בחיים לא תשמע ממני מילה טובה על ביבי ...
וחוץ מזה לא ירדת לסוף דעתי ,אני דברתי על העובדה שנותנים במה לחלאות כמו טיבי וזועבי שלא צריכים להיות בכלל חברי כנסת ... ביבי החרטטן הכי גדול בעולם ומעולם לא הצבעתי בשבילו ואני גם לא יצביע וגם לא לליברמן , הרי מה היתה המטרה במבצע להראות לנו לעם ישראל שבעצם אנחנו צריכים אותם והם לא רצו להכנס קרקעית כדי לשמור על החיילים ,הרי הציבור יכול לפרש הרג חיילים לכאן או לכאן ... בוא נאמר את האמת כשברק יצא מלבנון והוציא איתו את כל צה"ל אנשים שיבחו אותו ,אותם אנשים לא ישבו במלחמת לבנון השניה כמו עכברים בממדים אלא גרים במדינת ת"א שעוד לא פגעה בה קטיושה ממלחמת המפרץ וכבר הציבו כיפת ברזל ... תעשה לי טובה אם אני יבחר בגוש השמאל של שלי או לפיד אנחנו נגיע לאבדון , שלי עוד תחזיר חצי מהצפון , אז מה יעזור לי ההתנהלות החברתית כלכלית שלה (שגם ככה אין לה מושג ואין לה תוכנית) אם הבית שלי כבר יהיה חלק מלבנון ?! הבעיה שהדמוקרטיה שלנו לא מייצגת בכלל , השיטת בחירות הזו גרועה מאוד ובכל מקרה הטייקונים ישלטו במדינה אחרי הבחירות ,הרי אף אחד לא יתעלם מהם בטח שהם מחזיקים חצי מדינה . בשורה התחתונה מה שרציתי לומר שככל שעובר הזמן המדינה הזאת מדרדרת ,הפוליטיקאים מזמן איבדו את אמינותם , ביבי מחזיק את הציבור בפיק של הכלכלה לפני שבירה (גאון) והציבור כאן חסר עמוד שדרה כולם מזגזגים , בפועל אין במי לבחור ,המדינה שלנו היתה צריכה לסים את העבודה ברצועה לפני עשרים שנה ועכשיו נתקענו איתם לתמיד ... הפעם ממה יחשוב העולם רק מראה כמה אנחנו קטנים ושלא סופרים אותנו ... אני מציע לך עמית ללכת לדבר עם איזה פלשתיני ושהוא יגיד לך שאנחנו זמניים כאן מה תגיד לו ?
אחרי ששת הימים היינו צריכים להעיף את כל הפלשתינאים למצריים או לירדן אבל כולם כאן תמיד באופוריה וחושבים שהכל יהיה טוב