לא נפגשנו חודש שלם, אני ממש מתגעגעת...

Ayelet 363

New member
אני וחברה שלי דיברנו על לישון באייקון

אז אם אוכל אולי אוכל בכל הימים. אני לא יודעת... מחכה גם ללוח שמירות כדיי לדעת...

מה שכן, אני סוג של באה גם איתה אבל גם אולי עם עוד כל מיני חבורות שכולן מצפות שאצטרף אליהן לפחות לקצת זמן, אז אני מקווה לראות את כולם. אשתדל לפחות לומר שלום (לא נעים לי לנטוש אותה, אני לא יודעת אם היא תביא אנשים שהיא מכירה או שרק אני). אבל אנסה לפחות את זה...
מקווה לראות אתכם.

pennylane11

New member
טוב, אז ככה:

עוד אין טבלת משמרות ככה שאני לא בטוחה מתי אני באמת אוכל לבוא. מלבד זה אני באמת בהרצאות בשלושת הערבים- אז יהיו לי משמרות בכל הבקרים. יש הרצאה פוטריסטית-משחקים של ספיר המגניבה ברביעי בבוקר, אז לדעתי אפשר אחריה. מלבד זה, פשוט תקבעו כי אני עוד ממש לא בטוחה מה אני עושה, ומקסימום תבואו להתנחל לידי במשמרת כי אתם נסיכי החיים!

Black Stain

New member
זה עם דמי כניסה?

בכל מקרה אין לי מושג קלוש מתי אני יכולה ומתי לא.. הלו"ז שלי כל 10 דקות משתנה כל 10 דקות בערך..
אז תבחרו תאריך ואני אעשה את מירב המאמצים לא לעבוד\למוד\לחגוג יום הולדת באותו יום

Black Stain

New member

בכל מקרה אין לי מושג קלוש מתי אני יכולה ומתי לא.. הלו"ז שלי משתנה כל 10 דקות בערך.. *****

N o R i K o

New member
ההרצאות עצמן כן

אבל כדי להיכנס למתחם הפסטיבל לא צריך לשלם 3: אני אישית אף פעם לא נכנסת להרצאות
רק בשנה שעברה נכנסתי מטעם תפוז, להרצאה על מפלצת הספגטי המעופפת.

N o R i K o

New member
עזבי את זה שהייתי בזה...

זכיתי מטעם תפוז בזכות החפירות שלי על למה אני שונאת את CF ואת MJ. היה לי שם דיון מתמשך ומתנצח עם מישהי שממש אהבה את הסוף, וזה היה שווה ערך לשרשורים שהיו מופיעים פה פעם...
כשזכיתי אמרתי לחברה שבאה איתי - אמרתי לך שעוד ישתלם לי לחפור על זה כל כך...

pennylane11

New member

אחלה דרך לקבל כרטיסים להרצאה

אוףףףףף כל דיבורי האייקון האלה גורמים לי לרצות שכבר יהיהההה
סופרת שניות שנשארו לי בבית ספר עד אז :| נו, רק עוד את היום ומחר, ואז רביעי חמישי ושישי של שבוע הבא, וחופשששששש
הוריי, או משהו.

ואגב באותו נושא- כשהייתי במיתופיה ישבנו בהרצאה השרלוקית ושתי בנות אמרו שאני קטניס מגניבה והתחלנו לדבר על משחקי הרעב. הן היו טים פיטה. הסברתי להן בקצרה למה טים גייל טוב יותר. הדבר האחרון שהן אמרו לי לפני שהלכו להרצאה ואני הלכתי הביתה היה שהן חושבות שאולי אני צודקת אחרי הכל. הרגשתי גאווה מתפשטת בלב שלי באותו רגע. חינכת אותי היטב. D:

אוי מפלצת הספגטי!

יש לה מקום חם בליבי...
(האמת היא שיותר בבטני, אבל אני אוהבת את המפלצת הזאת)
איך היה?

Sexy Darren

New member
אני לא אהיה

יש לי סמינר של בני המושבים ב2.10-5.10, בול על אייקון

למעלה