|*|
נפתח פורום מטבחים
|*|

Ginger L Honey

New member
וגם לי יש קיטשן-איד!

המתנה שקיבלתי לכריסמס שעבר,
אבל המאהב שלי במטבח הוא הבלנדר (בלנדטק) שלי

יש לך המלצה על בלנדר סטיק?

מחפשת משהו פשוט אבל חזק וטוב (ולא יקר יותר מידי)-זה כולה לשימוש של פעם בחצי שנה בערך...

Ginger L Honey

New member
הלכתי לבדוק איזה סטיק בלנדר יש לי

לעומת הבלנדר הרגיל שלי, בסטיק בלנדר אני משתמשת לעיתים רחוקות. בעיקר לטחינת מרקים למרקם אחיד וכו'
הוא של חברה בשם proctor silex ועד עמה שזכור לי, עלה פחות מ20$ כשרכשתי אותו לפני כשלוש שנים.
אינני יודעת עד כמה הוא טוב, עבור מה שאני צריכה הוא עושה את העבודה.
&nbsp
בבלנדר הרגיל שלי של בלנדטק אני עושה שימוש יומיומי. זה כבר בלנדר מקצועי שעלה 450$ (או יותר כמו 500 אחרי מיסים וחרטא) והוא בליגה אחרת. אני יכולה לטחון תבלינים ואפילו לבשל בו מרק! המנוע כ"כ חזק שערבול מהיר יכול להרתיח
ראית את הבלנדרים שמרובעים שיש בסטארבקס? אז כזה אבל בגרסא הביתית

haych

New member
אוף, התמונות שלך לא עולות!

(חוץ משל הבלנדר). אני רוצה לראות את הכלבה שלך!
אני מניחה שהן דומות בעיקר כשהן מכורבלות. הכלבה שלי היא כנענית מעורבת בסלוקי, ככה שזה מראה די ייחודי לארץ (חצי מהכלבים בב"ש נראים אותו דבר רק בצבעים שונים...)

למה את משתמשת בבלנדר באופן יום יומי? אני גם רוצה בלנדר טוב, אבל השימוש שלי לא נרחב כמו שלך.

haych

New member
מהעבודה הצלחתי לפתוח

אין כ"כ דמיון למעט הצבע, אבל היא ממש חמודה! איך קוראים לה? ותראי גם את הכלבים האחרים ואת-מה יש לך שם-חמוס, לא?

Ginger L Honey

New member
אז את צריכה לשים תמונה יותר ברורה של הכלבה

שאראה טוב יותר את השוני ואת הדמיון

לכלבה שלנו קוראים קאלי, בשאלטר ממנו אמצנו אותה אמרו שהיא האסקי מעורב בכלב רועים, אבל אני לא רואה בה שום תווים של האסקי.
בהתאם לצבע שלה, היא מאוד אוהבת שלג, ובחורץ קשה לשכנע אותה לחזור לתוך הבית.
יש לנו גם את ספקטרום, או ספק בקיצור, והוא מעורב ביגל, פאג, ג'ק-ראסל ותחש
ואת וואסבי, שהוא בעל-החיים הראשון שאימצנו יחדיו. והוא חמוס קטן במיוחד (בערך מחצית גודל של חמוס רגיל... לא ידענו שהגודל שלו חריג עד שהוטרינר אמר שהוא חצי מיקרו-חמוס) והוא חרש מלידה

haych

New member
אהבת חיי

ממש אהבתי את השמות של כל החיות שלכם! במיוחד ספקטרום ו-וואסבי :)
משום מה אני יכולה לראות את התמונות רק בפריוויו בקטן, חוץ מאת התמונה הראשונה של החמוס. אבן גם בקטן כולם נראים מתוקים בטירוף! אני מתה לג'ק ראסל, אבל אני מניחה שכשנחליט לאמץ עוד כלב נקח את הראשון שיפול לידיים שלנו.
הגודל של החמוס זה מום, או שיש גם זנים כאלה? יכול להיות שזה קשור לחרשות שלו? אתם מטיילים איתו ברצועה?
הוא ממש חמודי עם הבגד הזה!

Ginger L Honey

New member
איזו מתוקה!

אילו עיניים נפלאות ושובבות:)
&nbsp
קאלי היא היחידה שלא בחרנו לה את השם. כשהיתה גורה היתה שייכת לילד שאהב אותה מאוד ובחר לה את השם,
אבל להורים שלו נמאס ממנה וזרקו אותה בכלביה כאשר היתה בת 8 חודשים.
החלטנו להשאיר את השם שהיתה רגילה אליו.
&nbsp
ספק קיבל את הקופצניות של הג'ק ראסל, אבל עם רגליים קצרות ועקומות של תחש. יש לו פרצוף של ביגל ועיניים עצובות של פאג:)

Ginger L Honey

New member
ולגביי החמוס

אינני חושבת שהגודל קשור לחרשות, אלא יותר לחוות הגידול הנוראית ממנה הגיע.
חוות מרשלס סוחרת בחמוסים כמו מוצרים. מרביעים אותם בכלובים קטנים בתנאים נוראים ומספקים (ממש כמו סחורה) חמוסים קטנים וחולניים עם תוחלת חיים קצרה יחסית

לא תכננתי לרכוש חמוס בחנות, אבל המוכרת אמרה שבגלל שהוא חרש כנראה יחזירו אותו לחווה, וכמו סחורה פגומה כנראה גם היו משמידים אותו.
אותה החווה הידועה לשמצה מרביעה גם כלבי ביגל למטרות ניסויים במעבדות

החרשות שלו קשורה לדוגמת הצבע שלו, הוא נושא גן שלעיתים גורם לחרשות.
אני שוב ממליצה, לאמץ בע"ח בדרכים אחרות ולא בחנות, אפילו שלא יכולתי לתת לאהוב הקטן שלי לחזור לגהנום הידוע כמרשלס

&nbsp
יש גם מגדלים שמגדלים בכוונה חמוסים זעירים, משם הגיע הכינוי מיקרו-פרט. אינני יודעת עליהם הרבה.
אני מוציאה אותי מידי פעם עם הרצועה, אבל לא קל ללכת איתו. ורוב הזמן הוא ישן בתיק הנשיאה שלו.
אגב, זו חיית מחמד כ"כ קלה, בגלל שהם ישנים 18-20 שעות ביממה.
אבל הם חכמים מאוד וצריכים הרבה תעסוקה כשהם ערים

haych

New member
כל הכבוד!

ברור שבמקרה שלו לא לקנות אותו היה גזר דין מוות עבורו.
יש לו אינטראקציה עם הכלבים?

Ginger L Honey

New member
קצת

הכלבים בסה"כ מאוד חברותיים ואוהבים אותו, אבל הם מנסים לשחק איתו באופן שהם משחקים בינהם. ואפילו עבור כלבים אחרים המשחק שלהם אגרסיבי מידי. הם לא מבינים שהם עלולים לפגוע בו.
קאלי למש שמה את היד על וואסבי היא משטחת אותו על הרצפה.
בד"כ אני נותנת להם לשחק יחד רק כשהוא על הברכיים שלי, ואז הם נותנים נשיקות. אבל כשאני רואה שהוא עירני ורוצה לצאת לשחק אני נועלת את הכלבים מחוץ לסלון או בחצר.
בגלל שאני עובדת מהבית ובסלון אני שמה לב בכל פעם שהוא ער:)
בד"כ הוא ער שעה בבוקר, שעה באמצע היום ושעה בערב.
כשהוא ער בלילה יש לו הרבה משחקים בכלוב של ארבע קומות בגובה 1.8 מטר

A לוןA

New member
התמונות בקטן-

יש בצד חץ כחול, שאיתו את יכולה לדפדף בתמונות. אם זה לא הולך- לחיצה על התמונה הקטנה תגדיל אותה
&nbsp
(בתפוז עד 3 תמונות מפורסמות בגודל מלא ומעל 3- בתצוגת גלילה)

haych

New member
תודה, אבל זה משהו במחשב

יש לי פשוט חיבור דפוק לאינטרנט.
חצי שעה אח"כ הצלחתי לראות את התמונות :)

haych

New member
כן

כתבתי לה אחרי הפיגוע באוסטרליה, אמרה שהם עדיין שם.

טסו לפני שבועיים אאל"ט. טוב, נחכה בסבלנות לתמונות וחוויות!

אולי היום אני אוריד סוף סוף את התמונות שלנו למחשב וגם אני אוכל לחלוק קצת...

למעלה