|*|
נפתח פורום ייעוץ סעודי לגיל הזהב

thisisme4

New member
יש כמה שיכולים להיות להיטים

אני הכי אוהבת את DON'T CRY
ואת WHEN I FOUND YOU
והראשון יכול להיות להיט,
וגם TILL IT'S GONE

מה לדעתכם יכול להיות להיט? אני אוהבת את אליאן אבל להיט הוא לא יהיה

באופן אובייקטיבי, בלי קשר למה שאנחנו אוהבים מה נראה לך הסינגל שהכי יילך? למרות שהבנתי שהוא כנראה יהיה אליאן אבל קשה לי להאמין שהציבור הרחב יתחבר אליו

GM1988

Well-known member
אני חושב שTill it's gone הוא להיט

יש בו את כל המרכיבים להצלחה כסינגל, ועם יהיה גם קליפ טוב אז יוסיף לו המון.
WHEN I FOUND YOU - זה השיר הכי אהוב עליי מכל באלבום! אני מתחבר אליו בכל שמיעה כאילו מחדש, והוא עושה לי את זה!
העניין הוא שהשיר מאד דומה לשירו של AVICII ואני לא יודע כמה טוב זה יהיה לשחרר גם אותו לסינגל. אם אנשים בכלל יקלטו שמדובר בבריטני.

לא יודע להגיד לגבי אליין. מצד אחד זה שיר פתיחה מדהים, זה שיר יפה בפני עצמו, אבל אני לא חושב שיש לו סיכוי עם איך שבריטני היום.
אם לפני עשר שנים היא יכלה לשחרר בלדה ועפו עליה, אז היום בלדה מצידה זה ללכת כמה צעדים אחורה מהנוהל שיש סביבה-ללכת על בטוח.
הנה ניסו אחרי כמה שנים לעשות את זה עם PERFUME וזה נפל. זה כאילו שבכלל לא היה שיר ולא קליפ.
לפי דעתי הם חייבים לעבוד על שירים שהם קצביים בלבד ולנסות למצוא רעיונות טובים לקליפים וזה יעבוד בדרכ.

אז או Till it's gone או When I found you.

למשל גם TIK TIK BOOM הוא שיר ענק. הוא באיזשהו אופן מזכיר לי משהו מ"סלייב", אבל זה לא יעבוד הפעם.
זו דוגמה טובה לכך ששיר סוג של בינוני מאד (כן כן סלייב הוא בינוני מאד), הפך ללהיט גדול בזכות מה שבריטני עשתה לו.
זה כלל כוריאוגרפיה מטורפת שאין לה עוד אחת כזו בקריירה. פלוס קליפ, פלוס הופעה VMA- זה ביחד הפך את הכל למוצר חד פעמי אדיר!
תחשבי שהשיר היה משתחרר עם איך שבריטני היום? השיר היה מתפספס ומתרסק. יותר מזה - אף אחד לא היה מכיר אותו גם.

אז שוב - הם חייבים לעבוד רק על מה שבטוח. אחרת? "בושם" 2.

cmboy1992

New member
מה?? על מה אתם מדברים..

קודם כל, זה now that i found you

שנית, היא בכיף יכולה להוציא אותו כסינגל אפילו שזה דומה לאביצ׳י....קחו לדוגמא את כל השירים של פיטבול המאוס הזה- כולם נשמעים אותו דבר וכולם מצליחים...וזה עוד אותו ה״זמר״. עם קליפ מלא בחיוכים וריקודים (לא מטורפים) שרק היא נמצאת בו בלי א-ף ניצב, פשוט רק היא לבד עם אפקטים משוגעים כאלה חופשי זה ייצא מגניב ועדכני לגמריי...רק מקווה שהיא תשכיל לעשות את זה...

לגבי אליאן- אני מניח שהוא יהיה סינגל לצערי, כי זה פשוט שיר גרוע. הקצב שלו מגניב כמה אנשים כי זה פשוט לא ממש הסגנון שלה....לא יודע..מבחינתי הוא נוראי, גם לחן וגם ליריקה...והקול שלה שם מדכא..

לגבי TIG: ח י י ב בהחלט להיות סינגל עם קליפ אדיר ומושקע מאוד...! הוא יילך חזק...מאוד קליט ומופק באופן מאוד איכותי לטעמי.

ואגב, טיק טיק בום: ממש לא כמו סלייב לדעתי..אין לו אותו ביט בכלל! הוא פשוט....לא יודע, אני מבין שהוא יכול להיות להיט כי כמעט כל זמרות הפופ עכשיו מנסות דברים עם ראפרים ומוזיקה שחורה כבדה כזאת- וזה בדיוק זה: היפ הופ לגמרי....אני לא מת על זה...אבל הוא סתם כזה לדעתי..

לדעתי שאר הסיגנלים בכיף יכולים להיות :NTIFU, TILL ITS GONE,PASSANGER, HOLD ON TIGHT....וזה יהיה ממש טוב...מאוד מקווה שהיא לא תוציא את השיתוף עם וויל.איי.אמ.....ובכללי- מאוד מקווה שהיא תוציא אותו מהחיים שלה כבר...! יש הרגשה כאילו הוא נדבק אליה כמו איזה עלוקה!
והיא פשוט ״קול״ לגבי העניין כי תכלס לא כזה מזיז לה...

GM1988

Well-known member
אתה צודק-זה NOW ולא WHEN

לגבי TTB, לא דיברתי על הביט והדמיון המדויק, אלא יותר על וויב של השיר וזה... לא יודע אם זה מסביר את המחשבה שלי אבל לא משנה.
בכל אופן העניין הוא שהוא יכל להיות מדהים כסינגל, אבל מאותן סיבות שציינתי קודם, לא יקרה. עדיף שלא.

ולגבי המשפט האחרון שכתבת

נראה לי בריטני בעצמה מופתעת איך עוד באים להופעות שלה.
היא בטח כזה חושבת "נו, מתי הם יבינו שזה חארטה כבר?... טוב בהופעה הבאה אני בקושי אזוז, אולי הם יתאכזבו יותר והסיוט הזה יגמר".

cmboy1992

New member
חחח זה מצחיק...אבל לא לזה התכוונתי

התכוונתי לכך שלא אכפת לה שוויל איי אמ נדבק לה לתחת...כי היא לוקחת כל דבר כל כך בקלילות...היא כזה ״קול״ ״אחלה״ ״אדיר״...חח אתה מבין...פשוט אומרת לעצמה בטח ״וואי יש לי חיבור מעולה עם הבנאדם אז בוא ניצור איתו..״

אולי זה מתקשר בעקיפין לזה שאתה אומר שלא ממש אכפת לה בכללי מכל הקריירה...אבל אני נוטה לחלוק על זה...אני חושב שדווקא כן אכפת לה: גם בגלל שהיא צריכה להמשיך להרוויח כסף וגם בגלל שאני חושב שהיא באמת אוהבת את זה...פשוט פחות טובה בזה מפעם ולא אכפת לה לקחת את זה לכיוונים חדשים כאשר אני בטוח שהיא בעצמה יודעת שזה לא הכיוונים הכי טובים שהיא יכלה ללכת אליהם...

GM1988

Well-known member
אני חושב שאתה צודק.

בריטני בעצמה אמרה בראיון שהיא נינוחה בעבודה עם וויל ושיש ביניהם הבנה וזה, וכנראה שכל מה שהוא בוחר לעבוד עליו היא זורמת איתו.
אני לא מתלונן האמת על וויל. לי אישית אין ממש בעיה עם הפרויקטים שלהם. ISBE הוא גם בין השירים האהובים עליי באלבום האחרון, וגם S&S שאומנם מפגר ביסודו, הוא שיר שגם אותו כיף לשמוע מדי פעם. עם זאת לא הייתי מתנגד אם הייתה גם בוחרת בעוד מפיקים אחרים.

אני לגמרי לא חושב שהקריירה עומדת אצלה בראש סדרי העדיפויות או אפילו קרוב לזה.
זה תכלס פרנסה נטו עבורה
יש אומנים שגם בגישה כזו ממשיכים לעבוד במרץ ולהפתיע וכו'...
אבל לדעתי, כשהדבר מגיע למצב שהיא ולארי כבר משקרים שהיא עובדת על פיתוח קול, שהיא תשיר הכל לייב, שהיא רוקדת חזק כמו פעם, ושזה יהיה מה שמצפים שיהיה ובסוף לא קורה - זה לדעתי שפל המדרגה מבחינתה כאומנית/זמרת או וואטאבר תקרא לזה.

הייתי מקבל את הדבר אם לא היו מפמפמים ככה את הדברים שהיא בתכלס לא עושה ולא תעשה. לא צריך, אבל אל תשגעו אנשים שמאד מחכים לראות את ההבטחות מתקיימות.
סבבה שמעריצים מסוימים בוחרים לשקר לעצמם שהם אוהבים אותה כזו והיא מדהימה ורוקדת יותר טוב מכל שלב בקריירה, אבל זה שכנוע עצמי על מה שלא קיבלו.
כל מעריץ מחכה שהיא תחזור לכושר הקודם, אז או שבריטני הייתה נותנת מה שהיא יודעת שרוצים לקבל ממנה, או שתענה בכנות שבשלב הזה היא מעדיפה להאט את הקצב ולעשות את הדברים בצורה החדשה שהיא מסוגלת כרגע.

GM1988

Well-known member
כי ההודעות שלי יותר מעניינות אותך מבריטני

Shiri from the block

Active member
נמחקו פה כמה הודעות.. אני פשוט לא הייתי פה כמה ימים אז לא ראיתי את ההודעות המוגזמות שהיו פה.. מתנצלת. עכשיו זה נמחק.

Rud3 Boi

New member
אבל למה אתה מתרגש?

כולם פה כל כך לא תופסים את זה.
בריטני כרגע עושה מה שבא לה, כל עוד זה מכניס כסף, היא תמשיך בדרך הזו.
סה"כ אני רואה שאנשים מאוד נהנים בהופעות, ושבריטני עושה את מה שהיא אוהבת, אז למה לבזבז זמן ולקוות למשהו שלעולם לא יקרה, במקום להנות ממה שיש עכשיו?.

אל תבין לא נכון, גם אני מת שבריטני תהיה חיית במה כמו פעם ותשחרר 8 סינגלים בשנה וכו' וכו' וכו', אבל זה לא קרה כבר שנים, וזה לא קורה, וגם לא יקרה.
אני מעדיף להתמקד בכמה כיף לבריטני שהיא במעמד שהיא יכולה לנהל קריירה מצליחה כאוות נפשה, לבלות זמן עם הילדים, ולשמור על קהל מעריצים חזק.
אם הדרך שלה להתנהל בשנים האחרונות היא הנכונה? רק הזמן יגיד, לבנתיים נראה שהיא סבבה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה איתך לגמרי כל המעריצים הכבדים שלה שהולכים להופעה בווגאס רק נותנים מחמאות ואומרים שהם ממש נהנו. אז מה איכפת לה..

Shiri from the block

Active member
איזו מהממתתתתתתתתתת
!!!!! איזה חיוך!!
וג'יידן כזה מתוק יוווווווווווווווווווו!! חולה על הילדון הזה!

למעלה