|דגל|
כל הארץ חזית

BeniTaz

New member
אפילו אני מתלבט להצביע עבורו

ותאמין לי לא תמצא אדם חילוני ממני.

BeniTaz

New member
ואגב אמיתי

בכלל לא מפתיע אותי שאתה בוחר בו! הלוואי והוא יפיל את ש"ס.

udi102

New member
בחיים לא תשמע ממני מילה טובה על ביבי ...

וחוץ מזה לא ירדת לסוף דעתי ,אני דברתי על העובדה שנותנים במה לחלאות כמו טיבי וזועבי שלא צריכים להיות בכלל חברי כנסת ... ביבי החרטטן הכי גדול בעולם ומעולם לא הצבעתי בשבילו ואני גם לא יצביע וגם לא לליברמן , הרי מה היתה המטרה במבצע להראות לנו לעם ישראל שבעצם אנחנו צריכים אותם והם לא רצו להכנס קרקעית כדי לשמור על החיילים ,הרי הציבור יכול לפרש הרג חיילים לכאן או לכאן ... בוא נאמר את האמת כשברק יצא מלבנון והוציא איתו את כל צה"ל אנשים שיבחו אותו ,אותם אנשים לא ישבו במלחמת לבנון השניה כמו עכברים בממדים אלא גרים במדינת ת"א שעוד לא פגעה בה קטיושה ממלחמת המפרץ וכבר הציבו כיפת ברזל ... תעשה לי טובה אם אני יבחר בגוש השמאל של שלי או לפיד אנחנו נגיע לאבדון , שלי עוד תחזיר חצי מהצפון , אז מה יעזור לי ההתנהלות החברתית כלכלית שלה (שגם ככה אין לה מושג ואין לה תוכנית) אם הבית שלי כבר יהיה חלק מלבנון ?! הבעיה שהדמוקרטיה שלנו לא מייצגת בכלל , השיטת בחירות הזו גרועה מאוד ובכל מקרה הטייקונים ישלטו במדינה אחרי הבחירות ,הרי אף אחד לא יתעלם מהם בטח שהם מחזיקים חצי מדינה . בשורה התחתונה מה שרציתי לומר שככל שעובר הזמן המדינה הזאת מדרדרת ,הפוליטיקאים מזמן איבדו את אמינותם , ביבי מחזיק את הציבור בפיק של הכלכלה לפני שבירה (גאון) והציבור כאן חסר עמוד שדרה כולם מזגזגים , בפועל אין במי לבחור ,המדינה שלנו היתה צריכה לסים את העבודה ברצועה לפני עשרים שנה ועכשיו נתקענו איתם לתמיד ... הפעם ממה יחשוב העולם רק מראה כמה אנחנו קטנים ושלא סופרים אותנו ... אני מציע לך עמית ללכת לדבר עם איזה פלשתיני ושהוא יגיד לך שאנחנו זמניים כאן מה תגיד לו ?

אחרי ששת הימים היינו צריכים להעיף את כל הפלשתינאים למצריים או לירדן אבל כולם כאן תמיד באופוריה וחושבים שהכל יהיה טוב

fatnoam

Active member
כמה דיעות שכנראה לא שמעתם

עם כל הרצון לשמור על בטחון המדינה, הצורה בה אנו עושים את זה, פוגעת בנו לבסוף.

עיצה שלי -
תנו לעזה להכניס סחורות. תנו לעשירים מקטאר להשקיע שם. תנו שיהיה להם נמל ענף וקשרי מסחר. תנו לליגה הערבית לבנות שם תשתיות ומסגדים ותנו למדינה שלהם לגדול ולהתפתח. תחשבו שהחמאס לא יירה טיל אחד לכיווננו, כי עד שהם יבנו את כל זה, יהיה להם פשוט יותר מדי מה להפסיד.
שיירו טיל אחד על שדרות, ונוריד להם את כל זה. ואז הם לא יחגגו שום דבר.
כבר יש מימון אמריקאי למנהרה תת קרקעית מעזה ועד הגדה, בשביל לחבר את המדינות המחוריינות שלהם. תנו להם להציף את המילימטר וחצי של אדמה שיש להם, שיהיה שם פיצוץ אוכלוסין, או בקיצור שיתבשלו במיץ שלהם.

ממה אתם פוחדים? שהם יקימו צבא יותר חזק משלנו? מצרים גדולה מישראל פי מליון, ועדיין הצבא שלנו חזק בהרבה משלהם.

תחשבו על התרחיש הזה, שלא נצטרך להעביר לעזה חשמל וסחורות בשווי מליונים. שאת הכסף הזה נוכל לבזבז על החרדים או משהו.

BeniTaz

New member
אני אתאר את דעתי

לקרב עלה ג'ון ג'ונס (aka "מדינה ישראל") ובמקום להילחם נגד שוגון רואה (aka איראן) שהחליט לבטל את הקרב בטענה שהוא עדיין לא הגיע ל-100% כושר, קיבל את אחיו, נינג'ה רואה (aka חמאס). כולם ציפו שג'ון ג'ונס ינצח את נינג'ה בסיבוב הראשון אבל ג'ונס נראה הססן, לא לקח סיכונים כמו שאנחנו מכירים ובלי גיים פליין ברור, אומנם הוביל בביטחה אך ספג מכות מפתיעות מנינג'ה רואה כמעט כל סיבוב. נינג'ה הראה הרבה לב והקרב נמרח עד תום הסיבוב השלישי. שני שופטים אמריקאים נתנו את הקרב לג'ונס ושופט אחד בעל חזות מצרית ששמו סיסל פיפלס נתן את הקרב לנינג'ה.

נינג'ה יצא מהקרב עם כל המחמאות.

שוגון ראה כי ג'ונס נלחם מפוחד והססן וכבר אין בו את הדורסנות כבעבר וכעת יהיה מוכן להילחם בו ואפילו להשמידו.

באסטר1

New member
אל תשכח

שדוחקים מישהו לפינה בהחלט עלולים לגלות כמה כן אגרסיבי הוא
אולי נינג'ה AKA חמאס לא נראה חזק ומאיים כל כך בשביל להיות אגרסיבי כל כך
ואם זאת ג'ונס AKA ישראל הביא KO לכל המאמנים ועוזרי המאמנים ואם זאת 2 לנינג'ה בכלל לא אכפת מזה

motrozen

New member
לאחר צפייה נוספת בקרב זה מה שבערך קרה:

00:00 השופט איב לוין (גולדסטון) שואל את ג'ונס (ישראל) ונינג'ה (חמאס) Are you ready
00:01 הקרב מתחיל וג'ונס מפתיע את נינג'ה ובמקום לזחול על ארבע כמו שהוא רגיל לעשות בתחילת כל קרב ג'ונס בועט בעיטת קפוארה מסובבת תוך כדי פליק פלאק ושני ברגים (חיסול ג'בארי) פוגע במדוייק בסנטרו של נינג'ה ונינג'ה מתמוטט לקרקע.
00:02 ג'ונס מסתער על נינג'ה ששוכב על הקרקע, שולח מקבץ מרפקים (חיסולים ממוקדים והפצצת מאגרי טילים) שפותחים חתכים עמוקים ומדממים בראשו של נינג'ה, נינג'ה ההמום מגיב בניסיונות לצביטות ושריטות (ירי טילים) בגבו של ג'ונס ומידי פעם בתקיעת אצבעות לעין (נפילת טיל באזור מיושב).
00:03 ג'ונס מעמדת מאונט מנחית ימנית (חיסול בכיר + המשפחה שלו) לפרצופו המדמם של נינג'ה.
00:04 השופט איב לוין עוצר את הקרב, מעמיד אותם ומוריד נקודה לג'ונס בגלל מכה "לא חוקית" (אגרוף ימני).
00:05 נינג'ה בהפתעה מנסה להפיל את ג'ונס לקרקע (פיגוע האוטובוס) אבל ראשו נתקע בתוך הגיליוטינה (איום בכניסה קרקעית) של ג'ונס.
00:06 ג'ונס מהדק חניקה ומנסה להכניעה (כניסה קרקעית) את נינג'ה. ג'ו רוגן (רוני דניאל) צורח YESSSSSSSSSS וגולדברג (אחמד טיבי) עונה לו מחרחר מלחמה זה לא חוקי.
00:07 השופט איב לוין ממהר לעצור את הקרב מגנה את ג'ונס ומוריד לו נקודה בגלל חניקה "לא חוקית" (גיליוטינה).
00:08 נוצרת מהומה מצד הפינות של הלוחמים, עשרות לוחמים ומאמנים קופצים לזירה ומתווכחים.
אני חושב שאפילו ראיתי שם האחים דיאז (ארדואן ודבוטאולו התורכים) הולכים מכות עם נועד להט.
איב לוין מפסיק את הקרב ומחכה לניקוד שופטי הצד:
לאור השליטה האבסולוטית של ג'ונס ב- 8 השניות הראשונות, שופטי הצד מנקדים את הסיבוב כ 8-10 לטובת ג'ונס
אבל עקב הורדת 2 נקודות לג'ונס ע"י איב לוין
הקרב מוכרז כתיקו

במסיבת העיתונאים אחרי האירוע
דינה (אחמדינג'אד) מקלל ואומר שקרב חוזר כבר נחתם ובקרוב הוא יודיע על התאריך
המשך בוודאי יבוא....

bret24

New member
הדימויים שלך לא נכונים...כי שוגאן ב100% מנצח

את ג'ונס.

AmitNHB

New member
בהשוואה של מדינת ישראל לג'ון ג'ונס אפשר לסכם

את כל הבעיות בתפיסת העולם של הציבור בישראל. לדעתי מדינת ישראל זה יותר כמו בי. ג'יי. פן שמחפש הרפתקאות מול GSP ומשידה ובסוף מפסיד לפרנקי אדגר. פעמיים.

חברה אפשר להרגע

אי אפשר לדעת מה הסיפור כאן ואיזה הבטחות נתן אובמה או אנא ערף
לבנימין נתניהו
אם מישהו חושב שאפשר להפסיק את ירי הטילים בלי להכנס קרקעית ולשלוט על
עזה בטחונית סטייל יו"ש בכבוד אני מעוניין לשמוע
לבנתיים זה לא פרקטי כי אין לגיטימציה למהלך כזה
אולי בנימין נתניהו בונה אותו
אין זבנג וגמרנו חכמים גדולים מאיתנו יושבים בשלטון
וגאו-פולטיקה זה משחק של משחקים חשאיים שאין לנו לנו ולא לפרשנים "המהוללים"
יד ורגל
נקווה שיהיה טוב

Tiger tiger