אני חושב שTill it's gone הוא להיט
יש בו את כל המרכיבים להצלחה כסינגל, ועם יהיה גם קליפ טוב אז יוסיף לו המון.
WHEN I FOUND YOU - זה השיר הכי אהוב עליי מכל באלבום! אני מתחבר אליו בכל שמיעה כאילו מחדש, והוא עושה לי את זה!
העניין הוא שהשיר מאד דומה לשירו של AVICII ואני לא יודע כמה טוב זה יהיה לשחרר גם אותו לסינגל. אם אנשים בכלל יקלטו שמדובר בבריטני.
לא יודע להגיד לגבי אליין. מצד אחד זה שיר פתיחה מדהים, זה שיר יפה בפני עצמו, אבל אני לא חושב שיש לו סיכוי עם איך שבריטני היום.
אם לפני עשר שנים היא יכלה לשחרר בלדה ועפו עליה, אז היום בלדה מצידה זה ללכת כמה צעדים אחורה מהנוהל שיש סביבה-ללכת על בטוח.
הנה ניסו אחרי כמה שנים לעשות את זה עם PERFUME וזה נפל. זה כאילו שבכלל לא היה שיר ולא קליפ.
לפי דעתי הם חייבים לעבוד על שירים שהם קצביים בלבד ולנסות למצוא רעיונות טובים לקליפים וזה יעבוד בדרכ.
אז או Till it's gone או When I found you.
למשל גם TIK TIK BOOM הוא שיר ענק. הוא באיזשהו אופן מזכיר לי משהו מ"סלייב", אבל זה לא יעבוד הפעם.
זו דוגמה טובה לכך ששיר סוג של בינוני מאד (כן כן סלייב הוא בינוני מאד), הפך ללהיט גדול בזכות מה שבריטני עשתה לו.
זה כלל כוריאוגרפיה מטורפת שאין לה עוד אחת כזו בקריירה. פלוס קליפ, פלוס הופעה VMA- זה ביחד הפך את הכל למוצר חד פעמי אדיר!
תחשבי שהשיר היה משתחרר עם איך שבריטני היום? השיר היה מתפספס ומתרסק. יותר מזה - אף אחד לא היה מכיר אותו גם.
אז שוב - הם חייבים לעבוד רק על מה שבטוח. אחרת? "בושם" 2.