שרשור התחדשויות

trilliane

Well-known member
מנהל
היא הגיעה! ההזמנה שלי מ-MBeauty Lounge

ולשמחתי אפילו ישר לתיבת הדואר שלי (סוף סוף למדו שמעטפות קטנות עם לקים אפשר להכניס לי לתיבה ולא צריך לטרטר אותי לדואר
). לקח זמן עד שהם הוציאו את ההזמנה, היא נשלחה ב-11/5 ומאז אני על קוצים...

כפי שניתן לראות בתמונה (שהרכבתי מתמונות מחנויות ברשת) הזמנתי את OPI Just Spotted The Lizard ואת Pheobe של Zoya (איזה שם חמוד! אהבתי את הגישה שלהם לתת ללקים שמות של נשים).

ה-OPI הוא מקולקציית ספיידרמן החדשה שיצאה החודש (חדש אך לא חדשני; הוא מחקה לקים שיצאו לפניו, המפורסם מכולם הוא Peridot של שאנל, אבל הוא לא היחיד; הוא כנראה רק היקר מכולם
). מעולם לא קניתי לק חדש שרק יצא, אבל באפריל נתקלתי בו במקרה (אני לא עוקבת) בשלל בלוגים ברשת ונדלקתי מיד.
הוא נראה מהמם בבקבוק והוא ללא ספק הלק הבא שאנסה; אתמול בערב מרחתי כבר משהו אחר, אז אני לא רוצה סתם להוריד.

כדי להוזיל מעט את מחיר המשלוח הוספתי לחבילה לק נוסף (ככה זה, כדי להוזיל לק אחד צריך לייקר את החבילה כולה... זו לא אשמתי!
) אז הוספתי את פיבי, לק תכלת בוהק בגימור מט ששמעתי על אודותיו בשרשור יום העצמאות, בזכות מניקור יום העצמאות של yuls9 וגם הוא הלהיב אותי מאוד מהרגע הראשון.
http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2177&messageid=161247564

אז עכשיו יש לי המון לקים מאגניבים לנסות, אולי זה יעזור לי לא לקנות חדשים לפחות לשבוע הקרוב... (אלא אם סוף סוף תגיע לארץ הקולקציה הנאונית החדשה של אורלי ואז אני לא מבטיחה כלום
).

Plushable

New member
דיסקית החותמות הראשונה שלי זמינה למכירה!

שלום חברות פורום יקרות
אני שמחה ומתרגשת לספר לכן שהיום קיבלתי את הדיסקיות שעיצבתי, והן זמינות למכירה.
תוכלו למצוא פרטים נוספים בעמוד הפייסבוק החדש שלי:
https://www.facebook.com/NailzCraze
וכדי לפתוח את התאבון, קבלו הצצה לאחד העיצובים המרכזיים בדיסקית שלי - כנף פרפר מקסימה.
אשמח לשמוע את דעתכן :)

XOXO

poynter

New member
ווווואאאאאאאאאאאאאאאאאווווווו

מרטיט חושים!
אהבתי בטירוף!

trilliane

Well-known member
מנהל
מ-ה-מ-ם!
ווי, אז ככה משתמשים בה!

יצאתי
כי מתמונת הדסקה לא קלטתי שהחותמת היא לקווי המתאר השחורים ולא הצלחתי להבין איך הצורות האלה אמורות ליצור כנף פרפר... חותמת יפה ומיוחדת, כל הכבוד.

אגב, אם אני רואה נכון השקעת גם בגרדיאנט לפני החותמת?

Plushable

New member
תודה!

אני מסכימה, הרבה התקשו לראות את הכנפיים ולדמיין איך זה יראה מהחותמת בלבד.
וכן עשיתי גם גרדיאנט קטן :)

trilliane

Well-known member
מנהל
משקיענית! אני מתקשה לדמיין את עצמי עובדת כ"כ

הרבה על כל ציפורן וציפורן (ואח"כ עוד עם מנקד...) אבל התוצאה מאלפת ומעלפת, אז אולי לאירוע מיוחד...

SuperYaelina

New member
התאוששות ומריחה חדשה :)

היום , לאחר התאוששות מהמריחה של יום רביעי. סוף סוף שמתי לק חדש ואביבי :)

אני הרבה זמן מתלבטת אם לעשות לק ג'ל או לא. אני רוצה לעשות ברגליים, כי אני שונאת להתעסק עם הלק שם (זה רחוק!).
שכנעת אותי לעשות :)

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא ברגליים לק רגיל מחזיק לי שבועות

בלי בסיס ובלי טופ... אין שפשופים וקילופים, אני מחליפה רק כשהציפורן גדלה (אלא אם מתחשק לי לפני כן). גם יותר קל לי למרוח (אין בעיה של יד ימין, ורוב הציפורניים קטנות אז אני סוגרת עניין ב"ויש" אחד) אבל זו כבר נוחות אישית של כל אחת, כמובן.

trilliane

Well-known member
מנהל
הלק מחזיק לי עד שהציפורן כבר גדלה מדי

ואני צריכה לגזור אותה מצד אחד ונהיה פס לבן בצד השני... רק אז אני מסירה אותו. אני לא חושבת שלק ג'ל יוכל להתגבר על זה...
(ולא אוכל להסיר אותו לבד, הבנתי שאסור כי זה הורס את הציפרוניים). שיהיה בהצלחה עם הג'ל, שתפי תמונות.

Osnatz1

New member
גם אני רוצה ברגליים!

אין דבר שאני שונאת יותר מלמרוח לק ברגליים. אה, בעצם ללכת עם נעליים סגורות בקיץ זה יותר גרוע, מה שבעצם מביא אותי לזה שאני מרגישה מחוייבת למרוח ברגליים

אם לק רגיל מחזיק לי על הרגליים איזה חודש בלי לזוז בטח הג'ל יהיה לכל הקיץ...

למעלה