באת לי בול בזמן, סוף סוף הגיעה החבילה מאיביי!
נשלחה כבר ב-20/9 אבל כנראה התעכבה בדואר בגלל כל החגים...
קניתי לעצמי בסה"כ שני לקים:
Color Club Wild At Heart 871 שאמור להיות סגול הולוגרפי, בינתיים הוא נראה לי "סתם" סגול (אבל גוון יפה, וססמתי היא "אין יותר מדי לקים סגולים"
)
81167
China Glaze Unpredictable מקולקציית Bohemian Luster שיצאה לא מזמן. אמור להיות ירוק מטאלי דואוכרומי ו
בבקבוק הוא נראה מהמם (כדרכם של דואכרומים שעומק הנפח, ברק הזכוכית וקמירותה גורמים להם להיראות נפלא) עטוף ב"הילה" כחולה-סגולה, ועל הציפורניים (כבר מרחתי...
) הוא רק נחמד... אבל בכל זאת, גוון יפה, ויש דואכרומיות מסוימת גם על הציפורן – הוא מחליף גוונים בין ירוק זית (מטאלי) לירוק קר יותר ומעט יותר תכלכל שאני לא יודעת להגדיר אותו. הלוואי שהאפקט הזה היה בולט יותר כמו בתמונה... אולי באור יום טבעי? נחכה למחר ונראה. הגימור שלו "פנינתי" ולצערי שומר על משיחות המברשת (מה שמכונה באנגלית brush-stroky) כמו Just Spotted the Lizard של OPI (שגם ל-CG יש לק זהה באותה קולקציה וכמעט לכל חברה שנייה בימינו) אבל נדמה לי שהוא מעט נוזלי יותר; את הלק של OPI היה לי קצת יותר נוח למרוח (אולי גם בגלל המברשת, לא יודעת).
הזמנתי עם חברה, היא קנתה שלושה:
China Glaze Rare & Radiant (זהה ל-OPI הנ"ל אבל זול ממנו
)
Color Club Port-Folio דואוכרום סגול-ירוק ונראה ממש מגניב בבקבוק וכנראה גם על הציפורניים:
http://4.bp.blogspot.com/-EJcCxCzaA...U/bvKB4utfxec/s1600/Color+Club+Port-Folio.JPG
China Glaze Pink Plumeria מקולקציית הנאונים הקיצית שלהם. בבקבוק הוא לא נראה זרחני במיוחד והגוון ורוד מתקתק, לא ממש הסגנון שלי.