אני אנסה את ה-BURT'S וכשייגמר את ה-LUSH
מ מיסיס בלק New member 18/3/13 #13 איזה כיף! הלקים האלו נראים מהממים - את A England אני חומדת נ-צ-ח, והשני אני לא מכירה אבל נראה יאמי! מהחמאה כמובן תהני מלא, היא נהדרת!
איזה כיף! הלקים האלו נראים מהממים - את A England אני חומדת נ-צ-ח, והשני אני לא מכירה אבל נראה יאמי! מהחמאה כמובן תהני מלא, היא נהדרת!
Y yaelsn New member 20/3/13 #20 גם אני חייבת להתלהב חחח הייתי היום בסופר פארם ומצאתי את strawberry של פופה!!!! יחד איתו קניתי כבר על הדרך עוד 2 מהקולקציה ההולוגרפית, ועכשיו יש לי את הקולקציה במלואה
גם אני חייבת להתלהב חחח הייתי היום בסופר פארם ומצאתי את strawberry של פופה!!!! יחד איתו קניתי כבר על הדרך עוד 2 מהקולקציה ההולוגרפית, ועכשיו יש לי את הקולקציה במלואה
M MyRun New member 20/3/13 #22 ההולוגרפיים הכחול והורוד של קיקו תודות לאחות-של-חברה שהייתה בברצלונה לא מזמן הורוד לא נראה הולוגרפי כ"כ, אבל אולי זה סתם לא משתקף בבקבוק. הכחול נראה הורס! למרות שהצבע ממש דומה לפופה הולוגרפי שכבר יש לי. מתה לשים כבר! מחר סופ"ש ורגילה והמון מיוחדות ככה שאין צבא עד סוף מאי. יהיה כיף!
ההולוגרפיים הכחול והורוד של קיקו תודות לאחות-של-חברה שהייתה בברצלונה לא מזמן הורוד לא נראה הולוגרפי כ"כ, אבל אולי זה סתם לא משתקף בבקבוק. הכחול נראה הורס! למרות שהצבע ממש דומה לפופה הולוגרפי שכבר יש לי. מתה לשים כבר! מחר סופ"ש ורגילה והמון מיוחדות ככה שאין צבא עד סוף מאי. יהיה כיף!
D denush New member 21/3/13 #29 הם מהממים! תתחדשי! יש לי את הtaupe מהסדרה, ואני כל כך מתחרטת שלא רכשתי עוד כשהייתה לי הזדמנות!!! תתחדשי! ואיזה כיף עם החופש, תוכלי להתפרע עם הלקים...
הם מהממים! תתחדשי! יש לי את הtaupe מהסדרה, ואני כל כך מתחרטת שלא רכשתי עוד כשהייתה לי הזדמנות!!! תתחדשי! ואיזה כיף עם החופש, תוכלי להתפרע עם הלקים...