|עפרון|
חוזרים ללימודים ב
|תפוז|

ailag

New member
לא ציפינו למיני עונה 6.5

אבל זה כאילו קצר *מדי*. יש הבדל בין פרק של דקה ופרק של 5 דקות, למרות שבפרקים של דקה דוחסים יותר.

הפרקים גם לא אומרים שום דבר, רק "דוקטור! טרה לה לה... חייזרים!". אני לא אומרת שהם צריכים להפוך את חיי על פניהם אבל עדיין.

ושוב, זה צורת ההגשה שלהם. אמרו לנו מיני סדרה, זה אפילו לא זה. אמרו שזה על החיים של הפונדים, זה קוריוזים קטנים (היית מצפה למשל לשאריות מהקנאה של רורי לדוקטור, לשיחות טלפון בין איימי לאמא שלה על איך שאמא שלה דמיינה משהו ו"בטח שזה אמיתי, אם החבר הדמיוני שלך היה אמיתי גם החציל שמסתכל עליי!" וכו' - יותר מחובר למציאות, פחות "אאאא חייזרים!!1". גם אם יהיו שם חייזרים)

אם היו אומרים שיתנו לנו bite size scenes מהתקופה שבין עונה 6 ל 7 אולי היינו מצפים למשהו אחר.

ומה זה שאר המיני-סודס? טיים & ספייס?

מוגלי7

New member
אל.

זה כנראה הפורמט, פרקים קצרצרים בלי יותר מידי תוכן או חשיבות. תצפי לזה ותהיי מרוצה.

Bloodless

New member
לדוקטור הנוכחי

יש קשיים ממש חמורים בחישוב הזמן שבו הוא אמור להגיע...

ailag

New member
זה לא זה

בפרק הראשון הוא אמר שיש רכיב שנדפק בטארדיס (i'll be there any day now, literally any day.. רגע לפני ה"AAAAA") ונדמה לי שהשם של הרכיב שהוא מאשים בשני זה אותו אחד..

ailag

New member
-=-

בראשון הוא מדבר על איזה "regulator" שמתחרבש לו, בשני הוא אומר "regulator... again!"

ואני לא מסכימה לגבי הקומדיה כי הם עשו את זה נורא בנאלי פה..

ailag

New member
ושוב הוא מסתבך

הוא לא בטוח מתי איבד את האוד (פרק 4) לא כי הוא לא זוכר אלא כי ההגדרה של "מתי״ מעומעמת לו. אם כי הוא לא הזכיר רגולטור הפעם.

OKDeSign

New member

ומאוד משעשע! כנארה שצריך להיות יותר קומדיה עם הדוקטור ה11, זה הולך לו טוב :)

limors2

Active member
המפ

המצמוץ הקודם גרם לי לחשוב שיש תקווה למצמוצים, האחד הזה חזר לשטויות המיותרות.
לפחות זה גרם לי לגחך.

ailag

New member
מצמוץ

היו צריכים לקרוא לזה סדרת טיזרים, לא מיני-סדרה. אם חושבים על זה בתור סתם טיזרים זה יותר מסתדר. אם כי עדיין meh..

קארן אמרה בטוויטר שהיתה לה פאה בגלל הפוני, חשבתי שהיא צוחקת אבל כאן זה יותר נראה כמו פאה..

מוגלי7

New member
!!

אני מסתכל עליה ואומר לעצמי "אין מצב שזאת פאה, ככה השיער שלה נראה!" אבל זה היה כל כך בולט.

ailag

New member
וגם

המפיקה מגיבה:
https://twitter.com/CaroSkinner/status/240188600027848704

@KarenGillan2 All those trade secrets, Pond..... I say secrets!!!! Um.

Laura Leslie ‏@LauraLeslie23
@CaroSkinner @KarenGillan2 Next you'll be telling us Karen is really a brunette and Arthur is an owl...? :/

Caro Skinner ‏@CaroSkinner
@LauraLeslie23 @karengillan2 Arthur is an owl.

Laura Leslie ‏@LauraLeslie23
@CaroSkinner @karengillan2 I am appalled. Secrets like that should never be told.

למעלה