שרשור התחדשויות

Plushable

New member
הוא מעולה! נראה טוב עליך :)

גם אני קיבלתי אותו, ושמתי אותו לאמא שלי, מה שבדרך כלל ממש לא קורה חח
היא ממש התלהבה ממנו והעמידות (בסיס, שתי שכבות של אסי וטופ של פושה) היתה מעולה! החזיק כמה ימים טובים בלי צ'יפים בכלל, והיא עובדת הרבה עם הידיים (יאם יאם!)
בא לי לשים אותו גם אבל אני שומרת אותו לימים גשומים יותר ( לא ברור למה חח)
תתחדשי!

yaelsn

New member
יאייי שימחת אותי לגבי העמידות

וגם אני חושבת להציע אותו לאמא
היא בד"כ לא משתמשת בלק, אבל זה צבע כזה קלאסי ויפה שאולי היא תשתכנע

trilliane

Well-known member
מנהל
באת לי בול בזמן, סוף סוף הגיעה החבילה מאיביי!

נשלחה כבר ב-20/9 אבל כנראה התעכבה בדואר בגלל כל החגים...
קניתי לעצמי בסה"כ שני לקים:

Color Club Wild At Heart 871 שאמור להיות סגול הולוגרפי, בינתיים הוא נראה לי "סתם" סגול (אבל גוון יפה, וססמתי היא "אין יותר מדי לקים סגולים"
)

81167 China Glaze Unpredictable מקולקציית Bohemian Luster שיצאה לא מזמן. אמור להיות ירוק מטאלי דואוכרומי ובבקבוק הוא נראה מהמם (כדרכם של דואכרומים שעומק הנפח, ברק הזכוכית וקמירותה גורמים להם להיראות נפלא) עטוף ב"הילה" כחולה-סגולה, ועל הציפורניים (כבר מרחתי...
) הוא רק נחמד... אבל בכל זאת, גוון יפה, ויש דואכרומיות מסוימת גם על הציפורן – הוא מחליף גוונים בין ירוק זית (מטאלי) לירוק קר יותר ומעט יותר תכלכל שאני לא יודעת להגדיר אותו. הלוואי שהאפקט הזה היה בולט יותר כמו בתמונה... אולי באור יום טבעי? נחכה למחר ונראה. הגימור שלו "פנינתי" ולצערי שומר על משיחות המברשת (מה שמכונה באנגלית brush-stroky) כמו Just Spotted the Lizard של OPI (שגם ל-CG יש לק זהה באותה קולקציה וכמעט לכל חברה שנייה בימינו) אבל נדמה לי שהוא מעט נוזלי יותר; את הלק של OPI היה לי קצת יותר נוח למרוח (אולי גם בגלל המברשת, לא יודעת).

הזמנתי עם חברה, היא קנתה שלושה:
China Glaze Rare & Radiant (זהה ל-OPI הנ"ל אבל זול ממנו
)
Color Club Port-Folio דואוכרום סגול-ירוק ונראה ממש מגניב בבקבוק וכנראה גם על הציפורניים:
http://4.bp.blogspot.com/-EJcCxCzaA...U/bvKB4utfxec/s1600/Color+Club+Port-Folio.JPG
China Glaze Pink Plumeria מקולקציית הנאונים הקיצית שלהם. בבקבוק הוא לא נראה זרחני במיוחד והגוון ורוד מתקתק, לא ממש הסגנון שלי.

Plushable

New member
תתחדשי!

אני רוצה את Color Club Wild At Heart כבר מלא זמן!
דווחתי לנו איך הוא :) מחכה לתמונות!

Osnatz1

New member
WILD AT HEART לגמרי תפור עלייך,

את חייבת להזמין אותו! (לפחות מאיך שיצא לי קצת לקלוט את הטעם שלך מקריאה שלך כאן/בבלוג שלך)
הוא מהמם ובאור שמש ההולוגרפיות שלו מרשימה מאוד לדעתי.
גם בתאורה מלאכותית הוא מנצנץ ומגניב ככה שלא תשתעממי ממנו.

הוא קצת מתחרה על המקום הראשון בלבי מול אקסטרווגנז של OPI :)

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה!

מישהי הציעה אותו למכירה באחד השרשורים בחודש הקודם... לא יודעת אם מכרה בסופו של דבר. תזמיני מאיביי, הוא לא יקר (אלא אם את באמת לא מזמינה כרגע ואז אני לא רוצה לקחת על מצפוני להיות זו שמדרדרת אותך...
).

בבקבוק הוא לא נראה שוס אבל התמונות ברשת מעוררות תיאבון, אז אני מחזיקה לעצמי אצבעות...

Plushable

New member
אגב..

אגב, כבר קיבלתי את ה-OPI הזה שאמרת שאת לא בטוחה אם הצבע הוא מה שרצית? מהקולקציה של קייטי פרי..

yaelsn

New member
הסגול מקסים!

לדואוכרומים אני פחות מתחברת:)

תתחדשי!

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה! בחרתי תמונה יפה, הלוואי שייראה כך עליי

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה!הזמנתי מביוטיזון2007 (הוא מוכר כאן, לא?)

עשינו הזמנה מרוכזת כי משלוח ללק ראשון $4.5 ולכל לק נוסף $2.5. אז חלקנו בינינו את 2 הדולרים הנוספים של הלק הראשון וסה"כ יצא לא רע...

O n y X

New member
גם אני התחדשתי

אתמול הגיעה החבילה וזהו...מעכשיו אני בעוצר קניית לקים. (גם בשביל שאני אשתמש במה שיש לי
)

מקולור קלאב:
Mrs. Robinson
Revvvolution
Worth the Risque
ו Catherine Arley 666

טוב, זזתי להתארגן לראיון עבודה

lilo4

New member
החדשים שלי

להגנתי ייאמר שאלה התחדשויות מתקופה של איזה חודשיים

מימין לשמאל:
פופה 405 [סגול קרמי]
פופה 34 [כחול הולוגרפי]
שיק 906 peacock [מסדרת מטליקס]
צ'יינה גלייז- Foie Gras [חום קרמי מקולקציית משחקי הרעב]
ג'ייד 463 Elegant Gladiola [כתום בהיר קרמי, התקבל לסקירה]
CND- Plum Truffle
CND- Muddy Rose [הלק הראשון בחיים שקניתי בפעם השנייה. כמה שהוא כאילו לק סטנדרטי הוא מהמם לדעתי]
OPI- Ski Teal We Drop [פינטזתי על הלק הזה המון, ואני קצת מאוכזבת ממנו... בסווטצ'ים ברשת הוא נראה קצת אחרת]
המייבש של פושה
גולדן רוז- 110 [הולוגרפי וורוד חמוד]

denush

New member
כיף לראות...

את השינוי באוסף שלך, שפעם היה בו בעיקר ורודים ואדומים ומתפתח וגודל עם כל מיני גוונים! :)

lilo4

New member
וואי, את לא מבינה בכלל

איזה מהפך האוסף שלי עובר! בזמן האחרון אני מחפשת את כל הדרמטים המשוגעים. ירוק עם גליטרים, כחול עם גליטרים, הולוגרפיים, כל מה שעושה בלינג בלינג

denush

New member
חח אני גם קצת ככה :)

אני כבר כתבתי כאן בעבר שאני בכלל לא אוהבת גליטרים ושימרים, ורק אוהבת את הקרמיים, ולאט לאט אני מרחיבה אופקים, עדיין מנסה שיהיה כמה שיותר לטעמי (יחסית סולידי). אני עדיין לא אוהבת שימרים אבל מנסה לאט לאט גליטרים עדינים וכאלה :)

RUTHIE1

New member
אני מבינה אותך כל כך...

פעם העברתי למיטל את הריקליים. היום אני מבינה כמה מפגרת הייתי :-O

למעלה