שרשור קניות והתחדשויות

trilliane

Well-known member
מנהל
תסתכלי בתמונה התחתונה עם הפלאש, ההבדל ברור

אחד בורדו ואחד יותר כהה ובגוון חצילי.

איזה יופי תתחדשי!

והמחיר ממש מגניב, אתמול קניתי שני לקים של ג'ייד בסופר פארם ושילמתי על כל אחד מהם 15 ש"ח
יכולתי לקנות עוד אחד בהפרש
.

תהני ומחכה לסווצ'ים.

yaelsn

New member
וואו מדהים!!! תתחדשי!

יש מצב לסווצ'ים של שני אלה?
GADE Gold Dust 813
GADE Golden Savannah 814

אני בדיוק מתלבטת לגבי 2 לקים של a england שמאוד דומים להם... אולי תוכלי לחסוך לי כמה שקלים

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אבל אני לא עושה ניסיונות על ציפורניים..

ואין לי גלגלים או משהו כזה. אפשר לראות אותם ישר מהבקבוק, הצבע שלהם משקף (במציאות; בתמונה לא ממש, אבל המצלמה לא תצלם אותם טוב יותר על הציפורניים שלי, זו מצלמת סלולרי, היא לא מקצועית...).

שניהם במרקם גרגרי גס למדי, גוונים שמורכבים רק מנצנצים טחונים, בעצם. אחד יותר זהב וצבעים חמים ובשני יש גם גוונים של כחול וירוק. אני אנסה לתאר כשאהיה בבית, אבל אני חושבת שהטוב ביותר הוא למצוא חנות שמחזיקה אותם כי במקרה הזה התיאור או התמונה לא משקפים נאמנה את המציאות.

trilliane

Well-known member
מנהל
אוקיי, תיאור מעט מדויק יותר שלהם

GADE Gold Dust 813 נצנצים גרוסים בזהב חם (צבע ראשי) + ורוד;
GADE Golden Savannah 814 נצנצים גרוסים בירוק זית (צבע ראשי) + תכלת + מעט ורוד + קצת זהב (נדמה לי).

לא שמתי לב ללקים דומים של england, אבל אם תתני לי קישור לתמונות תקריב שלהם אוכל לחוות דעה עד כמה הם באמת דומים.

trilliane

Well-known member
מנהל
הם לא דומים להם למעט הכיוון הכללי

Holy Grail הוא פשוט זהב במרקם גס שקצת משנה את הגוון לירקרק;
Beauty Never Fails ירוק כהה עם שימר זהב וארד, כפי שכתוב שם. הוא מזכיר לי, אם כבר, לק כלשהו של פופה שקניתי בעבר אך התגלה כאכזבה.

trilliane

Well-known member
מנהל
השאלה מה יותר מוצא חן בעינייך וכמה את מוכנה

לשלם.
Gold Dust של GADE הוא בגוון חם לגמרי, הוא לא נוטה לירוק משום בחינה שהיא.
Golden Savannah ירקרק בהחלט, אבל בצורה שונה, והוא בהיר מ-Beauty Never Fails שהוא ממש כהה, לפחות לפי התמונות. לא ממש התלהבתי ממנו (מהלק של a england) אני חייבת לציין...

Holy Grail נחמד, אבל בגזרת הזהב שמשתנה לירקרק אני מעדיפה את שלל החיקויים של שאנל (כמו OPI Just spotted the lizard שקניתי) שיש להם מרקם חלק ולא שימרי.

yaelsn

New member
חחח מסתבר שיש לנו טעם הפוך

אני דווקא לא כל כך אוהבת דואוכרומים, וממש לא משתגעת על לקים ירוקים, אז כמה שיותר כהה יותר טוב מבחינתי

וperidot הוא אחד הלקים המכוערים בעיניי (וסליחה מכל בנות הפורום שמאוהבות בו
)
holy grail הוא בדיוק סוג הזהב שאני אוהבת:)

Slow Cheetah

New member
חחח המחירים נראלי שזה רק אני

תתחדשי על הכל ^^
תעדכני אותי אם את מוצאת משו מעניין ב-Green Sapphire ו-Green Granet... אני קצת התאכזבתי

MyRun

New member
החבילה מbeautyzone2007 הגיעה!

בתוך שבוע!

אחרי מיליון התלבטויות הזמנתי את הבסיס stickey של cnd ופושה כמייבש. (בעצם 2 פושה, כי אחותי החליטה שהיא גם בעניין, ואפילו אמרה שהלקים הירוקים המנצנצים שלי יפים!!!!)
אני מקווה שזה יהיה הסוף ללקים שמתקלפים בטרם עת

הבנתי שהבסיס ממש חזק, ושממש קשה להוריד איתו לקים. אז אני חושבת שאשתמש בו רק למקרים שאני עושה חותמת או משהו שאני רוצה שיחזיק להרבה זמן... כי אין יותר מבאס מלהשקיע שעה וחצי בציפורניים ולהוריד הכל יומיים אחרי.

אם מישהי משתמש בבסיס הזה או השתמשה אשמח לשמוח דעות

אניייייייי

טוב האמת לא אני

בעקבות חיבתי לשתי העלמות הנכבדות denush ו Plushable, יחד עם העובדה שבמרכז הג'יידים עולים 15+, רכשתי עבורן כמה שהן חמדו.

אזזזזז

מצ"ב

השמות והמספרים רואים
משמאל של denush , מימין Plushable, החתין הבודד ששוכב למטה, שלי, ומספרו 806 ושמו wild blackberry.

למעלה