובמה ,לכולם נמאס , כל פוליטיקאי פה אותו דבר כולם דיבורים ואינטרסים חבורה של כלומניקים !

ok6

New member
זה שבן אדם הוא שמאלני הופך אותו לפחות טוב?

כדאי לך להמנע מהכללות כי אולי תופתע שיש שמאלנים שתורמים למדינה לא פחות ממך אם לא יותר, חלק מהשמאלנים המזדניים האלה גם הקריבו את החיים שלהם בשביל המדינה.
חבל מאוד שיש הרבה אנשים כמוך שחושבים שדעה פוליטית מעידה על טיב האדם, אולי יום אחד תשכיל להבין שהשנאה כלפי מי שחושב אחרת ממך רק מעידה דברים רעים עליך ולא על האחר.
אולי גם תופתע לדעת שיש שמאלנים מזדיינים כמוני שעשו שירות קרבי ועושים שירות מילואים קרבי (ושכל שאר בני המשפחה גם עשו שירות קרבי), אין שום דבר פסול בחמלה והומניטריות כי זה מה שמבדיל ביננו לבין אויבינו.
מאוד מעניין לראות שיש ציבור שברובו הגדול אינו תורם למדינה,וגם ציבור שבחלקו מתנכל לחיילים (ואני אומר את זה מניסיון) אבל כל השנאה חייבת להיות מופנת כלפי אנשים עם דעה פוליטית שאינה מזוהה עם הרוב.
אתה צודק אודי, באמת בושה של מדינה.
נחמד לחזור משירות מילואים ולשמוע אנשים אומרים שמאלני מזדיין זה ממש מחמם את הלב וגורם לי להבין כמה חמורה הבעיה בתוך העם לא פחות מהבעיה שאורבת לנו מעבר לגבולות.
אני מקווה שפעם באה שאתה והשאר שחושבים כמוך תזרקו אמירה כזאת לאוויר אולי תבינו שהרבה יותר פוגע ומכעיס לשמוע אחד מבני העם שלי מלא בשנאה כלפי למרות שהוא לא יודע דבר עלי מעבר לדעה פוליטית לעומת איזה טיבי אחד שרק מנסה להשיג תשומת לב תקשורתית.

udi102

New member
בו אני יספר לך משהו

דעה פוליטית מעידה לא מעט על בן אדם ,חוץ מזה אני מזמין אותך בפעם הבאה שחיזבאללה זורקים עלינו בצפון טילים לשבת איתי במקלט ולראות איך זה מרגיש להיות חודש במקלט /ממד ... אני לא ילחם כמובן כי אני נכה צה"ל ,אבל כן אני מקווה שישראלים כמו אלה שהפגינו באוניברסיטת חיפה ביחד עם הערבים ועמדו דום לרב מרצחים ,גאברי , ירקבו בביוב .

אתה יודע מה אני לא אוהב אנשיםשאומרים לי שה לוחמים והיו לוחמים אבל וואלה לא צריך להלחם .תשמע גבר תעשה מה שבראש שלך אתה רוצה תלחם ,אתה רוצה אל תלחם ,תגיד שאתה לוחם ,אל תגיד שאתה לוחם ... ואם אני יגיד לך שלא מעט מבני משפחתי היו והינם קצינים בצבא זה יועיל ? אני לא בא בתלונות חלילה לצהל אלא רק לאותם אנשים שמרחמים על הפלשתינים בעזה שמשגרים מהבתים שלהם קאסמים ... אני בא בתלונות לממשלה ולחברי הכנסת שלנו שפועלים רק מאינטרסים ולא לטובת הפרט והחברה . ולזה שאנחנו מדינה דמוקרטית לא באמת אומר שאתה או אני משפיעים בבחירות .
אני רק אומר שכמו שהמבצע יסתיים היה מיותר להתחיל אותו

באסטר1

New member
יש כמה דעות

אבל משום מה יש עדין אנשים שמאמינים שיהיה שלום בסוף..
במקום להתחיל לבנות תוכניות בידיעה שאין יותר שלום..עכשיו איך פותרים את הבעיה מסביבינו.
אז שמאלני יגיד לך תן חצי מדינה העיקר שיפסיקו למשוך לי בשיער
ימיני יגיד לך בוא נשמיד אותם
בסופו של דבר אתה יכול לתקוף אבל אז יגיע העולם אליך ויגיד לך מה אתה עושה?
נניח ולא תקשיב אתה פשוט תקבל סנציות שאחרי המלחמה לא ישאר לך מדינה.
נכון שארה''ב רוסיה וכו' היו נכנסות לשם ויושבות בתוך עזה וכובשות

אבל שאתה תיהיה מעצמה אתה תעשה אותו דבר זה ההבדל אנחנו תלויים באחרים ואחרים לא תלויים.
זה לא משנה מי יהיה ראש ממשלה בסופו של דבר אתה צריך לשמר על האינטרסים וזה כמובן לקבל מימון מארה''ב כדאי להיות מסוגל להגן על עצמך או לכלכלה של המדינה שלא תקרוס.

שלום לעולם לא יהיה איתם ומלחמות תמיד יהיו
אם רוצים לעשות טיפול שורש זה בטח לא בעזה אלא באירן , ברגע שאתה כובש ומפיל מדינה כמו אירן אף אחד לא יתקרב אליך יותר מהסיבה הפשוטה יגמר להם המימון וכל התקפה תחזיר אותם 50 שנה אחורה
אנחנו מתעסקים עם אנשים שלא רק שלא מפריע להם למות הם המציאו לעצמם תאוריות שלמות זה טוב יותר.

תחשוב שנולד בנאדם שכל המטרה שלו זה לנסות לרצוח אותך גם אם הוא ימות בדרך.

ואם זאת מדינת ישראל לא רוצחת והיא לעולם לא תפגע בכוונה באזרחים שלא קשורים למלחמה לא משנה כמה חגיגות הם יעשו

AmitNHB

New member
מה שבאמת עצוב זה שאני שומע את מה שאתה אומר

מכ"כ הרבה אנשים ולא מצליח להבין באיזה יקום מקביל אתם חיים. תראה לאן הגענו ? ממשלה ימין על כל זרמיה מביבי שהוא ה"מתון" בחבורה אל ליברמן והבית היהודי. כ"כ ימינה זזנו במפה שבעשור האחרון גם ראשי הממשלות וגם כל היו"ר ים של האופוזיציה היו ליכודיניקים (לפחות במקור, אני מניח שהיום מופז זה מרכז שמאל, אולמרט שמאל, לבני שמאל קיצוני, שרון בוגד...) ועדין את מי מאשימים ? את המשלאנים, למרות שאין להם שום השפעה על המדיניות של הממשלה כבר עשר שנים
זו לא דעה פוליטית, זה פשוט המצב. שרון איים להיכנס להם באמ אמא שלהם, נבחר וביצע את ההתנתקות וממשיכי דרכו אולמרט\ליבני יצאו למלחמת לבנון ה 2 ומבצע "עופרת יצוקה" - כשלונות מהדהדים לפי ביבי וליברמן שהבטיחו למגר את הטרור ולמוטט את חמאס ובשורה התחתונה, "עופרת יצוקה" נראית היום כמו מלחמת ששת הימים לעומת "עמוד ענן" ומי אשם
השמאלנים

שוב, בלי פוליטיקה ומי צודק ומי טועה, אני פשוט לא מצליח להבין את ההיגיון מאחורי הדברים שלך. אחמד טיבי הוא לא ראש הממשלה, חנין זועבי אינה שרת הביטחון, בר רפאלי היא לא שרת החוץ וזהבה גלאון היא לא שרת האוצר... לפחות בפעם האחרונה שבדקתי.

BeniTaz

New member
ביבי זה הזבל הכי גדול שראיתי בחיים

אין לו ביצים, אין לו דרך אין לו כלום. הוא יודע לדבר וככה להונות את הציבור. מדברים על יכולת הרטוריקה שלו, אבל כשהוא מדבר אין מצב שלא מבינים שהבנאדם משקר, לא קונה משפט אחד שלו.. חרטטן מדרגה ראשונה, כאילו הוא מקריא טקסט מאיזה סרט שהוא חיי בו ועם החצי חיוך שלו בעצמו לא מאמין איך אנשים מאמינים לו. הציבור שלנו מטומטם ואם הוא בוחר מנהיג כזה, ועוד בפעם השניה אז מגיע לו לסבול.

אני לא ימני אבל אם כבר יש כאן ימניים אז תעשו טובה ותבחרו בנפתלי בנט. ליברמן עוד יותר שמוק מביבי. חוץ מזה שהם כבר ראש אחד עם הקומבינה שלהם.

למעלה