|*|
הקרנה פרטית לגולשי תפוז
|אקשן|

adii1201

New member
אידי פוטרה בעונה 5

לטענתו של מארק צ'רי כי היא בלתי נסבלת לעבוד איתה. ניקולט טוענת להפרת חוזה, כי היא כביכול הייתה ככל שאר הבנות ולכן כביכול חתומה לחוזה ל-7 עונות מיום התחלת הסדרה. מארק טוען שהיא ממש לא והיא הייתה דמות משנית והוא לא הבטיח לה כלום ולכן הוא היה יכול לבטל את החוזה. בכל מקרה, ניקולט גם טוענת שמארק הוריד לה סטירה (יכול להיות שהיא משכה את הטענות בעניין הזה) והיא גם קראה לטרי "האישה הכי רעה בעולם". מעבר לזה, כל המשפט שמתנהל עכשיו בארה"ב (הייתי הורגת, הורגת!!! בשביל להיות שם
) הפך לאירוע תקשורתי ומלוכלך מאוד שנפתחו שם הרבה מאוד דברים לא לעניין. מה שזה גרר זה שאף אחת לא מדברת עם ניקולט, וניקולט לא מדברת עם אף אחת, והכי חשוב שמארק צ'רי ימכור את עצמו לזנות ולא יביא את ניקולט להופיע בסדרה שלו

לא רק זה

עוד לפני שידעו שמייק הולך למות, הוא סיפר (אחרי שזה שודר בארה"ב) שהוא כבר ידע לפני ממארק שזה הולך לקרות, ואסור היה לו לספר שהוא הדמות השנייה שעוזבת לפני סוף העונה, ובמשפט קראו לאחד ה -executive producers ושאלו אם אידי מתה לפני הזמן והוא ענה שכן, ואז העלו את ג'יימס, תחת שבועה כמובן ושאלו אותו אם יש עוד מישהו שלא יסיים לפני הזמן, אז הוא ענה בחיוך נבוך "כן, אני" והוא ראה שאחת המושבעות פוערת פה, ותוך כמה שעות כולם ידעו שזה הוא!

King Homer

New member
ידעתי על עניין הסטירה והפיטורים,

לא היה לי צל של מושג על הקטע עם טרי ובטח לא על זה שעכשיו אף אחת לא מדברת עם ניקולט

adii1201

New member
אף אחת לא מדברת עם ניקולט

לא כי הן ברוגז, אלא כי הן מעידות נגדה במשפט. אני לא חושבת שהן רבו איתה (ניקולט וטרי כן, כל האחרות לא יודעת) הן מאוד נמנעות מלקחת צדדים.

james p

New member
אני הבנתי בעונה 5 שאידי לא הייתה חלק מהחוזה

החוזה היה רק של המיין פור האוסוויבס.
היא הייתה גונבת הצגה אבל עדיין לא ראשית.

למעלה